Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Adalet Bakanı Gül, Baro Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Savunma mesleğinin güçlenmesi yargıya, adalete olan güveni artıran temel unsurlardan biridir ve biz bunu hep önemsedik” dedi.

CHP’li 11 Başkandan Açıklama

FERDİ YAVUZ- CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı yaptığı ortak açıklamada, “Pandemi sürecinin zorluklarına rağmen merkezi yönetimden, yerel yönetimlere şu ana kadar tek bir liralık katkı sağlanmadı.”ifadelerine yer verilirken ayrıca Başkanlar, vatandaşları da “uyulmayan kuralların tehlikeyi büyütebileceği” konusunda uyardı.

Zeybekoğlu “Siyaset İyi Ahlaklı İnsanlar Tarafından Yapılmalı”

FERDİ YAVUZ- CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’nin açıklamalarına karşın “AKP Muğla İl Başkanı’nın son zamanlarda, şahsımı hedef alan mesnetsiz, seviyesiz iddialarda bulunması, üstelik bir il başkanına yakışmayan bir üslupla bunu yapması, siyasetin, iyi ahlaklı ve nitelikli insanlar tarafından yapılması gerçeğini ve gerekliliğini bir kez daha ortaya koymaktadır” dedi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Kimdir?

FERDİ YAVUZ- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla birlikte Orhan Tavlı Muğla Valisi oldu.

Hüseyin Aksoy, Aydın Valiliği’ne Atandı

2001 yılında Muğla Valiliğine atanan ve 4 yıl 3 ay bu görevi yürüten Hüseyin Aksoy, Aydın Valiliği’ne atandı.

Vali Civelek, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla resmi gazetede yayımlanan atama kararına göre Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Muğla Valisi Esengül Civelek atandı.

AK Parti’den Saldırıyı Kınama

FERDİ YAVUZ- Köyceğiz'de bir grup tarafından saldırıya uğrayan trafik polisleriyle ilgili AK Parti Muğla İl Başkanlığı bir açıklama yapılarak yapılan saldırı kınandı.

Ak Parti’den, CHP’ye Cevap Geldi

FERDİ YAVUZ- Ak Parti’den, CHP’ye cevap “Siz Muğla’ya Getirdiğimiz ve Getireceğimiz Hizmetlerin, Kanalizasyon Konusunu Çözün Yeter”

MHP Menteşe İlçe Teşkilatı Tanıtıldı

FERDİ YAVUZ- MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu bir basın açıklaması yaparak, MHP Menteşe İlçe Teşkilatını tanıttı.

Milletvekili Ergun, "Hiçbir Sorumuza Spesifik Cevaplar Verilmedi"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 pandemisi nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiren turizm sektörünün sorunlarını TBMM'ye taşıdı. Ergun, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yanıtlaması talebiyle verdiği soru önergesine verilen cevabın tatmin edici olmadığını kaydetti.

Zeybekoğlu 'AKP İl Başkanı'na Hiçbir Şey Olmamış İse Kesinlikle Bir Şey Oldu'

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu basın açıklaması yaparak, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’ye cevap verdi. Zeybekoğlu; “AKP İl Başkanı Kadem Mete’ye hiçbir şey olmamış ise kesinlikle bir şey oldu.” Dedi.

METE 'SİZ AK PARTİ’NİN YAPTIĞI YATIRIMLARIN KANALİZASYONUNU BİLE ÇÖZEMEDİNİZ'

FERDİ YAVUZ- CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Ak Parti ve İl Başkanı Kadem Mete’yi hedef alan açıklamaların ardından Kadem Mete’de bir açıklama yaptı. Mete, 21 yıldır Muğla’da belediye başkanlığı yapan Osman Gürün’ün kanalizasyon sorununu çözemediğini belirterek “Daha yakın zamana kadar Muğla’nın merkezindeki Valilik Binası’nın fosseptiğini bile vidanjör ile çözülüyorken bizim yurtlar için çözüm beklememiz fazla iyimserlik olur” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı’ndan, AK Parti İl Başkanı’na Sert Cevap Geldi

FERDİ YAVUZ- Muğla'da artan hava sıcaklığıyla birlikte siyasette de sıcaklık yükseliyor. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’ye sert cevap geldi. Zeybekoğlu; “Hastane, yurtlar, TOKİ’nin yapılacağı alanları Büyükşehir’e sormayan AKP işine geldi mi belediyelerimizi hatırlayıveriyor. Bunun adı iş bilmezliktir.” Dedi.

CHP İl Yönetiminden, Kavaklıdere’ye Ziyaret

FERDİ YAVUZ- CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Demirel Korkut ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Kavaklıdere CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

AK Partili Gökmen’den Başkan Aras’a “Gezi” Tepkisi

FERDİ YAVUZ- Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Gezi Parkı Eylemleri’nin 7. Yılı nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya sert bir dille tepki gösterdi. Gökmen, Aras’a “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı isyan edenlerle, vatan hainleriyle beraber misiniz Ahmet Aras?” diye sordu.

Mete, Büyükşehir’i Hedef Aldı !

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, yapılan yatırımlar ve gündeme ilişkin konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. Sağlık yatırımları ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü için çıkartılan bakım-onarım ödeneklerine yönelik açıklamalarda bulunan Mete ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Cumhur ittifakından, Büyükşehir 2019 Yılı Faaliyet Raporuna Ret 

FERDİ YAVUZ- Ak Parti İl Başkanlığı, Perşembe günü olağanüstü toplanan Muğla Büyükşehir Meclisi toplantısında yer alan “2019 Yılı Faaliyet Raporuna” yönelik yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Ak Parti ve MHP meclis üyeleri tarafından ret oyu verilen faaliyet raporunda ret oyuna gerekçe gösterilen maddelere yer verildi. 

AK PARTİ İL BAŞKANI KADEM METE'DEN 'KADEME' TEPKİSİ

FRT TV'de Cem Kaytan'ın hazırlayıp sunduğu Muğla Gündemi'nin bu haftaki konuğu, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete oldu. Muğla'da vatandaşlar tarafından sık sık gündeme getirilen su faturalarındaki zam konusunda programda konuşuldu.

Büyükşehir Meclisi Olağanüstü Toplandı

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi 25 madde ile olağanüstü meclis toplantısını Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Toplam 1611 haber.