Spor

Spor Haberleri

HOLİDENT DİŞ HASTANESİ'NDEN FETHİYESPOR'A BÜYÜK DESTEK

Fethiye'nin ilk A tipi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Holident, 2022-2023 sezonunda Fethiyespor'un resmi sponsorlarından biri oldu.

ZONGULDAK DEPLASMANI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyonkarahisar kampı sonrasında sezonun ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor deplasmanının hazırlıklarına başladı.

Muğlaspor ve Yatağanspor'un rakipleri belli oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Muğlaspor ve Yatağanspor'un mücadele edeceği 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig grubu belli oldu. Temsilcilerimiz, BAL 9. Grup'ta yer aldı.

YATTARA, ORTAKÖYSPOR İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN MUĞLA’YA GELDİ

Trabzonspor’un eski futbolcusu Gineli İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ortaköyspor ile transfer görüşmesi için Muğla’ya geldi.

Afyon kampı sona erdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyon kampı sürecini başarılı bir şekilde tamamladı.

Seydikemer’de düzenlenen futbol turnuvası fikstür çekimi yapıldı

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda kura çekimleri yapıldı

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA AFYON’DA DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

SU SPORLARINA İLGİ YOĞUN

Turizm sezonu hızla devam ederken Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı misafirler su sporlarına yoğun ilgi gösteriyor.

HIRÇIN PEN FERFORJE' DEN YEŞİLÜZÜMLÜSPOR’A TAM DESTEK

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör C Grubu’nda şampiyon olarak bir üst lig olan Süper Amatör Lig’e yükselen Yeşilüzümlüspor Kulübü, yeni sezon için Hırçın Pen ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

ÜNLÜ DJ'DEN MUĞLASPOR'A DESTEK

Almanya'da yaşayan ünlü DJ Stutter, memleketinin takımı Muğlaspor'a sahip çıkarak maddi ve manevi destekte bulundu.

MUĞLA KARTALLARI SAHAYA İNDİ

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, 2022-2023 sezonunun ilk antrenmanını bu akşam yaptı.

FETHİYESPOR’A YENİ TAKVİYELER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kaleci Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan lacivert beyazlı ekip ayrıca kadrosuna kanat oyuncusu Ali Ceylan ve forvet mevkiinde görev alan Oktay Balcı’yı kattı.

SEYDİKEMER’DE FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor.

FETHİYESPOR AFYON KAMPINA GİDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fehiyespor, kamp için Afyon’a gidiyor. 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kamp süresince lacivert beyazlılar, bir tane de hazırlık karşılaşması oynanacak.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor’un, kombine bilet satışları başladı.

FETHİYESPOR DENİZLİDEN MAĞLUP AYRILDI

Fethiyespor sezonun ikinci hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor’un konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı mücadeleyi 2-0 kaybetti.

FETHİYESPOR DENİZLİ YOLUNDA

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, deplasmanda Altaş Denizlispor ile sezonun 2. hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

SEVİNÇ,’’BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN’’

Yeni sezonda Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıracak olan Antrenör Fevzi Sevinç, FRT TV mikrofonlarına sezon ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

MUĞLASPOR YÖNETİMİ HALI SAHADA STRES ATTI

Bölgesel Amatör Lig 2022-2023 sezonu transfer çalışmaları kapsamında birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Muğlaspor'un yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında halı saha maçı gerçekleştirdi.

Toplam 1810 haber.