Spor

Spor Haberleri

Gençlerden Karate müsabakası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında karate müsabakası düzenlendi.

GENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTI

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Judo eğitimi kapsamında genç sporcular gençlik haftası dolayısıyla önce ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kendi aralarında hazırlık karşılaşmaları yaptı.

BODRUMSPOR PLAY OFF’TA YARI FİNALE YÜKSELDİ

2021-2022 TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu 72 puanla 3.bitiren Bodrumspor, içinde 1461 Trabzon Futbol Kulübü, Sivas Belediye SK, Bayburt Özel İdare Spor’un bulunduğu Play-Off mücadelerinde yarı finale yükseldi.

ARENA FETHİYE BOKS KULÜBÜ TAKIM HALİNDE İL ŞAMPİYONU OLDU

Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı boks turnuvasına Fethiye den katılan Arena Fethiye boks kulübü 20 altın 4 gümüş madalya kazanarak takım halinde il şampiyonu oldu.

Karagedik Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından Aydın- İncirliova’da düzenlenen Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi maçlarına Muğla’yı temsilen kız ve erkek takımları ile katılan Karagedik Ortaokulu Bocce Branşı’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

GENÇLİK HAFTASI’NDA MİNİ FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gülşen Gökçe Spor Lisesi işbirliğinde Gençlik Haftası Spor Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte okullar arası mini futbol ve voleybol turnuvası yer alacak.

MUĞLALI MİLLİ OKÇULAR AVRUPA ŞAMPİYONASINDA TARİH YAZDILAR

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde gerçekleşen 2022 Avrupa Grand Prix okçuluk yarışmasında Yatağan Bencikli Milli Okçularımız Emircan Haney hem bireyselde hemde Takım olarak 2 Altın Madalyanın sahibi olurken, Songül Lök ise hem bireyselde hemde Takım olarak 2 Gümüş Madalyanın sahibi oldu.

Para Okçuluk Türkiye Kupasında Bronz Madalyanın sahibi Muğlalı sporcular oldu.

İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Kupası Yarışmasında takım olarak üçüncü olan Gülderen Alabaz ve Taner Eren bronz 3.’lük kupası ile Muğla’ya döndüler.

Şampiyon Trabzon

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluk ilan etti. Antalyaspor karşısında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

MUĞLA’DA OKUL SPORLARI KRİKET YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 22-27 Nisan 2022 tarihleri arasında Ortaca’da düzenlenen Okul Sporları Kriket Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

2. AMATÖR KÜME’DE SON HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 10. hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 10. hafta karşılaşmaları oynandı.

MUĞLASPOR, BAL LİGİNDE KALDI

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme karşılaşmasında Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Muğlaspor, 17. Ve 45+1. Dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Ortaca Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından saha içerisinde futbolcular arasındaki kavgaya yöneticiler ve taraftarlarında dahil olmasıyla arbede yaşandı.

Futbolcu kızlar kupalarını aldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası düzenlendi. Futbol Kursu Kursiyerleri’nin katıldığı turnuva sonucu şampiyon olan kız takımına kupa ve madalyaları verildi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN TENİS TURNUVASI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tenis turnuvası düzenledi.

6 İLDEN 12 TAKIM VE 144 SPORCU MUĞLA’YA ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİ

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan 19 Nisan – 22 Nisan 2022 tarihleri arasında Basketbol Okul Sporları Küçük Kızlar ve Erkekler Grup Birinciliği Heyecanı Muğla’da başladı.

BELEDİYESPOR KÜREK TAKIMI’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı, Deniz Küreği Kadınlar (1x) yarışında Simge Zeynep Gündüz ile Türkiye Şampiyonu oldu.

GENÇ TAHA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, katıldığı organizasyonlarda toplam 18 madalya kazanma başarısı elde eden Vali Recai Ortaokulu 7/A öğrencisi Güçhan Taha Akdağ’a hediye takdim ederek başarılarının devamını diledi.

FETHİYELİ OKÇULARIN BAŞARISI

Fethiye’de okçuluk sporuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Okçuluğa ilgisi artan Fethiyeli gençler son olarak Muğla’da düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarında Fethiye adına başarılı sonuçlar aldılar.

2. AMATÖR KÜME’DE KARŞILAŞMALAR DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 9. hafta mücadeleleri oynandı.

Toplam 1806 haber.