Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Silahlı Saldırının Faili Aranıyor

Bodrum’da 2 kişiyi uykusunda kafasından vurarak infaz eden cinayet zanlısı havadan, karadan ve denizden aranıyor.

Girgin “Yerel Basına Destek Sağlayın”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'in, 15 Nisan 2020 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlanması için verdiği soru önergesine, cevap olarak site adresi gösterildi. Girgin, site adresini sorguladıklarında yasal düzenlemelerin, mücbir nedenlerin ve vergi ertelemelerinin yer aldığını, yerel basına ve basın emekçilerine destek konusunda iktidarın bir cevabı olmadığını gördüklerini söyledi. 

İYİ Parti Menteşe'ye Kadın Başkan

İYİ Parti Menteşe 2. Olağan İlçe Kongresi parti binasında gerçekleşti. Deniz Ekinci ve Bilal Ataseven başkanlığında iki listenin yarıştığı kongre sonucu Deniz Ekinci İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanlığına seçildi.

Girgin “En Düşük Emekli Maaşı Asgari Ücrete Eşitlenecek Mi?” 

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulu’nda emekli maaşları ile ilgili söz aldı. 

Baro Oturma Eylemi Yaptı

FERDİ YAVUZ- Baroların yapısını değiştirecek düzenlemeye karşı hak arayışı mücadelesi veren avukatlar Muğla Barosu önünde oturma eylemi yaptı.

Ataseven İYİ Parti İlçe Başkanlığına Aday 

FERDİ YAVUZ- 03.07.2020 tarihinde gerçekleşecek olan İYİ Parti Menteşe İlçe Kongresi öncesinde, Bilişim Uzmanı Bilal Ataseven İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı.  

Gökmen “Bodrum’umuzu, Türkiye’mizi Dünyaya Rezil Ettiniz”

FERDİ YAVUZ- Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir basın toplantısında sarf ettiği skandal sözler, büyük tepkiyle karşılanıyor. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, “Bodrum’umuzu Türkiye’mizi Dünyaya Rezil Ettiniz…” başlıklı bir yazılı açıklama yaptı.

AK Partili Vekiller Muğla İçin Ziyaretlerine Devam Ediyor

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ziyarette bulundu.

Vekil Alban’dan Muğla İçin Korkutan Uyarı !

FERDİ YAVUZ- CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’da 2017 yılından bu yana yürütülen çalışmalarda 286 binanın riskli olduğu bilgisini paylaştı. Alban, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, “Muğla deprem bölgesi, insanlar beton tabutlar içerisinde yaşıyor. Tehlikenin farkında mısınız?” diye sordu. 

AK Partili Vekil ve Başkanlardan, Bakan’a Ziyaret 

AK Parti Muğla Milletvekilleri ve Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. 

Başkan Gümüş, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İkizce, Kozağaç, Salihpaşalar, Bayır, Paşapınarı, Çiftlik, Kafaca ve Akçaova mahallelerini ziyaret ederek, muhtarların ve vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

AK Parti Muğla Milletvekillerinden Vali Orhan Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha’nın Muğla Ziyareti

Çeşitli temas ve ziyaretler için Muğla’da bulunan Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı Makamında ziyaret etti.

İYİ Parti’de Menteşe'ye Kadın Aday

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkan adaylığını açıklayan Deniz Ekinci, 3 Temmuz 2020 Cuma Günü saat 11.00’da yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan Kongresi’ne aday olduğunu açıkladı.

CHP’den Vali Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

FERDİ YAVUZ- CHP Muğla Milletvekilleri ve İl Başkanı, Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Gökmen, Başkan Gürün ve Aras’a Sordu

FERDİ YAVUZ- Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı hedef aldı. Gökmen, yaptığı açıklamayla Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde imar planlarında sağlık tesis alanı olarak işaretlenen 5300 mt2 bir alanın neden konut alanına çevrildiğini, kime veya kimlere rant sağlandığını sorarak; “Turgutreis Sağlık Tesis Alanı, Konut Alanına neden çevrildi kime rant sağlandı.” Dedi.

CHP'li Belediye Başkanlarından Vali Tavlı'ya Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve beraberindeki CHP'li İlçe Belediye Başkanları, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı Makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Menteşe Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendiriyor. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi araç filosuna kazandırılan bir tır, bir greyder, bir kazıcı-yükleyici, bir forklift ve bir kamyon hizmet vermeye başladı.

Başkan Gürün “Korona Felaketini Fırsata Çevirmek İçin Çok Özel Bir Konumdayız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İzmir, Aydın ve Denizli’den gelen 65 farklı Seyahat acentenin temsilcisi ile bir araya geldi. Başkan Gürün burada yaptığı konuşmada; “Bu korona felaketini fırsata çevirmek için çok özel bir konumdayız.” dedi.

Toplam 1611 haber.