Gündem

Gündem Haberleri

Seydikemer Devlet Hastanesi açıldı

150 yataklı ve 191 deprem izolatörlü Seydikemer Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı. 

Milletvekili adayı Tan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Ortaca'da beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Burak Kaplan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, '' 21 yıl önce bir hayal kurmuştuk.

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel sezon açılış yemeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile düzenlendi.

Akbuga’dan 1 Mayıs mesajı

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Demir, “Geleneklerimizi Yaşatmalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine katıldı.

EGF’de, Kaytan güven tazeledi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu’nun olağan genel kurulunda aynı zamanda Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanlığını yürüten Cem Kaytan güven tazeledi.

Marmaris, EGF kongresine ev sahipliği yaptı

Marmaris, Ege Gazeticiler Federasyonu Kongresine ev sahipliği yaptı.

Başkan Akdenizli, "1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü’nü" Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MİTSO İle Bodrum Göz Akademi Anlaşma İmzaladı

Kısa bir süre önce Bodrum’da faaliyete geçen Göz akademi ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan anlaşma ile oda üyelerine, çalışanlarına ve bunların birinci dereceden yakınlarına Göz akademi‘den alacakları sağlık hizmetlerinde indirim uygulanacak.

“İkbal Hala” sevenleriyle buluştu

Fethiye’nin bilinen yazarlarından Işık Taban’ın son eseri “İkbal Hala” sevenleriyle buluştu. 

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden öğrencilere yardım etkinliği

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından dernek bahçesinde eğitime destek amaçlı etkinlik düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu programda keyifli anlar yaşandı.

Karaca, “Bugün tarihe tanıklık ediyoruz”

Fethiye Atıksu Arıtma tesisin açılışında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, açıklamalarda bulundu.

Bayram tatilinin gözdesi Fethiye oldu

Ülkemizin olduğu kadar dünyanın da sayılı tatil destinasyonlarından biri olan Fethiye; vadileri, koyları, adaları, plajları ve ekstrem sporlarıyla tatilciler gözdesi konumunda.

Toprakçı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı, Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Muaythai şampiyonası yapıldı

Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 23 Nisan Fethiye Halk Eğitim Muaythai şampiyonası Halk eğitim Muaythai kursu sporcularının katılımı ile Arslan Fight Arena’da yapıldı.

Yatağan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Yatağan’da da törenlerle kutlandı.

23 Nisan Seydikemer’de kutlandı

Millî Mücadelemiz ve bağımsızlığımızın sembolü “Türkiye Büyük Millet Meclisi”mizin 103. yaşı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı.

Ak Parti Milletvekili Adayı Tan, ‘’Sizler bizim geleceğimizsiniz’’

TBMM'nin kuruluşunun 103.yılında Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Ortaca ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katıldı.

Toplam 4264 haber.