Genel

Genel Haberleri

Kenan Kıran, “Hedefimiz burayı uluslararası arena da tanıtmak”

21’incisi düzenlenen Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline Kırtur tesisleri ev sahipliği yaptı. Babadağ yamaç paraşütünün ve gerçekleşen 21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivalinin uluslararası arenaya taşınması gerektiğine değinen Kırtur işletme sahibi Kenan Kıran, “Bizim hedefimiz şu; Burayı Uluslararası arena da tanıtmak. Bilinirliği daha da ötelere taşınması gereken spor dalı. Ona uğraşacağız, gerçekten tesislerimiz buna çok yatkın bir durumda. Dünyada ki sayılı yerlerden bir tanesi belki de 1. si olacak inşallah” dedi.

Başkan adayı Göktepe’den, Başkan Çoban’a ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan adayı Tezcan Göktepe, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban’a ve yönetimine ziyarette bulundu.

Modifiye Araç Tutkunları Menteşe’de buluşuyor

5. Muğla Autoshow Modifiye Araç Fuarı 23 -24 Ekim’de Kötekli Mahallesinde yapılacak.

Muğla Tabip Odası isyan etti; “5 Dakikada Hekimlik Yapılmaz”

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Muğla Tabip Odası, Sağlık Bakanlığı’nın randevu aralıklarını 5 dakika ıle sınırlandırmasına basın açıklaması yaparak tepki gösterdi. Açıklama da, “Dayatılan 5 dakikada ne kişinin yakınmasını anlayabilmek, ne de yeterli muayenesini yapabilmek mümkün değildir” denildi.

Menteşe Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz çorba

Menteşe Belediyesi eğitim – öğretim yılının başlamasıyla birlikte üniversite öğrencilerine çorba ikramına başladı. Menteşe Belediyesi personeli tarafından sabahın erken saatlerinde aşevinde özenle hazırlanan çorbalar, belediyenin ikram aracıyla Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ulaştırılıyor. Öğrenciler okulun bahçesinde servis edilen sıcak çorbalarını içtikten sonra derslerine giriyorlar.

Vali Orhan Tavlı Köyceğiz’de yangından etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Köyceğiz ilçemizde yangından etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Meclis başkanları bir arada

TOBB'a bağlı Borsa ve Oda Meclis başkanları gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya MUTSO adına Meclis Başkanı H. Koray Özcan katıldı.

Muhtarlardan Vali Orhan Tavlı’ya ziyaret

Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş ve muhtarlardan oluşan heyet, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Fethiyeli Sporcu Yücel, bronz madalya kazandı

Antalya Kemer bir kere daha Sea To Sky'a ev sahipliği yaptı. 33 ülkeden 350 sporcunun katıldığı bu sıra dışı enduro yarışında Fethiyeli sporcu Ahmet Selim Yücel bronz madalya almaya hak kazandı.

Ekonomist Yunus Önder, ekonomiyi değerlendirdi

Faizler ve artan döviz kurları nedeni ile Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Ekonomide Türkiye tablosunun çok acı bir durumda olduğuna değinen Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, “Bu CDS demek sizin ülkenizin dünya literatüründe risk puanıdır. Bugün bizim bütün dünya da 251 puan üzeri olan ülkeler yatırım yapılamaz seviyesinde ki ülkelerdir. Ne acıdır ki bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin uluslararası camiada ki risk puanı olan CDS’i 441’dir. Tablo bu kadar acıdır” dedi.

Kaymakam Fırat ve Başsavcı Bingül’den, Seydikemer Kaymakamı Büyüker’e “Hayırlı olsun” ziyareti

Fethiye Kaymakam Eyüp Fırat ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Milletvekili Ergun, “Kamuoyuna yansımış iddialara cevap bekliyoruz”

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun’un, bir soru önergeside Dalaman/Kapıkargın’daki TİGEM arazisinin için geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca kamulaştırılması konusundaki iddialarla alakalı olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yanıtlaması istemiyle bir soru önergesinde bulundu.

Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

23-24 Ekim 2021 tarihinde 600 Sporcunun katılacağı ve 5 kategoride Göcek’te yapılacak olan 13. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası için Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda koordinasyon bilgilendirme toplantısı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Karaca, “Dünyanın en iyi festivalini yapmak istiyoruz”

Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, bu yıl 20-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hava sporlarının farklı branşlarındaki en iyi akrobasi pilotları Fethiye’de buluşacak. Festival ile ilgili FRT TV’ye konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “60 ülkeden 2 bin sporcunun katılmasını bekliyoruz. Ukrayna’dan belediye başkanları ile birçok acente sahipleri gelecek” dedi.

“Gold House” Görkemli Bir Törenle Açıldı

Gold House Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı YLMZ İnşaat Fethiye Ofisi görkemli bir törenle açıldı.

Seydikemer’de Muhtarlar Günü coşkuyla kutlandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydikemer’de de 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle coşku ile kutlandı. Gün boyu devam edecek program kapsamında akşam saatlerinde sevilen yerel sanatçıların sahne alacağı konser de düzenlenecek.

Fethiye Protokolünden Muhtarlar Derneğine ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile protokol üyeleri Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, Muhtarların gününü kutladılar.

Mehmet Emin Amca unutulmadı

Fethiyespor tribünlerinin vefalı taraftarlarından 68 yaşında vefat eden Mehmet Emin Keskin'i, ölümünün birinci yılında Apaçi taraftarlar grubu ve Fethiyespor Kulübü unutmadı.

Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de düzenlenen törenle kutlandı.