Spor

Spor Haberleri

FETHİYESPOR EVİNDE KAZANDI 1-0

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde ağırladığı GMG Kastamonuspor’u 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlıları galibiyeti getiren golleri ikinci yarıda Murat kaydetti.  

LİDER, BALIKESİR DEPLASMANINDA

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi A grubu maçında deplasmanda sahaya çıkıyor.

FETHİYESPOR, ETİMESGUT BELEDİYESPOR'U 3-2 YENDİ 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ankara deplasmanından 3 puanı alarak dönüyor.  Zorlu mücadele, yağmurlu bir havada gerçekleşti

KARAÇULHASPOR PLAY OFF’UN İLK AYAĞINA ÇIKIYOR

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu'nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off karşılaşmasının ilk maçı olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ile yarın saat 14.00’da Karaçulha Kovanlık Sahası’nda karşılaşacak.

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR PLAYOFFLAR ÖNCESİ SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR

TVF Kadınlar 2. Lig 7. grupta liderle aynı puanla ikinci sırada yer alan Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Playofflar öncesi son maçına çıkıyor. 5 Mart Pazar günü saat 15.00’de Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak maçta Lokman Hekim Zirve Spor, Aydın Gençlik Hizmetleri ile karşılaşacak. 

FETHİYESPOR’DA SAKAT OYUNCULAR BULUNUYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da, Pazar günü oynanacak maç öncesi sakatlıkları bulunan Sacit Yolcu, Berat Tosun, Taha Can Velioğlu ve Şahan Akyüz takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

AMATÖR KÜME BAŞLIYOR

Fethiye’de amatör küme maçları 4-5 Mart tarihinde oynanacak olan karşılaşmalar ile başlayacak.

ETİMESGUT MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 5 Mart tarihinde oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Lacivert beyazlılarda tek hedef galibiyet.

SÜLEYMAN ATLI'DAN ALTIN MADALYA

Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlenen Ibrahim Moustafa Ranking Serisi’nde Milli Güreşçi Süleyman Atlı, altın madalya kazandı 

FETHİYESPOR ANKARA DEPLESMANINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 5 Mart tarihinde oynayacağı Etimesgut karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

FETHİYESPOR SAHAYA İNDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Karacabey Belediye Spor maçı için hazırlıklara başladı.

ŞİMŞEKLER DİYARBAKIR’DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fetthiyespor, Diyarbakır deplasmanından 1 puan çıkarttı.

BRİÇ TURNUVASINDAN FETHİYE’YE DERECE İLE DÖNDÜLER

Türkiye Briç Federasyonu’nun Antalya’da düzenlemiş olduğu 16 Yaş Grubu Briç turnuvasına katılan ÇYDD Fethiye Şubesi gönüllü öğrencilerinden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan Türkiye ikincisi oldular. Kupa ve madalyaları ile Fethiye’ye dönen Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan için ÇYDD Fethiye şubesinden kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; akıl sporu Briç’te büyük bir başarı elde eden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan ile antrenörü ÇYDD Fethiye şubesi üyesi Mustafa Türkmen ödüllendirildi.

EN GENÇ PROFESYONEL BOKSÖR AHMET EREN ÖKSÜZ OLDU

Avrupa ve Dünya Profesyonel Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından bu branşa adım atan Ahmet Eren Öksüz, en genç profesyonel boksör unvanını aldı. 

FETHİYESPOR’DA MURAT DEMİR AYRILIĞI

Fethiyespor, Bucaspor’dan gelen kaleci Murat Demir ile yollarını ayırdı.

KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇI ZİRVE SPOR KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, deplasmanda karşı karşıya geldiği Söke Belediyesi Saldos Voleybol ekibi 3-0 mağlup etti.

İYİ PARTİ’DEN SEÇİM ÖNCESİ İSTİŞARE KAHVALTISI

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Asmaaltı Kahvaltı adlı mekânda istişare kahvaltısı gerçekleştirdi. 

ÇATAL, “HAKEM KIRMIZI KARTI VERMEDİ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği İskenderunspor ile golsüz berabere kaldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Hakem bir tane kırmızı kartımızı vermedi” diyerek tepkide bulundu.

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİ

Fethiyespor ligin 22. haftasında İskenderunspor ile seyircisi önünde karşılaştı. Zor mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, iç sahada alınan 1 puan sonrası açıklamalarda bulundu.

Toplam 1806 haber.