Spor

Spor Haberleri

ÖZEL SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Antalya’da gerçekleştirilen “Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda” Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Beyza Akşen Keskin, cirit atmada kendisine ait olan rekoru yenileyerek Türkiye şampiyonu oldu.

FETHİYESPOR, TRABZON’DAN PUAN ÇIKARAMADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 1461 Trabzon FK’nın konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında, 1461 Trabzon FK oyuncusu Kerem Baykuş’un dk. 11’de attığı golle 1-0 geriden geldi. İlk yarının 29’uncu dakikasında 1461 Trabzon FK oyuncusu Kerem Baykuş’un attığı diğer golle Fethiyespor maçı mağlup bitirdi.

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Fethiye Kaymakamlığı vesilesiyle, İlçe Gençlik ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın ikincisi başlıyor. Bu sene de büyük bir heyecan beklendiği turnuvanın son başvuru tarihi ise 16 Aralık Cuma günü.

OKÇULUK VE ATLETİZM KURSLARI AÇILDI

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne “Okçuluk” ve “Atletizim” antrenörleri geldi. Fethiye’nin sporda her geçen gün daha çok yol aldığını belirten Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Çocuklarımızı ve sporcularımızı okçuluk, atletizm ve diğer branşlarda kurslarımıza bekliyorum” dedi. 

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DORUKTA

Muğla Süper Amatör Lig'inde 7. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

FİLENİN SULTANLARINDAN GALİBİYET ÜZERİNE GALİBİYET

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, deplasmanda Aydın Gençlik Spor Kulübü maçını 3-0 kazanarak galibiyet serisine bir yenisini ekledi.

90 DAKİKALIK ZORLU MÜCADELEYİ DEĞERLENDİRDİLER 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 17’nci maçında evinde Weecoıns Kırklarelispor’u ağırladı. 90 dakikalık bu zorlu mücadelede bir gol gören Fethiyespor evinde 3 puanın sahibi oldu. 

FETHİYE’DE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 17’nci maçında evinde Weecoıns Kırklarelispor’u ağırladı. 90 dakikalık bu zorlu mücadelede bir gol gören Fethiyespor evinde 3 puanın sahibi oldu. Fethiyespor - Kırklarelispor maçını Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı tribünden izledi.

FARKINDALIK YARATMAK ADINA BASKETBOL OYNADILAR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık yaratmak adına Fethiye Kapalı Spor Salonu’nda öğrenciler ve öğretmenler basketbol maçı oynadılar.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü evinde Kırklarelispor’u ağırlayacak. Zor maçın hazırlıkları ise hız kesmeden devam ediyor.

ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP

Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, ligin altıncı hafta maçında seyircisi önünde Söke Bld. Saldos Voleybol’u 3-1 mağlup etti. 

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Muğla Süper Amatör Lig'inde 6. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

ÇATAL, “DEVRE ARASINDA GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPACAĞIZ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği Pazarspor’u yenerek 3 puan aldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Takımı toparlamak için uğraşıyoruz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta yine evimizde oynayacağız. Ondan sonra deplasmana gidip sonra tekrar evimizde oynayacağız” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN BAKIRCI, “YENİ BİR SAYFA AÇTIK“

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Maç sonu Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı değerlendirmelerde bulundu. 

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖR ALTIN İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışı içerisindeydi. Fethiyespor yönetiminden alınan bilgiye göre son olarak Van Spor FK'de görev yapan Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı.

FETHİYESPOR BALIKESİR'DEN PUAN ÇIKARAMADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 15. haftada Baynet İnşat Balıkesirspor’un konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplamanda oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti. 

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu.

FETHİYESPOR’A BAYRAM TOYSAL MI GELİYOR?

Fethiyespor’da teknik direktör Mesut Toros’un ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör için çalışmalara hızlı başlayan yönetim kurulu. Son olarak Iğdırsporda görev yapan Bayram Toysal’ın Fethiyespor’un gündeminde olduğu ve görüşmelere başlandığı öğrenildi.

Toplam 1806 haber.