Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP Muğla Milletvekili Özcan "Bazı Sektörlerdeki İşletmeciler Ticari Faaliyetlerine Devam Edemiyor"

FERDİ YAVUZ- Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Milas ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki genel ve yerel konulara değindi.

Gökcan “Muğla’mız ve Türkiye’miz İçin Durmak Yok  Yola Devam”

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan son 2 yılını değerlendirdi. Milletvekili Gökcan, yaptığı yazılı açıklamada; “Kıymetli Hemşerilerim bugün TBMM’de 2 yıldır Muğla’mızı temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorum.” Dedi.

Başkan Gürün “Pandemi Süreci Turizmi Olumsuz Etkiledi”

FERDİ YAVUZ- Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Muğla’da turizm sektörü koronavirüs nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; "Beklemendik koronavirüs salgını ve pandemi süreci Muğla turizmini ciddi anlamda etkiledi. İç turizmin hareketlenmesi için B planımızı devreye soktuk." dedi.

Öztürk’ten, Gazete Zeybek’e Ziyaret

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Gazete Zeybek’i ziyaret etti.

MHP’den Vali Orhan Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

FERDİ YAVUZ- MHP Muğla teşkilatı, Muğla Valiliği’ne atanan Orhan Tavlı’ya yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Barolar Ankara'ya Yürüyüş Başlattı

80 baro başkanı, hükümetin baroların yapısını ve seçim sistemini değiştirme planında geri adım atmaması üzerine "eylemlilik sürecini başlatma" kararı aldı. Baroların eylemlilik süreci, eşzamanlı yapılan açıklama ile birlikte başladı.

Mete, Büyükşehir Belediyesi’ni Stratonikeia’ya Davet Etti

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Stratonikeia’da yaptığı incelemeler sırasında Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni, Stratonikeia’ya davet ederek buradaki kanalizasyon sistemini incelemelerini istedi.

Erdoğan ve Bahçeli Seçim Tarihi İçin Anlaştı

Cumhur İttifakı'nın ortakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken seçim tartışmalarını "gereksiz" bularak seçim için 2023'te mutabık kaldı.

Aydın Valisi Aksoy Göreve Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Valiliği'nden Aydın Valiliği’ne atanan Hüseyin Aksoy, Aydın’a gelerek göreve başladı. Vali Aksoy ayrıca Vali olarak ilk görev yerinin Muğla olduğunu da ifade ederek, o dönemde de komşu il olması nedeniyle Aydın’ı tanıma fırsatı bulduğunu söyledi.

AK Parti Muğla’dan, Bakan Soylu’ya Ziyaret

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekilleri ile Belediye Başkanları ve AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.

Kılıçdaroğlu, Muğla’nın CHP'li Belediye Başkanlarıyla Görüştü

FERDİ YAVUZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin ilçe ve belde belediye başkanlarıyla gruplar halinde görüşmelere devam ediyor.

Barolar Eyleme Geçiyor, Ankara’ya Yürüyecekler!

FERDİ YAVUZ- Barolar, AK Parti tarafından hazırlanan baro teklifine karşı “söz baroların” diyerek eylem başlatma kararı aldı. Hazırlanmakta olan yasa değişikliği ile gerçek niyetin baroları susturmak olduğunu belirten barolar, 19 Haziran’da baro başkanlarının bulundukları illerden Ankara istikametine doğru ‘savunma yürüyüşü' başlatacak.

Vekil Erbay “Adliyeler Tehlike Sinyali Veriyor”

FERDİ YAVUZ- CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Koronavirüs salgınından dolayı adliyelerde tehlike olduğunu dile getirdi. Erbay yaptığı açıklamada; “Yeni normalleşme sürecinde adliyelerimizin durumu tehlike sinyalleri veriyor.” Dedi.

Sendika Başkanlarından, AK Parti Menteşe’ye Ziyaret

FERDİ YAVUZ- Menteşe'de bulunan sendika başkan ve temsilcileri, AK Parti İlçe Başkanı Eray Çiçek’e, yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bakan Soylu, Ülke İçerisindeki Terörist Sayısını Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye içerisindeki son terörist rakamı 438'dir. İnşallah çok yakın bir zamanda 400'ün altına, 300'ün altına, ondan sonra topyekün hepsinin kaçtığını göreceğiz" dedi.

Başkan Gürün “Birlikte Aileyiz Birlikte Muğlayız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün “Birlikte Aileyiz Birlikte Muğlayız” sloganının 2014’den beri Büyükşehir olan Muğla’yı 13 ilçesiyle bir bütün olarak anlattığını ve birleştirdiğini söyledi.

Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti

Milas ilçesindeki Güllük Körfezi’nde bulunan mevcut limana ek olarak ikinci bir isklenin yapılmak istenilmesi, Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda olumsuz görüş bildirmesinden sonra sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtar ve belediye meclis üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Toksöz “Güzelköyümüz Bözüyük, Daha da Güzelleşecek”

FERDİ YAVUZ- Yatağan’a bağlı ile Bozüyük Mahallesi’nde, Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarına başlandı.

MHP İlçe Başkanlığı Halk Günü Düzenleyecek

FERDİ YAVUZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, Perşembe günleri halk günü düzenleyeceğini duyurdu.

Toplam 1611 haber.