Genel

Genel Haberleri

ÇALIŞDER, Karaca’yı Ziyaret Etti

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay ve beraberinde yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Demirtaş; “O Değerli Mesainizi Esnafımızın Sorunlarını Çözmek İçin Uğraşın”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, geçtiğimiz günlerde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere gönderilen mesaj hakkında açıklamalarda bulunarak, “Defalarca oda yönetimini ziyaret etmek için randevu istedik. Hiçbir cevap alamadık. Hep iyi niyetli davrandık yine olmadı. Kendi çabalarımız ile üyelere ulaşmaya başladık. Her çalışmamızda olduğumuz gibi birileri rahatsız olmuş ki bu trajekomik mesajı esnaflarımıza göndermişler. O değerli mesainizi bizimle değil de keşke esnaflarımızın sorunlarını çözmeye harcasaydınız” diye konuştu.

Başkan Öztürk’ten muhtarlar derneğine ziyaret

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Pazaryerinde bereket duası

Perşembe günleri kurulan Dalaman Belediyesi Açık Pazaryeri’nde esnaflar alışverişlerine bereket duaları ile başlıyorlar.

Vali Tavlı Ortaca’da

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ortaca’da ziyaretlerde bulundu.Vali Sayın Orhan Tavlı, ilçeye gelişinde Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Sayın Feyza Yılmaz tarafından karşılandı.

Dolar telefoncuları da vurdu

Hayatımızın vazgeçilmez parçası olan cep telefonları da doların yükselişinden etkilendi.Doların son günlerde artan fiyatı ile beraber cep telefonlarına da zam geldi.Cartan cep telefonları fiyatları telefoncularında işlerini etkiledi.

Aşı kampanyasında tabletler sahiplerine teslim edildi

Pandemi ile mücadele kapsamında gençleri aşılamaya teşvik etmek amacıyla MUTSO tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz Ekim ayında çekilişi gerçekleştirilen tablet kampanyasında kazanan gençlere tabletleri teslim edildi.

Kapukargın Termal Tesisi açılıyor

Dalaman Kapukargın Mahallesi’nde bulunan ve birçok hastalığa fayda sağladığı bilinen kaplıca alanına Dalaman Belediyesi tarafından yapılan restoran 15 Kasım’da hizmet vermeye başlayacak.

Pazaryerinde bereket duası

Perşembe günleri kurulan Dalaman Belediyesi Açık Pazaryeri’nde esnaflar alışverişlerine bereket duaları ile başlıyorlar.

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı Atatürk ve Şehitlerimizi dualarla andı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de ebediyete intikalinin 83'üncü yıldönümü nedeniyle anma programı gerçekleştirildi.

Yangından zarar gören 25 mahalleye 153 ton tohum dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretimin Geliştirilmesi Projesi'nin alt projesi olarak "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında 153 ton tohum dağıtıldı.

Türküleri Atatürk için Söylediler

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Atatürk’ü Anma Konseri düzenlendi.

Köyceğiz’de 658 arıcıya 82 ton arı yemi dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünün desteği ile Muğla İl tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hayvancılığı Geliştirme Projesi” kapsamında yapılan arı yemi dağıtımının son etabı Köyceğiz İlçesinde yapılan törenle gerçekleşti.

Başsavcı Bingül’den Fethiyespor’a ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunarak, başarılar diledi.

Park içinde açılan Halk Evi büyük ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından Bahriye Üçok Parkı’nın restore edilmesinin ardından park içinde açılan Halk Evi büyük ilgi görüyor.

'Kahraman' Şiiri duygulandırdı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’nda Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencisi Utku öz’ün seslendirdiği Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın Kahraman adlı şiiri törene katılanları duygulandırdı.

Öğrenciler Kızılay’ın yanında

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Kızılay Fethiye şubesini ziyaret etti.

Atatürk anısına açılan sergi yoğun ilgi gördü

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla FETAV ve Fethiye Sahaf Kitapevi birlikteliği ile Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde Atatürk anısına kitap sergisi düzenlendi.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümü dolayısıyla Fethiye Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan İlçe anma programı Fethiye Özer Oldun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.