Genel

Genel Haberleri

Fethiye Kaymakamı Ertaş: Kadınlar Kahramanımız, Analarımız Ve Bacılarımızdır!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Fethiye Valiliği’nde resim sergisi düzenlendi. Sergiye Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş katıldı.

Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti.

Başkan Adayı Kökten’den Anlamlı Jest

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

Akdenizli “Kadınlarımız Sadece Yılın Bir Günü Anılmamalı”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Kadınlarımız; iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmişlerdir. Kadınlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük roller üstlenmişler ve ülkemizin simgesi ve Cumhuriyet'in en büyük teminatı olmuşlardır.” dedi.

Kaymakam Ertaş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saydam, ‘Anlamlı Bir İş İçin Kermes Düzenledik’

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermek için keşkek, börek ve çorba kermesi düzenledi.

Menteşe’de (İrap) Projesi Kapsamında Yapı Stoğu Çalışmaları Başladı

Menteşe Belediyesi’nin destekleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve TUBİTAK tarafından 2019-2020 yıllarında yapılan çalışmalar sayesinde betonarme ve yığma binalar için performans puanlarını hesaplayan ve deprem riskini önceliklendiren çalışma Menteşe ve Muğla için ilk pilot uygulama olarak geliştirildi.

İdris Akbıyık, Asayiş ve Güvenlik Konularını Değerlendirdi

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sanayi esnafına Belediye'den sağlık reviri

Fethiye Belediyesi, sanayi esnafının talepleri üzerine yapımına başladığı Sanayi Sitesi içerisinde yer alan sağlık revirini kullanıma açtı.

Ünlü sunucu Gürpınar, Saklıkent Kanyonu' nu ziyaret etti

Sevilen televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar, söyleşi programı için geldiği Seydikemer’de Saklıkent Kanyonunu ziyaret etti. Saklıkent’in güzelliği karşısında hayran kalan Gürpınar, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdeniz’e teşekkür ederek; “Saklıkent Kanyonu adeta cennet gibi. İnsana huzur veren bir ortamı var. Belediye Başkanımıza bu güzel ilçeye beni davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir, Muğla’yı Korumak İçin 202 Çevre Davası Açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi kentin doğasını, çevresini ve kıyılarını korumak için hukuki yollardan mücadele etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi 202 dava açarak usulsüz imar uygulamaları ve çevreye zarar verebilecek düzenlemeleri engellemeye çalışıyor.

Kökten seçim çalışmalarına son hız devam ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. 

Sağlık Turizmi Potansiyelinin Arttırılması Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yoğun katılımla gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda sağlık turizminin gelişimine yönelik atılacak adımlar ile sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yurt dışından ulaşım ve kış aylarında konaklama sorunlarının ön plana çıktığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek Fethiye’nin ve bölgenin sağlık turizmindeki potansiyelini çok daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.     

ADD'den 'Devrim Yasalarının 100. Yılı' başlıklı açıklama

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesi tarafından 3 Mart 1924 tarihinde kabul edilen 3 Temel Devrim Yasası ile ilgili mesaj yayımlandı.

2019-2024 Döneminde Meclis Son Kez Toplandı

Fethiye Belediyesi Mart ayı 2019-2024 döneminin son olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı'nı Sabri Oğuz Bolelli'nin yaptığı toplantıda, imar konuları başta olmak üzere toplam 9 madde görüşüldü.

Merhume Bölükbaşı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

İkbal Gürpınar Seydikemerlilerle Buluşacak

Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

Nikâh Salonları 29 Şubat'ta Boş Kaldı

Takvimlerin 4 yılda bir denk geldiği 29 Şubat, Fethiye'de dünya evine girecek çiftlerin tercih etmediği bir gün oldu. 29 Şubat 2024 tarihi için sadece 6 çift nikâh başvurusu yaptı.

Fethiye Müftüsünden Yetişkin Öğrencilere Ziyaret

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay yetişkin kuran kursu öğrencilerini ziyaret etti.

Toplam 6409 haber.