Asayiş

Asayiş Haberleri

Acıya Boğan Kazada, Kahreden Ayrıntı

Bodrum'da 16 yaşındaki gencin kullandığı aracın kaza yapması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren genç kızın cenazesi bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada aracı kullanan O.U.'nun ise 16 yaşında ve ehliyetsiz olduğu öğrenildi.

Marmaris’te toplu taşıma araçlarında Korona virüs denetimi yapıldı

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerine giriş noktası olan Çetibeli Mahallesi jandarma kontrol noktasında ve Marmaris'in turistik mahallerinde toplu taşıma araçlarında maske ve HES kodu denetimi yapıldı.

Bodrum’da tefecilik operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Bodrum'da maddi sıkıntıları olan vatandaşlara yüksek faizle para veren çete, Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından çökertildi. 19 kişiyi mağdur eden 9 şahıstan 2'si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Köyceğiz’de iki eve kumar baskını: 27 kişiye 119 bin 610 lira ceza

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Korona virüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal ederek kumar oynayan 27 kişiye toplam 119 bin 610 lira ceza kesildi.

Yürüyüş yapanlar sahilde cesetle karşılaşınca şoke oldu

Bodrum’da sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, deniz kenarında insan cesediyle karşılaşınca şoke oldu.

Kurye genç kıza çarptı, 2 yaralı

Fethiye'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kurye motosikleti, karşıdan karşıya geçmeye çalışan genç kıza çarptı. Kız ile sürücü yaralandı.

Marmaris'te kural tanımayanlar Mobese ile belirlenecek

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Amirliği ekipleri ilçe içinde trafik kurallarına uymayanları Mobese kameraları ile denetleyecek.

Özkaraca son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı

Engelli sporcu ve sanatçı kimliği ile Fethiye ve bölgesinde adından söz ettiren, azmiyle tüm engelleri aşan 27 yaşındaki Hamza Özkaraca, korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Özkaraca'nın ani vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Özkaraca, Karaçulha Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna gözyaşları ve dualarla uğurlandı.

KORONAVİRÜS MENTEŞE'DE BİR CAN DAHA ALDI

Muğla'nın Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde yaşayan Hüseyin Tamer'in koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Tamer'in koah hastası olduğu bilgisi alındı.

Muğla’da tefeci çetesine operasyon

Muğla merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, vatandaşları yüksek faizle para vererek borçlandıran çetenin 9 üyesi yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde 270 bin lira, 41 bin dolar, 3 bin 500 Euro ve 1000 sterlin ele geçirildi.

Fethiye'de Otomobil Yandı

Fethiye'de seyir halindeki otomobilde yangın çıktı.

Milas’taki Yangın, Hızlı Müdahale İle Kontrol Altına Alındı

Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan arazi yangını ormanlık alana sıçradı, söndürme ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Alev Savaşçılarının Can Kurtarma Operasyonu

Yangın ve kaza gibi olaylara müdahale eden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 8 metrelik kuyuya düşen keçiyi kurtararak sahibine teslim etti.

Muğla’da ‘Yıldırım’ Yangınları Başladı

Muğla’da yıldırım düşmesi sonrası 12 yangın çıkarken, yangınlar itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

23 Sığınmacı Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris açıklarında iki ayrı sığınmacı olayında lastik botlarının motor arızası nedeniyle sürüklenen 23 sığınmacı Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kayak Pistine Dönen Yolda Kazalar Peş Peşe Geldi

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeki bir araçtan yola dökülen yağ kazalara neden oldu. Yola dökülen yağ nedeniyle 2 otomobil, 4 motosiklet kazaya karıştı.

Yunanlıların Ateş Açtığı Teknenin Batışının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yunanistan Sahil Güvenlik ekiplerinin açtığı ateş sonrası yaralanan ve Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan üç kişinin bulunduğu teknenin batış anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Yunan Sahil Güvenliği Yine Ölüme İtti

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında gece saatlerinde ikisi Türk biri Suriye uyruklu üç kişiyi silahla yaralayan Yunan Sahil Güvenlik ekipleri, bu defa 40 sığınmacıyı taşıyan lastik botun yakıtını boşaltarak ölüme terk etti.

Uyuşturucu Operasyonunda 2 Gözaltı

Bodrum’da yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı, çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddelerle bir tabanca ile tüfek ele geçirildi.

Toplam 1711 haber.