Genel

Genel Haberleri

'Senin Sayende Projesi' destekçilerini bekliyor

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018 yılında başlatılan 'Senin Sayende Projesi' destekçilerini bekliyor. Projenin amacı ise ihtiyaç sahibi öğrenciler ile hayırseverleri buluşturarak, toplumda dayanışma ve yardımlaşma bilincini artırmak.

Mimarlar Odası’ndan kaçak yapı açıklaması

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak Fethiye ve çevresinde bölge için büyük sorun teşkil eden kaçak yapılar ile ilgili açıklama yaptı. Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Binası’nda yaptığı açıklamada Solak kaçak yapıların büyük sorun olduğunu yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini belirtti.

FETAV’dan Aile ve Çocuk Etkinliği

FETAV ve Likya Orman Kampı işbirliği ile İnlice Koyu’nda bulunan Likya Orman Kampı’nda Aile ve Çocuk etkinliği gerçekleştirildi.

Çamköy Pazarı’nda çeşmeler takıldı

Çamköy Pazarı’nda esnafların ve vatandaşların kullandığı çeşmelerin bozuk olanları değiştirildi..Çalınan vanalarında yerlerine yenisi takıldı.

Eğitim İş Sendikası Karaca’yı ziyaret etti

Eğitim İş Sendikası Fethiye İlçe Temsilcilik Başkanı İstem Altınçekiç ve yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Yellice, “Afetler toplumsal bir meseledir”

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice 2021 Afet Farkındalık ve Eğitim Yılı ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Afetlerin toplumsal bir mesele olduğunun altını çizen Başkan Yellice, “Afetler; Devletimizi, milletimizi ve vatanımızın her bir karış toprağını ilgilendiren milli bir meseledir. Her milli meselede olduğu gibi Ülkü Ocaklarımızın her bir neferi, afet öncesinde ve sonrasında da Devletimize, milletimize ve vatan topraklarına her türlü desteği ve yardımı kuşkusuz sunacaktır” dedi.

Fethiye Eğitim İş kahvaltıda bir araya geldi

Karacabey Kahvalti Salonunda düzenlenen dayanısma ve birliktelik kahvaltısınde Fethiye Eğitimiş Sendikası örgütlü olmanın önemine dikkat çekti. Kahvaltı etkinliğine Eğitimiş Genel merkez adına Senol Eyüpoğlu, Muğla Şube adına Uğurcan Küçükala, Köyceğiz Eğitimiş Temsilciliği katılarak destek ve güç verdiler.

CHP’li Demir Pazar tezgâhı ziyaretinde

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Çamköy pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Fethiye'deki İngilizlerden Atatürk'e saygı duruşu

Fethiye'de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yıldönümünde düzenledikleri törenle andı.

Çalış’ta mantı keyfi

İstanbul’dan Fethiye’ye yerleştikten sonra Çiftlik Mahallesi’nde ikamet etmeye başlayan Rüştü Görenli hafta sonları kardeşine ait Serin Kafe’de kendi yaptığı ürünleri ücretsiz ikram ediyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte ücretsiz mantı ikramı yapıldı.

Şehit Fethi Bey Parkı’na büyük ilgi

Havaların soğumaya başlamasına rağmen Akarca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve 2018 yılında Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Fethi Bey Parkı özellikle hafta sonları aileleri ile güzel vakit geçirmek isteyen bölge halkı tarafından tercih ediliyor.

Çeliktaş, “Gençlerimizin hayatı çok önemli”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü ekibi FRT TV’ye özel röportaj verdi. Kulüp amatör liglere önem verilmesini istiyor.

Başkan Adayı Demirtaş “sporun ve sporcunun yanında olacağız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirtti.

Büyükşehir Meclisi’nde kırsal mahalle tartışması

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda vatandaşlar yok sayıldı. Halka açık olan meclis toplantısına girmek isteyen onlarca vatandaş, Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ve güvenlik görevlileri tarafından engellenerek salona alınmadı.

FTSO’nun e-ticaret bilgilendirme seminerine yoğun ilgi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ve e-ticaret girişimcilerine yönelik Trendyol Bölge Temsilcisi Yetkin Görkem Altıntaş tarafından verilen e-ticaret bilgilendirme semineri düzenledi.

Milletvekili Gökcan’dan Gaziler Derneği’ne ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Beşkazalılardan ağaç dikimi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu bünyesinde oluşturulan Genç Beşkazalılar Kültür ve Dayanışma Topluluğu üyeleri 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliliğine katılarak fidanları toprakla buluşturdu.

Kökten’in Ölüdeniz’e Tünel Hayali

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten yazın Ölüdeniz’de yaşanan trafik sorunun ve eğlence sektöründe yaşanan gürültü sorununun çözümü için Ölüdeniz Kıdrak Plajının dönüş yolunun karşısından Kumburnu gişelerine kadar bir tünel yapılması için girişimlerde bulunacağını söyledi.

Trafik çalıştayı Fethiye’de gerçekleştirildi

Fethiye, Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman İlçelerini kapsayan trafik çalıştayı Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 5 ilçenin trafikle ilgili temel konuları değerlendirildi.