Gündem

Gündem Haberleri

Yıldız Kaplan ibadet edenlere saldırdı

Oyuncu Yıldız Kaplan, Göcek’te teknesinde ibadet eden insanları gizlice kayda alıp "Gerçek Müslümanlık budur." ifadelerini kullandı.

Benzin ve motorine zam geldi

Benzinin litre fiyatına 2 lira 70 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 37 kuruş zam geldi.

Zam öncesi akaryakıt istasyonu yoğunluğu

Akaryakıta yapılacak olan zammın öncesinde petrol ofislerinde yaşanan yoğunluk dikkat çekti.

“Bir an önce son verin, yürütmeyi durdurun”

CHP 27. Dönem Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Muğla’nın Menteşe İlçesi Bayır Mahallesi ile Yatağan İlçesi Deştin Mahallesi arasında yapılması planlanan çimento fabrikasına karşı direnen köylülerin ifadeye çağrılması üzerine ifade vermeye giden köylülerin yanında yer alan Erbay, “ Toplam 110 vatandaşımız farklı yerlerde ifadeye çağrıldı.

156. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

GEKA 156. Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Tavlı başkanlığında Muğla'da gerçekleştirildi

“Yıl Sonu Sergisi” açıldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” kapsamında Yıl Sonu Sergisi, Halk Eğitim Merkezi’nde açıldı.

Karaca'dan Teşekkür Belgesi

13. Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında festival suresince destek veren kurumlar ve işletmelere teşekkür belgesi verildi.

Muğla’nın Turizmi İçin TGA’ya Önemli Ziyaret

MUTSO’nun da aralarında bulunduğu Muğla Heyeti, Muğla’nın turizm tanıtım çalışmalarına destek sağlamak amacıyla TGA’yı ziyaret etti. 

 İlk Buğday Hasadına Başlandı

Fethiye ilçesinde yağışlı havalar sonrasında buğday hasadı gecikmeli olsa da başladı. Mayıs ayı genel olarak yağışlı geçince buğday üreticisi Haziran ayını beklemek zorunda kalırken, üretici gözünü ve kulağını açıklanacak olan fiyata çevirdi.

Fethiye’de nem hâkim

Fethiye’de hava, mevsim normallerine gelmesiyle beraber 30 dereceye kadar yükseldi. Yükselen sıcaklıkla beraber nem ` seviyesine ulaştı.

Ördek Adası’nda çevre temizliği yapıldı

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Ördek Adası’nda çevre temizliği etkinliği yapıldı.

Sıfır Atık Obje Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve ilgili STK’lar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İklim değişikliği ve sıfır atık konulu obje yarışması ile okullar arası atık pil ve elektronik atık yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Kiralık Konutlarda Artış Durdurulamıyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

Fethiye’de LGS Maratonu Başladı

Liseye Geçiş Sınavı (LGS), saatlerin 09.30’u göstermesiyle beraber ilk oturumuyla Fethiye’de başladı.

Ölüdeniz’de sezon geç başlayacak

Dünya’nın tercih edilen önemli turizm noktalarından biri olan Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz’de, geçmiş yıllara göre yerli ve yabancı turistte azalma yaşandı.

Paspatur esnafı destek bekliyor

Fethiye’nin en eski yerleşim yeri olma özelliğine sahip tarihi Paspatur Çarşısında faaliyet gösteren esnaflar faaliyet bölgelerinde iyileştirme yapılmasını ve destek istiyor.

Paspatur sokakları boş kaldı

Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Paspatur Çarşısı Mayıs ayının gelmesiyle beklenen turizm sezonuna istediği gibi başlayamadı. Sezonun tam anlamıyla başlamamasından dolayı sokak geçtiğimiz yıllara göre rağbet az olduğu gözlemlendi.

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başlıyor

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başlıyor.

Toplam 4256 haber.