Genel

Genel Haberleri

Seydikemer’de Cumhuriyet’in 98’nci Yılı Gururla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Seydikemer’de de coşku ve heyecanla kutlandı.

Fethiye Protokolü Bayramlaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Girne Koleji Cumhuriyet balosunda bir araya geldi

Girne Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yılını coşku ile kutlamak için bir aradaydı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan balo günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Girne Koleji öğrencilerinden Sude Naz Yıldız’ın konuşması, Cumhuriyet Belgeselinin izlenmesi, piyano dinletisi, okul korosu, drama ve zeybek gösterisinin yapılması ile son buldu.

Ata okullarından Cumhuriyet Bayramı konseri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yıl dönümü nedeni ile Özel Ata Okulları önderliğinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde İzmir Mandolin Orkestrası konseri düzenlendi. Özel Ata Okulları önderliğinde düzenlenen konsere katılım oldukça yoğundu.

Fethiye’de STK’lardan Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fethiye’de ki siyasi partiler ve STK’lar ile birlikte düzenlenen törenle kutlandı. Fethiye Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene yoğun katılım oldu.

Seydikemer kırmızı beyaza büründü

Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Seydikemer’de TÜBİTAK Bilim Fuarı göz kamaştırdı

Seydikemer Çaykenarı Ortaokulu'nda öğrencilerin hazırladığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Fuara büyük ilgi olurken öğrenciler tarafından hazırlanan projeler göz kamaştırdı.

Seydikemer’de Cumhuriyet Coşkusu yaşanıyor

Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Ak Parti Muğla Milletvekili Demir’in Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Milletçe, birlik ve bütünlüğümüze, barış ve kardeşliğimize sahip çıkacak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

Fethiye’de Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

‘Turizm Destinasyonları ve Yatırım Paneli’nde Fethiye konuşuldu

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Fethiye’nin tanıtıldığı Antalya Turizm Fuarı, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde açıldı. 20 ülkeden 2 bin acente yetkilisinin katıldığı fuarda, ‘Turizm Destinasyonları ve Yatırım Paneli’nde konuşan Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, deniz, kum ve güneş turizmi ile tanınan Fethiye’nin aslında çok ciddi spor, tarih, sağlık, kültür turizmi potansiyeline de sahip olduğuna dikkat çekerek farklı sektörlerdeki turizm yatırımcılarını bölgeye davet etti.

Başkan Çoban, “Cumhuriyetin yara almasına asla müsaade etmeyeceğiz”

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilan edilişinin 98'inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yellice, “Ülkü Ocaklarımızın kapısı herkese açık”

21 Ekim Perşembe günü Ülkü Ocakları Fethiye Başkanlığını eski Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan’dan devralan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice yeni yönetimi belirledi.

Zeybekoğlu ; Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun!

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ; Cumhuriyetimizin 98. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyet Bayramı Fethiye’de dolu dolu geçecek

Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı etkinlikleri Fethiye’de birçok etkinlikle kutlanacak. 28 Ekim Perşembe günü başlayacak olan etkinlikler 30 Ekim Cumartesi Günü Selda Bağcan Konseri ile sona erecek.

Başkan Karaca'dan 29 Ekim mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gümüş; “Cumhuriyet Geleceğimizin Güvencesidir”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Cumhuriyetin ilanının 98. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti, laiklik ilkesinin benimsenmesiyle çağdaş bir kimliğe kavuşmuş böylece özgürlükler ve demokrasi güvenceye alınmıştır.” dedi.

Bezos ve Gates Sea me Beach'de

Muğla kıyıları dünyanın en zengin iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Demirel; “Ülkü ocaklarında fidanlar yetiştiği sürece Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel mesajında, “Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği, şanlı tarihine bakıldığında açıkça görülmektedir. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.