Asayiş

Asayiş Haberleri

Muğla’da tefecilik operasyonları devam ediyor

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tefecilik operasyonları devam ediyor. Soruşturmanın 3. Dalga operasyonu olarak, dosya savcısı tarafından 6 şüpheli hakkında daha gözaltı kararı verildi.

Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır'ın da ikamet ettiği apartmanın,  kardeşi İsmail Sağır'a ait olan  dairesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangının, elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. 

Kumsala uçan araç çekiciyle kurtarıldı 

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi Belceğiz Plajı’na uçan otomobil, çekici yardımıyla kurtarıldı.

Kıskançlık cinayeti

Fethiye’de sokak ortasında çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Mustafa Cömert’in katil zanlısı tarafından eve yüzleşmek için çağırıldığı ve çıkan tartışma sonucu cinayetin meydana geldiği öne sürüldü. Kıskançlık yüzünden çıktığı ileri sürülen cinayette Azeri kadının hastanedeki yaşam savaşı devam ederken cinayet zanlısı Selim A’nın ilk ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

Sokak ortasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sokak ortasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, Azeri uyruklu kadın yaralandı.

İkinci el eşya deposunda çıkan yangın söndürüldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ikinci el eşya deposunda çıkan yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle büyük panik yaşandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık bir saate söndürüldü.

İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı 

Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi’nde bir apartmanın 3. katında bulunan daireden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi alırken; yangının ocakta unutulan tencere nedeniyle çıktığı tahmin ediliyor. 

Kontrolden çıkarak takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

Muğla'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkarak takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Evinin balkonundan düşen şahıs hayatını kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, ikinci kattaki evlerin balkonundan düşen kişi hayatını kaybetti. Olay Karaçulha Mahallesi'nde meydana geldi.

Kask kullanımı konusunda uyarılarda bulundular

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri motor sürücüleri üzerindeki denetimlerini arttırdı. Bu kapsamda eksik evrakı olan ve kask takmayan motor sürücülerine cezai işlem uygulandığı belirtildi. 

Ekipler denetimlerini aralıksız sürdürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kovid-19 tdbirleri kapsamında Mart Cuma saat 21.00 ile 22 Mart Pazar günü saat 05.00 saatleri arasında 208 personel ile Fethiye’nin değişik noktalarında denetlemeler gerçekleştirdi.

Ekiplerin özverili çalışması sonucunda kısa sürede bulundu

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde Akarca Mahallesi Yerguzlar Caddesi, Adliye karşısındaki bir fast food mağazası önünden çalınan bisiklet sahibine teslim edildi.

Hafriyat Yüklü Kamyon Devrildi: 2 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkan hafriyat yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Küçük Adal’ı ailesine teslim ettiler 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Pazaryeri Mahallesi’nde kaybolduğu anlaşılan 2 yaşındaki Adal Eftal Ulutaş’ı ailesine teslim ettikleri belirtildi. 

Bisiklet hırsızlığı işyeri kamerasında

Fethiye’de Akarca Mahallesi’ndeki, Adliye binası karşısında market yakınına kilitlenen bisiklet, güpegündüz çalındı. Bisiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bisikleti çaldığı iddia edilen şahıs, otomobilin arka koltuğuna yerleştirmesine rağmen; kapı açık kaldığı halde yoluna devam etti. Bisikletin sahibi olduğunu belirten Tarık Akkurt, “Olayın ardından polisi aradım ve şikayetçi oldum” dedi.

Piyasayı 2.5 Milyon TL dolandıran şüphelilerden 1’i tutuklandı

Fethiye ilçesinde kendisini savcı ve polis olarak tanıtan "Adına çok sayıda hat çıkarıldığı, hatların FETÖ mensupları tarafından kullanıldığı ve bu şahıslara operasyon yapılacağı" yönünde ikna yöntemiyle vatandaşları 2,5 milyon TL dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Kayseri’de yakalanıp Fethiye’ye getirildiler

Fethiye’de 2021 yılı ocak ayı içerisinde kendisini savcı ve polis olarak tanıtan şahıslar tarafından ‘adına çok sayıda hat çıkarıldığı, hatların FETÖ mensupları tarafından kullanıldığı ve bu şahıslara operasyon yapılacağı’ yönünde iddia ve ikna yöntemi ile gerçekleştirilen 1.5 milyon TL’lik dolandırıcılık olayı ile ilgili Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büra Amirliği görevlilerince yapılan titiz çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren E.Ç. ve K.Ç. isimli 2 şüpheli Kayseri’de yakalanarak, Fethiye’ye getirildi.

İnternet korsanları adliyeye sevk edildi

Muğla merkezli 9 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda Türkiye genelinde 25 bin kişinin kredi kartı ve kimlik bilgilerini çalan ve bu bilgileri "dark net" ve "deep web" gibi illegal alanlarda sattıkları belirlenen dolandırıcılık şebekesinden gözaltına alınan 18 kişiden 11'i Datça Adliyesine sevk edildi. 

Toplam 1711 haber.