Asayiş

Asayiş Haberleri

İnşaatan elektirik kablolarını çalan 5 kişi yakalandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince 5 Şubat Cuma günü Foça Mahallesinde inşaat halinde bulunan villanın duvar altına döşeli elektrik tesisat kablosunun söküp, çaldığı iddiası ile 5 kişiyi yakaladı. Şüphelilerinin çaldıkları kabloları yakarak, bakır tellerini çıkarttıkları belirlendi. 

Telefon ile 8 milyon lira dolandırdılar 

FETÖ yalanıyla 8 milyon lira dolandıran 6 şüpheli yakalandı. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, adının FETÖ ve PKK listesinde yer aldığı yalanıyla 40 kişiyi, 8 milyon lira dolandıran 6 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kontrolden çıkan araç elektrik direğine çarptı: 1 yaralı

Fethiye Karaçulha Mahallesi, Mezarlık Caddesinde otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil elektrik direğine çarparak durabildi. Meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Fethiye Kalesinde intihar girişimi

Fethiye'de Fethiye Kalesi'nin surlarına çıkan bir kişi intihara teşebbüs etti. Fethiye Kale’si suruna çıkan F. Ç. yanında getirdiği alkollü içeceklerden içip, kendini aşağıya atacağını iddia etti. F.Ç. yaklaşık 2 saat boyunca kaldığı Fethiye Kale’sindeki surun üzerinden polisin büyük çabaları sonucu indirildi.

Katilden kan donduran ifade “Kalbini bıçakladıktan sonra karnına oturdum, bıçağı defalarca bastırdım”

Güleda Cankel'in ölümüyle ilgili tüyleri diken diken eden bir detay ortay çıktı. 19 Kasım 2019'da, Isparta’da üniversite öğrencisi Muğlalı Güleda Cankel, eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından önce boğulup sonrasında kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nce açıklanan gerekçeli kararda katil Zafer Pehlivan’ın, mahkemedeki savunmasında tüyler ürperten ifadesi ortaya çıktı. Katil mahkeme huzurunda verdiği savunmasında,  “O sırada yüzü ters dönüktü. Boğazını sıktım, yüzünü çevirdiğimde mosmordu. Ben de yerde bulduğum kabloyu doladım ama sıkmadım. Kabloyu çıkardım. Bıçağı aldım, tezgâhın üstünden kalbine sapladım. Sonra karnının üstüne oturduğum için bıçak geriye doğru çıktı. Ben de bıçağı bastırdım içeri girmesi için. Yani dışarı çıkarmadan bıçağı bastırdım.” dedi. 

Üvey Babası İle Balık tutmaya giden Kırgız Genç Denizde boğuldu

Muğla’nın Fethiye İlçesinde üvey babası ile balık tutmaya giden Kırgız Genç dalganın çarpması ile denizde düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Zeynep Şenpınar davası 20 Nisan’a ertelendi

Muğla’nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde geçen sene Ramazan Bayramı’nın ilk günü Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar cinayetinin ikinci duruşması Muğla 1’inci Ağır Ceza mahkemesinde görüldü. Selim Ahmet Kemaloğlu’nun SEGBİS  ile katıldığı duruşmada, olay günü bölgeye giden polis memurları ve sağlık çalışanları dinlendi. 

Fethiye'de uyuşturucuya geçit yok

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan 2 ayrı operasyon sonucu uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyet ekipleri motosiklet hırsızlığı olaylarını aydınlattı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri; Fethiye ve Seydikemer'de meydana motosiklet hırsızlıklarının aydınlatılmasına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

Tır motosiklete çarptı

Fethiye’de meydana gelen trafik kazasında tır, motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

Köyceğiz’de kaçak tütün operasyonu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki bir iş yerinde yapılan aramada çok sayıda kaçak tütün ele geçirildi.

En Acı An: Eşinin Ölümünü Saniye Saniye Izledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yürek burkan bir ölüm gerçekleşti. Bodrum’da, eşi Merve Şahinkaya ile bankaya giden Ferit Şahinkaya aniden fenalaştı. Emekli öğretim üyesi Ferit Şahinkaya, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Merve Şahinkaya, eşinin ölümünü çaresizce, gözyaşları içinde saniye saniye izledi.

20 yaşında trafik kazası kurbanı oldu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki sağlık personeli  Hüseyin Kozcu yaşamını yitirdi.

Kumara toplam 62 bin 465 TL idari para cezası

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Foça Mahallesi’nde bir ikamette kumar oynandığını tespit etmesi üzerine, belirlenen ikamette arama yapıldığı öğrenildi.

Fethiye’deki yangın kısa sürede söndürüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yayılmadan itfaiye ekipleri tarafında söndürüldü.

Dispanser Cinayeti duruşmasında tanık dinlendi

Fethiye'de ayırmak istediği kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Habertürk Gazetesi eski grafikeri Barış Bektaş'ın cinayeti ile ilgili duruşmada bir tanık daha dinlendi. Duruşmaya beklenen diğer 2 tanığın ise katılmadığı Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, sanık avukatlarının tahliye talebi reddedildi.

Burnu bile kanamadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde takla atarak hurdaya dönen otomobil sürücü kadının burnu bile kanamadı.

Köpeği fazla ekmek yiyor diye öldürdü  

Muğla’da meydana gelen hayvan cinayeti vicdansızlığın bu kadarına pes artık dedirtti. Bir çoban köpeği, sahibi tarafından hunharca katledildi. Köpeğin öldürülme sebebi ise vicdanları sızlattı. Köpeğin, fazla ekmek yediği gerekçesiyle silahla vurularak öldürüldüğü iddia edildi. İddialar üzerine köpeğe otopsi yapıldı. Otopsi sonucunda ise vahşet ortaya çıktı.

Prizden çıkan yangın paniğe neden oldu

Fethiye'nin çatalarık mahallesinde dün akşam saatlerinde iki katlı evin birinci katında, yangın meydana geldi. Üçlü prizin kontak yapması sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu.

Toplam 1711 haber.