Genel

Genel Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

İyi Parti Fethiye, kuruluş yıl dönümünü kutladı

İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıl dönümünü ilçe binasında kutladı. Partililer tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği kutlama etkinliğinde konuşan İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, iktidara seslenerek “İlk seçimde siz gideceksiniz, iyiler biz millet ittifakı olarak geleceğiz” ifadelerinde bulundu.

Kaymakam Fırat’ın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” mesajı

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İl Müdürü Çay’dan, Kaymakam Fırat'a ziyaret

Muğla İl Milli Eğitim Müdür Emre Çay, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarında tanıtılıyor

Antalya’da düzenlenen Turizm Fuarında Fethiye Belediyesi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın birlikte açtığı ‘Fethiye’ standı yerini aldı. Turizm Fuarında Fethiye standına oldukça yoğun bir ilgi vardı.

Boksör Alcu’dan FGSK’ye Ziyaret

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Kadınlar Menteşe’de kansere “gol“ attı

Menteşe Belediyesi kadın çalışanları, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen “Kansere Gol Atıyoruz” futbol etkinliği ile bir araya geldi. Meme kanserine dikkat çekmek adına düzenlenen etkinlikte kadınlar futbol oynadı, zumba yapıp, öz savunma teknikleri öğrendi. 26 Ekim meme kanserini sembolize eden “Pembe Kurdele Takma Günü” olarak belirlenen günde düzenlenen etkinlikte kadınların futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Motorlu Araçlar Atölyesi törenle açıldı

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan Motorlu Araçlar Teknolojisi Eğitim ve Uygulama Atölyesi törenle açıldı. Açılış programına yoğun bir katılım oldu.

LÖSEV Yetkilisi Deniz Elmalı'dan SED Medya'ya ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı İzmir Ege Merkez Ofisi Aktif İletişim Yönetmeni Deniz Elmalı, SED Medya’yı ziyaret etti.

Özlüce fosil alanında kazılar yeniden başladı

İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl Özlüce–Muğla Kurtarma Kazısında incelemelerde bulundu.

Sadim Marine Tech'de yerini aldı

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuarda yerini alan Sadim Yangın Söndürme işletmesi fuara katılımdan oldukça memnun olduklarını belirtti.

Göcek, 29 Ekim'e Hazır

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.

Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Fuarı Göcek’te başladı

Bu yıl 5. gerçekleştirilen ve 3 yıldır Göcek Mahallesi’nde yapılan Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları fuarı törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Gülcan, "Marine Tech'e bu sene katılım çok iyi"

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, "Bu yıl Marine tech’in 5. Sini açıyoruz. Pandemiden sonra bu şekilde bir harekete girmek hem bölge esnafı için, hem bizim açımızdan, hem sektörün meraklıları için güzel oldu. Fuara katılım beklediğimizden iyi durumda" dedi.

Başkan Özdemir, “Türk kadınının gücü tartışılamaz”

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, Kesikkapı Mahalle Muhtarı Süzen Taşar’ı ziyaret etti.

İşimiz Temiz Projesi Eğitimleri Muğla’da başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, TOBB KGK ve OPET’in iş birliği ile geliştirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında Halk Eğitimi Merkezleri’nde eğitimler başladı. “İşimiz Temiz” Hijyen Eğitimleri yeme-içme, konaklama ve ulaşım sektörlerindeki mikro işletmeler başta olmak üzere hijyen konusunda normlarını yükseltmek isteyen tüm diğer işletme sahipleri ve çalışanlarına ücretsiz olarak sunuluyor. İşletmelerin hijyen kapasitelerini ve tercih edilebilirliklerini artırmak ve gelirlerini yükseltmek için başlatılan projenin ilk yılında pilot olarak seçilen Antalya, İzmir ve Muğla’da eğitimlere başvurular devam ediyor.

Başkan Otgöz, Cumhuriyet’in 98’inci yaşını kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk Milletinin küllerinin yeniden dirilerek, tüm dünyanın gözleri önünde ‘Cumhuriyet Destanı’ yazdığını ifade etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. Yıl Dönümü Kutlama Programı belli oldu. Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 98. yıl dönümü Fethiye’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Çıralı, “Çalış bölgemizin de kendine has sorunları var”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Çalış Bölgesel Toplantısı gerçekleştirdi. Çalış Bölgesinin de kendine has sorunları olduğuna değinen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Tüm turizm sektörümüzün olduğu gibi Çalış bölgemizin de kendine has sorunları var. Bunları ele alacağımız toplantımızın da sizlerin katılımıyla verimli olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.