Asayiş

Asayiş Haberleri

Kayalıklardan Düşen Gencin Cansız Bedenine 12 Saatlik Çalışmayla Ulaşıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde ot toplamak için çıktığı kayalıklardan düşen şahsın cansız bedeni, 12 saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden AFAD, UMKE, Jandarma JAK ve AKUT ekiplerince çıkarıldı.

Pınar'dan 4 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde 4 gündür kayıp olan 27 yaşındaki genç kızı arama çalışmaları sürüyor.

Ambulansla Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Öldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ambulansla çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Menteşe Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

FERDİ YAVUZ- Menteşe, şehidini gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne merkez kışlada vatani görevini yaptığı sırada geçirdiği kaza sonucu beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan 23 yaşındaki Muğlalı er Mutlu Kartiz, düzenlenen askeri törenin ardından gözyaşları arasında Ortaköy mezarlığında toprağa verildi.

Elektrik Sayacı Okuyan Görevliye Pitbull Saldırısı İddiası

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir evin elektrik sayacını okumak isteyen elektrik dağıtım şirketi çalışanın, bahçedeki köpeğin saldırısına uğradığı iddia edildi.

Alevler Ahşap Evi Yuttu

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Beyobası Mahallesinde meydana gelen ev yangınında 1 ev tamamen, diğeri ise kısmen yandı.

Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi

Milas’ın Danişment Mahallesi’nde ikamet eden ve hayatını kaybeden 67 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Ziya Karaoğlu törenle toprağa verildi.

Bodrum Açıklarında Sürüklenen Tekne Kurtarıldı

Bodrum Orak Adası mevkii Pabuç Burnu önlerinde makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 25 kişi bulunan tekne, Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Koya Bırakılan 8 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, 1 Göçmen Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, karadan ulaşımın olmadığı Çiftlik Koyu’na bırakılan 8 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, bir göçmenin hayatını kaybettiği belirlendi.

Bodrum Şokta! Köpek, İnsan Kafatası Buldu!

FERDİ YAVUZ- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, işçilerin beslediği köpek tarafından insana ait kafatası bulundu.

Kıbrıs Gazisi Silahla Vurulmuş Halde Bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesi yaşayan Kıbrıs Gazisi Ziya Karaoğlu, evinin yanındaki damda silahla başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Tefeci Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

Muğla’nın Milas ilçesi ile Denizli’de eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 2’si sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tefecilere operasyon

Muğla’nın Milas ilçesi ile Denizli’de eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Yaramaz Köpeğin İmdadına Yetiştiler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde demir parmaklıklara kafası sıkışan yavru köpek için itfaiye ekipleri seferber oldu. Ayıraç makinesiyle demir parmaklıkları ayıran ekipler köpeğin kafasını sıkıştığı yerden kurtardı.

Düştüğü Bataklıktan İtfaiye Kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bataklığa düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneği halat yardımıyla düştüğü çukurdan çıkarılınca İnek sahibi rahat bir nefes aldı.

Bodrum'da İtfaiye Ekipleri 12 Saatte 12 Olaya Müdahale Etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 saate 12 olaya müdahale eden itfaiye ekipleri gün boyu hiç durmadan çalıştı. 2 iş yeri, 2 ev, 2 arazi, 4 çöp yangını ve 2 hayvan kurtarma operasyonu yapan ekipler, 12 saatte, 12 olaya müdahale etti.

Makine Arızası Yapan 5 Kişilik Tekne Kurtarıldı

Fethiye açıklarında motor arızası yapan ve sürüklenen içinde 5 kişinin bulunduğu tekne Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Motosiklette Sahte İçki Bulunduran Şahıs Gözaltına Alındı

Muğla’nın Datça ilçesinde şüphe üzerine durdurulan motosikletten sahte alkol çıktı. Motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.

Oğul Öldü, Anne Yaralandı !

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan feci kazada, otomobilin önünde seyreden tıra arkadan süratle çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Toplam 1711 haber.