Genel

Genel Haberleri

Başkan Gümüş’ten Yarıyıl Tatili Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Fethiye’de Keşkek ve Arabaşı Çorbası Kermesi Düzenlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği, gelirin tamamının Seki’nin yararına harcanması yönünde keşkek ve arabaşı çorbası kermesi düzenledi. Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen kermes etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

Çocuklar Filistin’e Yardım İçin Bir Araya Geldi

Fethiye’de bir grup çocuk Filistin’e yardım için Beşkaza Meydan’ında kahve satışı yaptılar.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın uyarıları doğrultusunda çok kuvvetli sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor.

Havza Kölemen Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrahim Kölemen'in annesi Sıdıka Kölemen'in kayınvalidesi Havza Kölemen (78) son yolculuğuna uğurlandı.

Vali İdris Akbıyık, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MUTSO'da Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Kanunu Bilgilendirme Toplantısı

Turizm Amaçlı Kiralanacak Konutların Belgelendirmesine  ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sabah Namazı Buluşmasında Dua Programı

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından düzenlenen programda Aziz Şehitlerimiz ve Gazze Şehitleri için dua edildi.

Büyükşehir Ekipleri Buzlanmaya Karşı Tuzlama Çalışması Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüksek kesimlerde bulunan grup yollarında buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı.

Tip Proje Uygulamasına Bugüne Kadar 269 Başvuru Yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Tip Proje uygulamasına bugüne kadar 269 başvuru yapıldı. Tip proje uygulaması ile kırsalda yaşayan vatandaşlara ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlanırken, kaçak yapılaşmanın da önüne geçiliyor.

Seydikemer, Haftaya Şehitlerimizi Anarak Başladı

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

'Bayraksız Mahalle Kalmasın' projesi devam ediyor

Milas Belediyesi'nin Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirdiği "Bayraksız Mahalle Kalmasın" projesi kapsamında 132 mahallede başlattığı çalışmalar devam ediyor.

DRL Dış Ticaret’e EMİB’ten birincilik ödülü 

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen 2022 ödül töreninde İhracata katkı sağlayan yeni üyeler ödüllendirildi. Fethiye merkezli DRL Dış Ticaret 2022 yılında en fazla ihracatı gerçekleştirerek birincilik ile ödüllendirildi. 

Fethiye’de Balık Çeşitliliği Azaldı

Fethiye Balık Pazarı esnafı, havaların fırtınalı geçmesinden dolayı balıkların azaldığını ve çeşitliliğin en az olduğu döneme denk geldiklerini belirtti.

Başkan Gürün, “Muğla’nın Her Kuruşuna Sahip Çıktık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna katılan 297 Milyon 367 Bin TL değerindeki 109 araç için tanıtım töreni düzenledi. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, görev süresi boyunca mali yapıya çok önem verdiğini ve her kuruşun hesabını yaparak çalıştıklarını söyledi.

İş İnsanı Kurt, SED Medya’yı Ziyaret Etti

Metro Turizm Muğla bölgesi işletmecisi Cenk Kurt, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise açıklamada bulunan Kurt, “Gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Tüp Fiyatına Okkalı Zam

Doğal gaz alt yapısı bulunmayan alanların demirbaşlarından olan tüpler, 2024 yılı zamları ile gündeme geldi. Yetkili isim, yeni dönem itibari ile tüp fiyatlarına zam yapıldığını bildirdi. Peki, ev tüpü kaç TL oldu?

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden anlamlı Gazeteciler Günü Programı

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

Doç. Dr. Gürsoy Akça’nın Doktora Tezi Kitap Haline Getirildi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, Fethiye Belediyesi işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Toplam 6435 haber.