Spor

Spor Haberleri

ÇATAL, “TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, iç sahada alınan 3 puanı FRT TV mikrofonalarına değerlendirdi.

BAŞKAN BAKIRCI, “GEÇEN HAFTA İLE BU HAFTA ARASINDA ÇOK BÜYÜK FARKLAR VARDI”

Lacivert beyazlılar 10. hafta karşılaşmasında evinde Kırşehir Spor Kulübü’nü 3-2’lik skorla mağlup etti. Alınan 3 puan sonrası Kulüp Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

TOROS, “GERÇEKTEN İYİ MAÇ OYNAMADIK”

3-2’lik iç saha galibiyeti sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros açıklamalarda bulundu.

FETHİYESPOR EVİNDEN 3 PUAN ÇIKARDI 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 10.haftada evinde Kırşehir Futbol Spor Klübünü konuk etti. Fethiyespor sahaya “Geçmiş olsun Bartın” yazılı pankart ile çıktı. Fethiyespor evinde konuk ettiği Kırşehir Futbol Spor Klübü 3-2 mağlup ederek 3 puanı aldı.

TURNUVADA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve rekor katılımla gerçekleşen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası’nda başarılı sporculara kupa ve madalyaları ödül töreni ile verildi.  

FETHİYESPOR YUVAYA ELİ BOŞ DÖNÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 9. hafta karşılaşmasında Kocaelispor deplasmanına konuk oldu. Lacivert beyazlılar yuvaya eli boş dönüyor. 

ERMAŞ MUĞLASPOR TİRE KARŞISINDA

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Ermaş Muğlaspor, ligin 2. haftasında Tire 2021 FK ile deplasmanda karşılaşacak.

ALCU’NUN ULAŞIM SPONSORU ESNAF HASTANESİ OLDU

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu’nun ulaşım sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.

YENİ SEZON FORMALARI SATIŞA ÇIKTI

Fethiyespor’un yeni sezon formaları satışa çıktı. Fethiye Şehir Stadı’nda ilk kez satışa sunulan formalara ilgi yoğun oldu.

WORLD ACRO CUP 2022 ÖLÜDENİZ BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

 Büyük bir organizasyonla birincisi düzenlenen World Acro Cup 2022, 28 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında, dünyanın en iyi uçuş alanı Babadağ Ölüdeniz’de gerçekleştirildi. 49 ülkeden 4200 sporcunun katıldığı organizasyonda Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) hakemliğinde dereceler belli oldu.

ÇELİKKAYA, “RÜZGÂRLA BERABER PEDAL ÇEVİRDİK”

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışlarında erkeklerde birinciliği 2019 yılında birincilik alan ve 2022 yılında tekrar birinci olan Süleyman Çelikkaya aldı. 

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI 

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışları tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödülleri Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleşen törenle verildi. 

FETHİYE SPORFEST, KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muğla il Gençlik Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Müdür Akışbaş ve Kaymakam Balcı, izlemeye gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

FETHİYESPOR, KASTAMONU’DA 1 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 7. hafta karşılaşmasında Kastamonuspor’a konuk oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı. Böylelikle lacivert beyazlılar ilk deplasman puanını almış oldu.

MÜDÜR YİĞİT, “FESTİVALİMİZİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali 1-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ALTYAPI TAKVİYESİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, altyapısında yetişen 5 ismi A Takım kadrosuna dahil etti. 

ZİRVE SPOR KULÜBÜ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ, KAYMAKAM BALCI' DA KATILDI

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, S Garaj’da kongre yaptı. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit katıldı.

ŞAMPİYON ALCU, KAYMAKAM BALCI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye’nin yenilgisiz gururu, Avrupa Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'yı ziyaret etti.

Toplam 1799 haber.