Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Yeniden Refah Partisi ziyaretlerde bulundu

Seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi, Fethiye'de ziyaret ve çalışmalarda bulundu.

Demir’den Kadem Mete’ye; “Onlar bizim elimizi öpecek”

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın ve AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete’nin AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevindeyken her Fethiye ziyaretinde müjdelediği Fethiye’de anjiyo merkezi tartışmaları siyaset gündeminden düşmüyor.

Dikmen Esnafların Sorunlarını Dinledi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her hafta kurulan Esenköy Mahallesi semt pazarını ziyaret ettiler. 

Saatcı Çalışmalarını Kavaklıdere’de Sürdürdü

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kavaklıdere’de vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Saatcı, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. 

Mehmet Demir sert açıklamalarda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, mevcut iktidarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

CHP Muğla Adayı Mehmet Demir, yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir samimiyetiyle vatandaşların gönlüne dokunuyor.

Milletvekili Adayı Demir, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” 

Fethiye Salı Pazarında esnafları ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, soğan ve patates satıp, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” diyerek, fiyatların yüksekliğine dikkat çekti. 

Vekil Adayı Yiğit, Milas'ı Ziyaret Etti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Karaca, Sivas’ta seçim çalışmalarına katılacak

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 13. Uluslararası Fethiye Festivali açılış konuşmasında, CHP Genel Merkezininin görevlendirmesi ile seçim çalışmaları kapsamında Perşembe günü Sivas’a gideceğini duyurdu.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Selvi, “HDP’nin şamar oğlanı TİP!”

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Selvi, Türkiye İşçi Partisi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlarla bir araya geldi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Menteşe ilçesinde kahvehaneleri ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinlediler. 

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz: “Türkiye Rahat Bir Nefes Alacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde devam eden TOKİ inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Yakup Otgöz; “5 yıl içinde kentsel dönüşümde yıkılacak binalar elden geçecek ve Türkiye depremlerle karşı karşıya kaldığında rahat bir nefes alacak” dedi.

Milletvekili Adayı Mehmet Demir,semt pazarlarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir beraberinde Millet İttifakı ortağı ilçe başkanları ile birlikte Günlükbaşı ve Çamköy semt pazarlarını ziyaret etti. 

Ölüdeniz ’in sorunları konuşuldu

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten öncülüğünde Ölüdeniz’in sorunları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Özdemir, neden görme engelliler tek başına oy kullanamıyor?

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla şube sekreteri ve Zafer Partisi 28. Dönem Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir, görme engellilerin nasıl oy kullanacağı konusunda eleştirilerde bulundu.

Behçet Saatcı, 200 Bin Oyla İyi Parti’yi Muğla’da Sürüklüyor!

Seçimlere iki hafta kala,“Muğla’da İYİ Partili Behçet Saatçı Rüzgarı” esiyor.

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Muğla İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilmesi, kurumların koordineli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak üzere İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplam 1609 haber.