Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Zeybekoğlu "Darbelerle hesaplaşabilecek tek güç CHP’dir"

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yılında yayınladığı mesajda “15 Temmuz hain darbe girişimine yekvücut karşı olan partimiz, Türkiye’nin demokratik birikimine yaslanarak, Cumhuriyeti Demokrasiyle taçlandırma mücadelesini her geçen gün büyütmektedir.” dedi. 

Gelecek Partisi'nden Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. 

'15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı’ Hizmete Açılıyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Yatağan Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı hizmete açılıyor.

Gökmen "Bodrum’daki CHP Binaları Kime Ait?"

FERDİ YAVUZ- AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı yazılı açıklamayla Bodrum’da faaliyet gösteren CHP İlçe ve Mahalle binalarının kime ait olduğunu sordu.

Aras'tan, Gökmen'e Ziyaret

FERDİ YAVUZ- Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’i ziyaret etti.  Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen arasında bir süredir devam eden gerilim ve açıklamalar üzerine bu ziyaretin gerçekleşmesi “Bodrum'un sıcağı, siyasi buzları da eritti” söylemlerine neden oldu. 

Başkan Ceylan’dan Gürün’e Teşekkür

FERDİ YAVUZ- Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, mezarlıkta yapılan düzenlemeler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür etti.

Aşırı Sıcaklar Zeytini Kuruttu, Milletvekili Özcan Bakan’a Sordu

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan 15-20 Mayıs tarihlerde mevsim normallerinin çok üzerinde seyreden aşırı sıcaklardan zeytinin çiçekteyken kuruduğunu, geçimini zeytincilikle sağlayan Milaslı ve bölge çiftçilerini çok büyük zarar gördüğünü söyledi.

Cumhur İttifakı'ndan MUSKİ’yi Protesto !

FERDİ YAVUZ- Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü (MUSKİ) protesto ettiler.

Kurşunlu Meydanı Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş devam eden Kurşunlu Meydanı ve İnsan Hakları Parkı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Meydanımız tamamlandığında her yaştan vatandaşımızın keyifli vakit geçirebileceği, çeşitli etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir alan olarak halkımıza hizmet edecek.” dedi.

Başkan Gürün'den Ankara'ya Ziyaret 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Menteşe’de AK Parti ve CHP İlçe Başkanları’nın “Akbük Düellosu”

FERDİ YAVUZ- Akbük girişindeki mülkiyeti ormana ait olan 25 dönümlük yerin 20 yıllığına MUÇEV’e verilmesi, Menteşe siyasetini karıştırdı.

AK Parti İlçe’den, MHP İlçe’ye Ziyaret

FERDİ YAVUZ- AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

Avukatlardan "Çoklu Baroya Hayır" Eylemi 

FERDİ YAVUZ- Çoklu Baro ile ilgili yasa çalışmalarının ilerlemesi nedeniyle; Avukatlar "Çoklu Baroya Hayır" konulu basın açıklaması yaptı. 

CHP'li Erbay 'Savunma, Savunmasız Bırakılmak İsteniyor'

CHP Muğla Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu üyesi Av. Burak Erbay, 'Bu yasa teklifi baroları bölerek savunmayı savunmasız bırakmayı ve vatandaşın hak arama özgürlüğünün teminatı olan barolarımızı ele geçirmeyi amaçlamaktadır' dedi.

Menteşe Belediye Meclisi Yarın Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Meclis Toplantısı için yarın saat 14.00'de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde toplanıyor.

Uzun “Feyzioğlu, Bizi Müthiş Kırgınlığa İtti”

FERDİ YAVUZ- Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, FRT TV'de gazeteci Cem Kaytan'ın hazırlayıp sunduğu 'Muğla Gündemi' programında en çok merak edilen sorulara cevap vererek gündeme dair açıklama ve değerlendirmelerde bulundu. 

Mete, Milas’ta İncelemelerde Bulundu

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve beraberindeki heyet; Milas Hekatomnos Anıt Mezarı, Beçin Kalesi, Milas Spor Salonu, Milas KYK Yurdu ile Milas ve yöresi içme suyu temini projesi çalışmalarını yerinde incelediler. 

Göksel Billur CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Tek liste ile gidilen seçimde Milas'ta itfaiye personeli olarak görev yapan  Göksel Billur CHP İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Demirel “Türk Gençliğine Hizmet Etmeye Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Muğla Ülkü Ocakları'nın bölge ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Toplam 1611 haber.