Spor

Spor Haberleri

FETHİYE SPORFEST, KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muğla il Gençlik Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Müdür Akışbaş ve Kaymakam Balcı, izlemeye gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

FETHİYESPOR, KASTAMONU’DA 1 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 7. hafta karşılaşmasında Kastamonuspor’a konuk oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı. Böylelikle lacivert beyazlılar ilk deplasman puanını almış oldu.

MÜDÜR YİĞİT, “FESTİVALİMİZİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali 1-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ALTYAPI TAKVİYESİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, altyapısında yetişen 5 ismi A Takım kadrosuna dahil etti. 

ZİRVE SPOR KULÜBÜ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ, KAYMAKAM BALCI' DA KATILDI

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, S Garaj’da kongre yaptı. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit katıldı.

ŞAMPİYON ALCU, KAYMAKAM BALCI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye’nin yenilgisiz gururu, Avrupa Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'yı ziyaret etti.

TOROS, “İLK DEFA DEPLASMANDA BU KADAR ŞANSSIZLIK YAŞIYORUZ”

Fethiyespor – Etimesgut Belediyespor maçı sonrası değerlendirme yapan Teknik Direktör Mesut Toros, “İyi ve adil futbol oynamaya çalışıyorlar. Bu kadar yıldır ilk defa deplasmanda bu kadar şanssızlık yaşıyoruz” dedi.

ÇATAL, “TARAFTARIMIZDAN DESTEK OLMALARINI İSTİYORUZ, KÖSTEK DEĞİL”

Fethiyespor- Etimesgut Belediyespor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, taraftarların köstek değil destek olmalarını beklediklerini belirtti. 

FETHİYESPOR’U EVİNDE KİMSE YENEMİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 6.haftada evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk etti. Fethiyespor ikinci yarıda Selçuk Alibaz'ın attığı golle evinde konuk ettiği Etimesgut Belediyespor'u mağlup etti.

ESNAF HASTANESİ’NDEN FETHİYESPOR’A OTOBÜS

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi tarafından Fethiyespor Kulübü’ne takım otobüsü hediye edildi. Kulüp binasında devir teslimi yapılan programa ilgi yoğun oldu.

ETİMESGUT BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, hafta sonu evinde oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

HEDEF 3 PUAN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 6. hafta karşılaşmasında evinde Etimesgut Bld. Spor’u konuk ediyor.

BAŞKAN ÇIRALI “FETHİYE’NİN HAKKINI SAVUNDUĞUMUZ İÇİN Mİ SUÇLANIYORUZ?”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Babadağ Teleferik sözleşmesine ilişkin açıklama yaparak, Fethiye’yi Babadağ’dan gelecek milyonlarca liralık gelirlerden mahrum bırakan sorunları tek tek açıkladı. Sözleşmenin ödemeler bölümünde yer alan ve hiçbir netliği bulunmayan, “…ihale konusu işler kısmen veya tamamen işletmeye alındığı tarihten itibaren” ibaresi nedeniyle Babadağ’dan pist kullanım ücreti tahsil edilemediğini vurgulayan Başkan Çıralı, bu muğlaklık nedeniyle Fethiye’nin büyük bir gelirden mahrum kaldığını söyledi. FTSO üyelerine teleferikte yüzde 50 indirimi çok görenlerin ücretsiz biletlerle Babadağ’a çıktığını aktaran Başkan Çıralı, sözleşmede yer alan “Kiracı pist kullanım ücretlerini yıllık bazda toplam yüzde 20 artırma veya istediği oranda düşürme yetkisine sahiptir” ibaresinin nasıl sonuçlara yol açtığını bu sezon gördüklerini kaydetti. Anlaşmaya göre kiracı firmanın bilanço üzerinden Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketine pay verdiğini hatırlatan Başkan Çıralı, “Düşünün ki bir işletmeyi yüzde 12,5 gelir ortaklığı ile kiraya vereceksiniz, ödemenin ne zaman başlayacağına dair net bir ifade koymayacaksınız. İşletmenin gelir denetimini yapamayacak, bu hususla ilgili de şartnameye ve sözleşmeye açık bir madde de koymayacaksınız. Üyelerimize yüzde 50 indirimi çok görecek ama ücretsiz bilet dağıtacak, Babadağ’a ücretsiz çıkacaksınız. Sözleşmenin eksik ve hatalı hazırlandığını ifade ettiğimizde de bizi bilgisizlikle suçlayacaksınız! Bizim suçumuz, üyelerimizin dolayısıyla Fethiye’mizin hakkını savunmak mı?” dedi.

YEŞİLÜZÜMLÜSPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Süper Amatör B Grubu’nda mücadele edecek olan Yeşilüzümlü Spor Kulübü, Antrenör Fevzi Sevinç eşliğinde antrenmanlara başladı.

FETHİYESPOR KLİBİ YAYINLANDI

Fethiyespor için hazırlanan klip bugün itibariyle yayınlandı.

ŞAMPİYONLUK KEMERİ SEZER OLPAK'IN

Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri maçını kazandı.

FETHİYESPOR, KARACABEY DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor-Karacabey Belediye Spor ile karşılaştı. Karacabey deplasmanında Mücadelenin ilk yarısı 2-0 eşitlikle tamamlanırken lacivert beyazlılar ikinci devre de attığı golle 2-1 mağlup oldu. 

Toplam 1806 haber.