Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Mardin Maçı’na üç eksikle hazırlanıyor

3.Lig 3. Grup’ta en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 3 puan önünde lider durumda bulunan Fethiyespor Pazar günü Saat 13’te deplasmanda karşılaşacağı Mardin 1969 Spor maçının hazırlıklarına 3 eksikle devam ediyor. Hafta sonu oynayacakları maç ile ilgili konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel “İnşallah bu deplasmandan istediğimiz sonucu alıp geri döneceğiz” dedi.

Menteşe Spor Kompleksine Fuat Hoca’nın İsmi Verildi

Menteşe Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda Muslihittin Mahallesi Akyol mevkiinde bulunan Menteşe Belediyesi’ne ait spor kompleksine spor camiasında ‘Fuat Hoca’ olarak bilinen ve yaşamını sporcu yetiştirmeye adamış Ali Fuat Özge’nin adı verildi.

Başkan Gümüş; “Antrenörler Sporun Olmazsa Olmazıdır”

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğinde C Lisans Antrenör Eğitim Programı Menteşe’de başladı.

Mardin 1969 Spor maçı hazırlıkları başladı.

Fethiyespor, 21. Hafta karşılaşması olan Mardin 1969 Spor maçı hazırlıklarına başladı.

Puan farkı 3

Fethiyespor evinde İçel İdman Yurdu’na karşı beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Lacivert beyazlıların en büyük rakiplerinden biri olan Erokspor ise deplasmanda Derincespor’u mağlup ederek lider Fethiyespor ile arasındaki puan farkını 3’e düşürdü.

Menteşe Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 70 Bin TL Destek

Menteşe Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine toplam 70 Bin TL yardımda bulundu. Menteşe Belediyesi’nin sporu ve sporcuları destekleyen çalışmaları devam ediyor.

Amatör kümede bu hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı.

Datça’da yüzücüler 3 bin metreye kulaç attı

16’ncı Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonunda kulaçlar orman yangınlarına ve iklim krizine dikkat çekmek için atıldı. 

Olaylı maçtan puan çıkmadı 1-2

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 20. hafta mücadelesinde evinde İçel İdman Yurdu’nu ağırladı. Olaylı maç sonucunda Şimşekler İçel İdman Yurdu’na mağlup oldu. Bu sonucun ardından Fethiyespor bu sezon ilk kez evinde puan kaybetti.

Hazırlıklar tamamlandı

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Cumartesi günü evinde oynayacağı İçel İdman Yurdu karşılaşması hazırlıklarını tamamladı.

Muğla 13 ilden 150 öğrenciyi ağırlayacak

Turgutreis Yurdu Spor ve Sağlıklı Yaşam Kampına ev sahipliği yapacak.

Amatör Kümede bu hafta

Süper Amatör B Grubu Dalyanspor’un şampiyonluğu ile tamamlandı. BAL 9. Bölge 3. Grup’ta Cumartesi günü ikinci devreye başlarken, 1. Amatör C Grubu karşılaşmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Köyceğiz Belediyespor Eskişehir deplasmanına gidiyor

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, 13. hafta karşılaşmasında Eskişehir Orman Spor Kulübü'ne konuk oluyor.

Moral depoladılar

Lacivert beyazlılar İçel İdman Yurdu karşılaşması öncesi akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Fethiyespor taraftarının yanında

3. lig 3. Grup’ta lider durumda bulunan Fethiyespor  Cumartesi günü Saat 13’de kendi sahasında oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Fethiyespor diğer taraftan da her fırsatta taraftarı ile bir araya gelerek İçel İdmanyurdu maçında destek istiyor.

Kürek Takımları Fethiye’de kamp yapıyor

Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı ve Şişecam Çayırova Spor Kulübü, kış kampını Fethiye’de gerçekleştiriyor. 

Fethiyespor’a yeni forvet

3. Lig  3. Grup’ta en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 6 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor  son olarak Edirnespor forması giyen forvet oyuncusu Cihad Ateş ile anlaştı.

Fethiye Belediyespor, Manisa temsilcisini konuk ediyor

Fethiye Belediyespor, 17. hafta mücadelesinde Manisa Belediyespor Kulübü’nü ağırlayacak.

Muğla Bisikletine MUGİAD imzası

Muğla Genç İş İnsanları Derneği MUGİAD Muğla’nın Profesyonel Bisiklet takımı KARYA GSK’ ya forma ve kıyafet sponsoru oldu.  Bu sene Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başta olmak üzere bir çok Uluslararası ve Ulusal Bisiklet Yarış ve organizasyona ev sahipliği yapacak Muğla’nın ilk Profesyonel Bisiklet takımı da bu sene ulusal ve Uluslararası yarışmalarda boy gösterecek.

Toplam 1806 haber.