Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Aysun Korkut CHP İl Kadın Kolları Başkan Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Aysun Korkut, CHP İl Kadın Kolları Başkan Adaylığını açıkladı.

CHP Menteşe Gençlik Kolları Başkanı Feriştah Atasever Kaşıkçı Oldu

CHP Muğla Gençlik Kolları İlçe Kongrelerinin 12'ncisi Menteşe İlçesi'nde gerçekleştirildi. Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede mevcut Menteşe Gençlik Kolları Başkanı Mehtap Bozyer aday olmazken, tek liste ile gidilen seçimde yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feriştah Atasever Kaşıkçı  oldu.

Ak Parti Ortaca ve Seydikemer İlçe Kongreleri Ertelendi

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, hafta sonu yapılması planlanan Dalaman, Ortaca ve Seydikemer ilçe kongrelerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. 

Menteşe Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’ne Yüzde 2 Fark Attı

Menteşe Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı. Sözleşmeye göre Menteşe Belediyesi, Genel İş Sendikasına bağlı işçilere 6 zam yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ise Genel İş Sendikası’na bağlı işçilere 4 oranında zam yapmıştı.

Tartışmalı Zam İçin İmzalar Atıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 336 kadrolu işçiye üç yıllığına yüzde 34 oranındaki zam sözleşmesinin protokolü imzalandı.

CHP Menteşe Kadın Kolları Başkanlığı’na Şule Aycan Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe Kadın Kolları Başkanlığı’na Şule Aycan Seçildi. Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede mevcut Menteşe Kadın Kolları Başkanı Leyla Uzun aday olmazken yeni İlçe Başkanı Şule Aycan oldu.

Binali Yıldırım’dan Yatağan ve Kavaklıdere’ye Müjde

Yatağan Belediyesi’ni ziyaret eden Binali Yıldırım Yatağan İnönü Bulvarı ve Kavaklıdere’nin EPDK ile yaşadığı doğalgaz fiyatlandırması ile ilgili sıkıntıların çözümü konusunda Karayolları Genel Müdürü ve EPDK Başkanı ile görüştü.  

AK Parti'den CHP'ye ziyaret

Tokat'tan İlçe Başkan Ziyaretleri

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas İlçe Yönetimi; Kaymakam Arslan’ın da aralarında bulunduğu heyetle birlikte yapılacak Ankara ziyareti öncesi siyasi partileri ziyaret ederek Milas için ortak akıl çağrısında bulundu.

CHP Fethiye’de Delege Demir Dedi

CHP’de 37'nci Olağan Kongre takvimine göre Muğla il genelinde 13 ilçe kongresi tamamlandı. Fethiye'de gerçekleştirilen son ilçe kongresinde kazanan Mehmet Demir oldu.

Cumhur İttifakı’ndan Datça Adliye Yeri Açıklaması

Cumhur İttifakı üyesi partiler, Muğla’nın Datça ilçesinde tartışma konusu olan adliye yeri konusunda bir açıklama yaptı.

İmar Sorunlarına Ortak Çözüm Aranacak

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan , İl Başkanı Kadem Mete ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanları, Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün'ü makamında ziyaret etti.

13 İlçeden 11 Tamamlandı

CHP’de 37. Olağan Kongre takvimine göre Muğla il genelinde 13 ilçeden 11’inde ilçe kongreleri tamamlandı.

Kanal İstanbul’a CHP Muğla’dan Tepki

CHP’liler Kanal İstanbul için hazırlanan ÇED raporunun iptali için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne dilekçe verdi.

Toplam 1610 haber.