Genel

Genel Haberleri

Belediye Meclisi toplandı

Fethiye Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Muharrem Akalın’ın başkanlığında gerçekleşti.

“Varlık içinde yokluk çeken halkımız buna layık değil!”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Dünya’nın en zengin isimlerinden Bill Gates ve Jeff Bezos’un Fethiye’de koy kapatıp parti yapmasına ilişkin konuştu.

Sel ev su baskını uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazar(bugün) ve Pazartesi günü görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Türkiye Enduro Şampiyonası 3.ayak yarışı 6-7 kasım’da

Türkiye Enduro şampiyonası 3.ayak yarışı Fethiye’de düzenlenecek. Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası 3’üncü ayak Fethiye yarışı 6-7 Kasım 2021’de Akdeniz Offroad Park yarış parkurunda (Esenköy Parkuru) yapılacak.

S.A.F'ta Volkan Konak rüzgarı

Fethiye’de ilk defa Kuzey’in oğlu Volkan Konak, zihinlere kazınan benzersiz şarkılarıyla S.A.F’ta sevenleri ile buluştu.

Fethiye’de 7 saatlik elektrik kesintisi

Fethiye’de 31 Ekim Pazar günü genel bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapılacak.

ÇALIŞ-DER Olağan genel kurulu gerçekleşti

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği olağan genel kurulu Çalış-der sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Göcek’te Cumhuriyet coşkusu yaşandı

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Yürüyüşü ve halk konseri düzenlendi. Göcek halkı Cumhuriyet coşkusunu dolu dolu yaşadı.

Seydikemer Cumhuriyet Coşkusunu Yusuf Güney ile yaşadı

Cumhuriyet'in ilan edilmesinin 98'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi tarafından organize edilen konserde sahne alan sevilen şarkıcı Yusuf Güney, Seydikemerlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Seydikemerliler konsere yoğun ilgi gösterirken, Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet yürüyüşünde, Bayram coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Özgecan Anıtında başlayan ve Beşkaza meydanında biten Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

Prof. Dr. Muammer Tuna; “Cumhuriyet Bir Aydınlanma Devrimidir”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ikinci gününde Prof. Dr. Muammer Tuna, “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferansta konuştu.

Zeybek Sineması - Ahmet Zeybek Salonu Tiyatro Oyunu ile Açıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan, ilçemizin tarihi, kültürel ve sanatsal açıdan önemli bir yeri bulunan Tarihi Zeybek Sineması – Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ‘Menteşe’nin Milli Mücadele Yılları – Saklı Kalmış Bir Destan’ adlı tarihi bir oyunla perdelerini açtı.

Türk bayrakları ile şehir turu attılar

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyuna yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Marmaris esnafı “Yetti gari” dedi

Yaklaşık 32 yıldır Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nı (MESO) yürüten Şükrü Ayyıldız’ın, geçen Şubat’ta istifa ederek, dönemin MESO Yönetim Kurulu tarafından Oda Başkanı seçilen oğlu Mehmet Ayyıldız’a bazı esnaf ve vatandaşlardan tepki gelmişti. Seçime giden MESO’ya aday olduğunu açıklayan Nuri Erden; “Seçim, hanedanlığı ve değişmezliği yıkan çoğulculuktur. Yetki ve takdir sandıktadır, üyelerdedir. Başkanlıkta kıdem yoktur. Başkanlar eğer etkin, faydalı, liyakatlı hizmet sergilemişse endişeye mahal yoktur. Esnaf kadirşinastır. Ancak şikayetler büyüyor, sıkıntılar çözülemiyor, liyakat göz ardı edilip hizmet ikinci plana itiliyorsa değişim zamanı gelmiştir.” dedi.

Selda Bağcan Konseri 5 Kasım’da

Selda Bağcan konseri hava şartları nedeni ile ertelendi.

Kızılay’da Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay haftası nedeni ile Kızılay Fethiye Şubesi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde bir etkinlik düzenledi.

Cumhuriyet Coşkusu

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Kaymakam Fırat, Çanakkale Müzesini Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve bazı protokol üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile geçtiğimiz günlerde Fethiye Erasta AVM’de açılan Çanakkale Gezici Savaş Müzesini ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Menteşe’de Coşkuyla Kutlanıyor

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yıl dönümü Menteşe’de coşkuyla kutlanıyor. Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalar kapsamında, akşam saatlerinde ellerinde bayraklar ve meşalelerle Fener Alayına katılan binlerce Menteşeli hep bir ağızdan “İzmir Marşını” okudu. Fener Alayının ardından sahne alan “Yeni Türkü” Cumhuriyet meydanında verdiği açık hava konseri ile Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.