Genel

Genel Haberleri

Mısırlı Hafız Ahmet Ezzat’tan Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Anadolu Gençlik Derneği Muğla Şubesi Mekke'nin Fethi'nin 1393. Yılında Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi programını gerçekleştirdi

Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak

Ticaret Bakanlığı'nın yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koymasına ilişkin düzenlemesi yürürlüğe girdi. Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak.

Naci Görür, son depremden sonra korkutan uyarılar yaptı

4,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, "Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi.

Çalış Plajı’nda Kostümlerle Denize Girdiler

Yeni yılın ilk günü düzenlenen etkinlikte bir grup vatandaş, yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için değişik kostümlerle denize girdiler.

Başkan Gürün; “Karaçulha Hali’mizdeki Ürün pazarlama alanı ve tesisimiz üreticilerimizin dört mevsim hizmetinde olacak”

Büyükşehir 40 Milyon TL’lik Yatırımı Tamamladı Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karaçulha Toptancı Hali içerisinde 40 Milyon TL’lik yatırımla başlattığı tesis ve ürün pazarlama alanı çalışmalarını tamamladı.

385 Bin Ton İnşaat Atığı Bertaraf Edildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi geri dönüşüm projesi ile 385 bin ton inşaat atığı bertaraf ederek 38 Milyon TL tasarruf sağladı

Başkan Akdenizli, Yılın Son Akşamı Görev Başındaki Personeli Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla görev başındaki emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerini ziyaret etti.

Denizatı Restaurant’ta Yılbaşı Coşkusu

Fethiye Sahil Bandı’nda adından çokça söz ettiren Denizatı Restaurant, bu yılbaşında da vatandaşların tercihi oldu. Denizatı Restaurant İşletmecisi Yasin Özdemir yılbaşı gecesine dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli, 'Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

İkizler bağımlılıklarından kurtulmak istiyorlar

Antalya’da yaşayan Selma & Selda AKSU ikizleri 25 yıldır aktif sigara içiyordu. Yeni yıla “yeni bir nefes yeni bir hayat” felsefesiyle girmek için araştırma yapmaya başladılar. Internet üzerinden Özel Yücelen Hastanesi’nde görev yapan Op.Dr. Ahmet Kılıç’ın KOAH’TA BALON ve Kök Hücre tedavisini uyguladığını öğrenince iki kardeş otobüse atlayıp Muğla’ya geldi.

FTSO sınavlarına 9 sektör temsilcisi ve personel katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik’ sınavlarına 9 sektör temsilcisi ve personel katıldı.

Başkan Gümüş, 'Yeni yıl; yeni umutlar, yeni heyecanlar barındırır'

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2024 yılına sayılı günler kala yayınladığı yazılı mesajında Menteşe halkının yeni yılını kutlayarak, 2024 yılının umutların tazeleneceği, dayanışma ruhunun süreceği bir yıl olmasını diledi.

Şehitlerimiz Dualarla Yad Edilecek

‘’Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi’’ programı, 31 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM B Salonu’nda gerçekleşecek.

MSKÜ’de “Gazze Bilinmez Toprak” Konferansı düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda 22 Aralık Cuma günü “Gazze Bilinmez Toprak; Terra Incognita Konferansı” düzenlendi.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Başkan Akdenizli'den bayrak asma çağrısı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Hizmet Binasına Türk bayrağı asarak ev ve iş yerlerinin bayraklarla donatılması için çağrı yaptı.

Başkan Gürün; “Dağıttığımız fidanlarla Muğla’mızın ürün çeşitliliğine katkı sağladık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek sağlamak ve tarımsal üretimi arttırmak için il genelinde bugüne kadar 151 bin 780 meyve fidanı dağıtımı yaptı.

Ali Okumuş hayrına lokma hayrı

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda Ali Okumuş için lokma hayrı düzenlendi. 

Belediyeden Vatandaşlara Yakacak Desteği

Bodrum Belediyesi, kış mevsiminin başlamasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak desteğinde bulunuyor.

Toplam 6438 haber.