Spor

Spor Haberleri

MAHALLELER ARASI TURNUVA DEVAM EDİYOR

Mahalleler arası turnuvalarda çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: 12 Mart 2022 Cumartesi günü dört karşılaşma oynandı.

2. AMATÖR'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme'de 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Fethiye Belediyespor’dan kritik galibiyet

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor evinde ligin üst sıralarında bulunan Bornova Belediyespor’u konuk etti. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 97-89 kazanarak önemli bir galibiyet aldı.

TFF 1, 2, 3. Lig maçları ertelendi

Hafta sonu tüm yurtta beklenen olumsuz hava şartlarından dolayı TFF, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de bu hafta oynanması planlanan maçlar ertelendi. Maçlar 18-21 Mart tarihleri arasında oynanacak.

Fethiyespor Tepecik’e hazırlanıyor

Fethiyespor 20 Mart Pazar günü saat 14’te Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda kritik maçlardan birine çıkacak olan lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Fethiye’de farklı skor

Fethiyespor 26. hafta karşılaşmasında evinde ligin son sıralarında yer alan Ceyhanspor’u ağırladı. Fethiyespor ilk yarıda Nurettin’in bulduğu iki gol ile devre arasına 2-0 önde girdi. Lacivert beyazlıların üstün oyunu ikinci yarıda da devam etti. Fethiyespor Cihan’ın güzel golü ile 3. golü bularak iyice rahatladı. Şimşekler son dakikalarda Berkin’in bulduğu gol ile skoru 4’e çıkardı. Karşılaşma ev sahibi takımın 4-0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

Fethiyespor, Ceyhan karşılaşmasına hazır

TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan Fethiyespor, mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı Ceyhanspor karşılaşmasının hazırlıklarını son yaptığı antrenmanla tamamladı.

2. Amatör’de 3. hafta tamamlandı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme’de 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Belediyespor Mersin’den mağlup ayrıldı

Fethiye Belediyespor 22. hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu. Fethiye temsilcisi deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 99-86 kaybetti.

Bodrumspor, galibiyetlerine bir yenisini ekledi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, Sarıyer’i 3-0 mağlup etti.

Fethiyespor, Gümüşhane’den 1 puanla dönüyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta karşılaşmasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı.

Fethiye Belediyespor galibiyet için Mersin’de

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor 22. Hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor.

2. Amatör’de 2. hafta tamamlandı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme’de 2. Hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Şimşekler Gümüşhane Yolunda

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta Gümüşhanespor ile deplasmanda karşılaşacak. Lacivert beyazlılar Çarşamba günü yaptığı son antrenmandan sonra Cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için Gümüşhane’ye doğru yola çıktı.

Uluslararası I. Spor Oyunları Toplantısı

6-7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Kaunos 1.Spor Oyunları ile ilgili olarak toplantı düzenlendi.

Bodrum, Ralli İle Yaza Start Veriyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlıyor. Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz sezon şampiyonaya aday olarak düzenlenen ralli, bu sezon şampiyona açılış yarışı olarak ulusal statüde gerçekleştirilecek.

Muğla basketbol u16 kızlar bölge şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu U16 Kızlar 2. Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Fethiyeli boksörler 2. oldu

Muğla Bodrum’da yapılan İller Arası Boks Sparring Maçları 7 kulüp 64 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü boksörleri 5 sporcu,1 Kulüp boksörü ve 2 antrenör katıldı.

Sendelesek de ayağa kalkmayı bildik

Fethiyespor evinde Orduspor 1967 ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar ikinci yarıda Ali Han’ın attığı güzel golle karşılaşmadan 3 puan almasını bildi. Galibiyetin ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve Futbolcular açıklamalarda bulundu.

Toplam 1806 haber.