Genel

Genel Haberleri

Öğrenciler Kızılay’ın yanında

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Kızılay Fethiye şubesini ziyaret etti.

Atatürk anısına açılan sergi yoğun ilgi gördü

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla FETAV ve Fethiye Sahaf Kitapevi birlikteliği ile Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde Atatürk anısına kitap sergisi düzenlendi.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümü dolayısıyla Fethiye Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan İlçe anma programı Fethiye Özer Oldun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Seydikemer Ata’sını andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83’üncü yıl dönümünde Seydikemer’de minnet, özlem ve saygıyla anıldı.

Menteşe’de 6. etap yıkım çalışmasına başlandı

Menteşe Belediyesi kaçak yapılara ilişkin 6. Etap Yıkım çalışmasına başladı. 6. Etapta; idari ve yargı süreci tamamlanan, yapı kayıt belgeleri iptal edilen başta Kıran, Sarnıç ve Kuyucak Mahalleleri olmak üzere muhtelif mahallelerde 70 adet kaçak yapının yıkılması hedefleniyor.

Fethiye’de Atatürk saygı ile anıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla, Fethiye Beşkaza meydanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende ilk olarak Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, iktidar partisi, ana muhalefet partisi, mecliste grubu bulunan partililer ve sivil toplum kuruluşları da Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Başkan Yellice'den 10 Kasım mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83'üncü yıldönümü nedeni ile Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice bir mesaj yayınladı.

Altınçekiç, "Bizler Atam'ın emanetine sahip çıkacağız"

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83'üncü yılı dolayısıyla Fethiye Eğitimiş Temsilcisi İstem Altınçekiç bir mesaj yayınladı.

Yılın Öğrenci Altın Ambulans Ödülü Gökçe’ye takdim edildi

Altın Ambulans Sağlık Ödülleri, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında gerçekleştirilmektedir.

'2020' Fethiye-Seydikemer Sosyoekonomik Rporu' yayınlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından toplanan bilgi ve istatistiklerin yer aldığı 190 sayfalık ‘2020 Fethiye ve Seydikemer Sosyoekonomik Raporu’ bölge halkı ve yatırımcıların hizmetine sunuldu. Rapor, TÜİK verilerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarından alınan veriler harmanlanarak ilçe, il ve ülke bazında verileri karşılaştırma imkânı sağlıyor.

Muğla İl Müdürleri Antik Kentte

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın himayelerinde Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organizasyonunda Antik Kentlere gezi düzenlendi.

Başkan Karaca’dan 10 Kasım mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Fırat, “Gazilerimizde ayaklı vatan aşkı, canlı bir şekilde görünüyor”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakam Adayı Hilal Kızılkaya ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ziraat Bankası’na modern bina

Uzun yıllardan bu yana Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Hizmet Binası , yeni modern bir hizmet binası yapmak üzere yıkıldı.Ziraat Bankası geçici olarak Çarşı Caddesi’nde hizmet veriyor.Yıkılan Ziraat Bankası Hizmet Binası yerine modern bir hizmet binası yapılacak.

“Ata’mızın İlke ve Devrimleri Yolumuzu Aydınlatma Devam Ediyor”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Kadın Kolları’ndan “Necmettin Erbakan Umut Ormanı Projesi”

Saadet Partisi Fethiye Kadın Kolları tarafından geçtiğimiz aylarda yaşanan orman yangınlarından dolayı yanan ormanları yeniden yeşertmek için Necmettin Erbakan 'Umut Ormanı' projesi başlatıldı.

Milletvekili Gökcan’dan “10 Kasım Mesajı”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 10 Kasım mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 10 Kasım Atatürk’ü anma gününün 83. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tarih Hazinesi Beçin Kalesi’nde öğrenciler kazı yaptı

Muğla Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Bir Tarih Hazinesi Beçin Kalesi" belgeseli ve kitabının tamamlanmasının ardından Beçin Kalesi ve ören yerine düzenlenen okul gezisinde, ilkokul ve lise öğrencileri kazı çalışması yaptılar.