Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Partide aday sayısı 5’e yükseldi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı kongresine sayılı günler kala aday sayısı artmaya başladı. İlk adaylık açıklamasını yapan mevcut Başkan Kadem Mete’nin ardından Kazım Avcı, Süleyman Reyhan, Elvan Göçer ve son olarak da Levent Akyer adaylıklarını açıkladılar. 

Elvan Göçer İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Koronavirüs salgını nedeni ile bir süreden bu yana yapılamayan Ak Parti Muğla İl Başkanlığı kongresi 1 Şubat Pazartesi günü yapılacak.

İlk toplantılarını İlçe Başkanı Öztürk ile yaptılar 

AK Parti Fethiye Kadın Kolları yönetimi onaylandı. Gülhanım Boz başkanlığındaki kadın kolları yönetimi ilk toplantısını AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile yaptı. Öztürk, kadın kolları yönetimine başarılar diledi. 

Ülkü Ocakları’ndan Selçuk Özdağ’a tepki 

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel, yaptığı açıklamayla Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a tepki gösterdi. Demirel,” Omurgasızlar topluluğunun halkaları Davutoğlu ve Özdağ Ülkü Ocakları’nı itham ettikleri söylemlerden vazgeçmelidirler. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsade edilmeyecektir.”diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Akın, Ailenin üyesi olmak gurur verici

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve CHP Muğla Milletvekilleri, Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Uğur Mumcu anıtı açılışı için Fethiye’de bulunan Ahmet Akın ve Muğla Milletvekilleri, parti üyeleri ile ülke gündemini değerlendirdi.

Tarihi ayıp meclis gündeminde

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde bulunan Nimara Mağarası’nı TBMM gündemine taşıdı. Kültür ve Turizm Bakanı  Mehmet Nuri Ersoy tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle verdiği soru önergesinde, mağaranın açık olduğu dönemde sürekli tahribata uğradığını, bunu engelleyecek bir düzenleme yapılamadığını ve en sonunda mağaranın kapatıldığını vurgulayarak “Nimara Mağarası tarihsel, kültürel ve turistik bir değerdir. Devlet bir mağaraya sahip çıkamıyor mu?" dedi. 

AK Parti Teşkilatı basınla bir araya geldi

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Sarper Konakçı ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler Başkanı Salih Dündar, Fethiye'de bulunan basın mensupları ile Hotel Meri'de bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler.

Girgin, Muğla sadece turizm kenti değildir

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde ‘Kamu Katkısı’ olarak adlandırılan ve Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşan, Hibe Programı’nda (IPARD) “Muğla’nın neden kapsam dışı bırakıldığı”nı sordu.

AK Parti'nin Muğla’daki Kongre Takvimi Belli Oldu

AK Parti'nin Muğla'daki Kongre Takvimi Belli Oldu

Selvi, Pozitif Düşünce programına konuk oldu

FRT Televizyonu’nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programının bu haftaki konuğu Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi oldu. Ülke ve dış gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Selvi, “Amerika Birleşik Devletleri’nin geldiği bugünkü noktayı daha önceden tespit etmiştik, öngörmüştük. Geçtiğimiz yıllarda Irak, Suriye, Libya ve dünyanın birçok yerinde neler yaptığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ'dan Açıklama Geldi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'dan açıklama geldi.

İyi Parti’de Deprem!

İyi Parti Muğla İl Yönetim kurulu görevden alındı.

Girgin: Tarım Kenti Muğla Neden Kırsal Kalkınma Hibe Programında Değil?

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde ‘Kamu Katkısı’ olarak adlandırılan ve Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşan, Hibe Programı’nda (IPARD) “Muğla’nın neden kapsam dışı bırakıldığı”nı sordu.

Demir “Kılıçdaroğlu’nun demokrasinin kelime anlamını bile bilip bilmediği şüpheli”

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Yatağan'ın 56 yıllık hayali gerçekleşiyor

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan yapımı devam eden Girme Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Öztürk,

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, aylık basın toplantısında Fethiye ve Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Öztürk, Fethiye Körfezi'nin temizlenmesiyle ilgili bir soruya "vaad ediliyorsa sonuçlandırılmalı. Aradan iki yıl geçti, 125 milyona yapacaklardı, bekliyoruz" dedi.

CHP'li Oymak, "Dayanışma birliği güçleniyor"

Fethiye'de her türlü kadın şiddetine, cinayetine ve çocuk istismarlarına karşı oluşturulmakta olan Fethiye Kadın Platformu için Chp Fethiye Kadın Kolları'nda bir toplantı daha yapıldı. Toplantıyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Chp Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak " kadın dayanışma birliği güçleniyor" dedi.

Öztürk, “Mustafa Kemal Mesleki Teknik Lise taşınacak”

AK parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk çarşı caddesindeki yeni parti binasında, 2021 yılının ilk basın açıklamasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptı.

Her alanda yatırımlarımız kesintisiz devam ediyor

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan Muğla Merkezde ihaleye çıkılan yeni öğrenci yurt binasına ilişkin  açıklama yaptı.

Toplam 1613 haber.