Gündem

Gündem Haberleri

Yatağan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Yatağan’da da törenlerle kutlandı.

23 Nisan Seydikemer’de kutlandı

Millî Mücadelemiz ve bağımsızlığımızın sembolü “Türkiye Büyük Millet Meclisi”mizin 103. yaşı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı.

Ak Parti Milletvekili Adayı Tan, ‘’Sizler bizim geleceğimizsiniz’’

TBMM'nin kuruluşunun 103.yılında Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Ortaca ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katıldı.

23 Nisan çocuk şenliği programları başladı

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan çocuk şenliği programları başladı.

Domates ve Biber birinci sırada

Batı Akdeniz Bölgesi'nin 100 günlük ihracatında, domates yüzde 33 artış ve 115 milyon 834 bin dolar gelirle sanayiden madene tüm sektör ve ürünleri geride bıraktı. İkinci sıradaki biber yüzde 47 artışla, 89 milyon doları aştı.

CHP ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı.

Kolonyacı Ahmet'in bayram yoğunluğu

Muğla'da, "Kolonyacı Ahmet" olarak tanınan ve 45 yıldır patenti kendisine ait 60 çeşit kolonyayla kent sakinlerine ve turistlere hizmet veren Ahmet Gümüşbulut'un 10 metrekarelik dükkanında ramazan bayramı öncesi yoğunluk yaşanıyor.

Başkan Gümüş'ün Ramazan bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan Ayı’nın Menteşe’de birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirterek, “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “dedi.

Muğla'da bayramlaşma töreni yapıldı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla Valiliği tarafındanbayramlaşma programı Menteşe Öğretmenevinde gerçekleşti.

Erdoğan: " Doğal gazı bir yıl süreyle ücretsiz vereceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz."dedi.

İl Müftüsü Çapçı'nın Ramzan Bayramı mesajı

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Muğla Valisi Tavlı bayram için Şanlıurfa'ya görevlendirildi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa'da deprem bölgesine görevlendirildi.

Bayramda marketler açık olacak mı?

Bu yıl Ramazan bayramı 21,22 ve 23 nisan tarihlerine denk geliyor.

Renkli Hint düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki lüks turistik tesislerde, 3 gün 3 gece süren ve renkli görüntülere sahne olan Hint düğünleri düzenleniyor.

Bayram denetimleri 24 saate çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekipleri Ramazan Bayramı tedbirleri çerçevesinde denetimlerini sıklaştırdı. Denetime katılan Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar da ilçeye gelen tatilcilerin bayramını kutladı.

Bu yolda sana çok güveniyoruz diye yola çıkıp, hediye dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri tarafından Ramazan Bayramı trafik tedbirleri çerçevesinde “Bu yolda sana çok güveniyoruz mottosu” ile ilçeye gelen araç sürücülerinin bayramını kutlayarak kurallar konusunda uyarılarda bulunup çocuklara hediyeler dağıttı.

Başkan Çıralı ,Bayram Mesajı Yayınladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

SED Medya ekibi bayramı erken kutladı

Bünyesinde FRT TV, Gerçek Fethiye ve Dost Gazeteleri aynı zamanda gercekfethiye.com, dostgazetesi.com ve sondakika48.com internet sitelerini barındıran SED Medya’da bayramlaşma programı düzenlendi.

Atmaca,depremzedelerle geleneksel oyunlar izledi

Fethiye İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda misafir edilen, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile birlikte geleneksel oyunlardan Meddah ve Karagöz Hacivat oyununu izledi.

Toplam 4267 haber.