Gündem

Gündem Haberleri

Fethiye’de Camiler Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde tüm camilerde temizlik çalışması yapıyor.

Nerede oy kullanacağım?

14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala YSK yurt için seçmen kaydı sorgulama ekranı erişime açıldı. 

Muğla’da seçmen sayısı belli oldu

14 Mayıs’ta yurt içi ve yurt dışında toplam 64 milyon 113 bin 941 seçmen oy kullanabilecek. Muğla’da ise kaç seçmenin sandığa gideceği belli oldu.

Fethiye Kaymakamı Sayın Yusuf İzzet KARAMAN’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret dolu Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Aday Otgöz'e yoğun ilgi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de çarşı ve Pazar esnafını ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Otgöz, “Biz buraya milletin efendisi olarak gelmiyoruz. Milletin hizmetkârı olarak geleceğiz. Cumhurbaşkanlığı şiardır. Bizlere de büyük destek var” dedi.

Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı

Fethiye Müftülüğü koordinesinde uygulanan Enderun usulü teravih namazı ve cumhur müezzinliği ile Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı.

Milletvekili adaylarından mahalle ziyaretleri 

Genel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları, Muğla genelinde ziyaretlerde bulunuyorlar. 

Yakup Otgöz, Seydikemer’de vatandaşlarla kucaklaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer’de mahalle ziyaretlerinde bulunup, vatandaşlarla kucaklaştı.

Sanayi sitesi inşaatı gerçekleşiyor

S.S Muğla Ata Küçük Sanayi sitesinin ilk etabı 18 Mayıs’da ihale ediliyor.

Barajlardaki su seviyeleri yüzleri güldürdü

Aydın'da Mart ayının yağışlı geçmesiyle yükselmeye başlayan barajlardaki su seviyeleri çiftçilerin yüzünü güldürdü. Yeni yıl ile beraber etkili olan sağanak yağışlar, il genelindeki barajların doluluk oranlarını da yükseltti.

Fethiye polisi öğrencilere polislik mesleğini tanıttı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, polis meslek tanıtımı ve genel güvenlik konuları hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Cumhuriyet İlkokulu’nda etkinlik düzenledi.

Bakan Kirişçi, “Çiftçiler gayet güzel para kazanıyorlar”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, katıldığı bir yayında soğan fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Fethiye, EMITT Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

EMITT Turizm Fuarı 26. kez kapılarını açtı. Deprem felaketi nedeniyle 12 Nisan’a ertelenen fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, diplomatik temsilciler, turizm sivil toplum örgütleri ve turizmciler katıldı.

Vali Orhan Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Tilkici, “Her zaman partimizin arkasındayım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, milletvekili adayları listelerinin açıklanmasının ardından yayımladığı teşekkür mesajında, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Karaca MAG’ın yeni gönüllülerine sertifikalarını takdim etti

Toplumda afet duyarlılığının gelişmesi, afet öncesinde hazırlıklı olunması ve olası afetlerde meydana gelen olaylarda arama kurtarma çalışmalarına katılması için kurulan Mahalle Afet Gönüllüleri ve Acil Müdahale Fethiye ekibinin (MAG) yeni gönüllüleri, düzenlenen yemin töreninin ardından sertifikalarını aldılar.

Polis teşkilatından Kaymakam Karaman’a ziyaret

Polis teşkilatı mensupları Özer Olgun Kültür Merkezi’mde gerçekleştirilen törenin ardından Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 178.Kuruluş Yıldönümü Fethiye’de de Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 178.Kuruluş Yıldönümü Fethiye’de de törenlerle ve çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

CHP Muğla 1. Sıra adayı AV. CUMHUR UZUN KİMDİR?

Mayıs ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi, önceki dönem Muğla Barosu Başkanı Av. Cumhur Uzun, CHP Muğla milletvekili 1. Sıra adayı oldu.

Toplam 4267 haber.