Spor

Spor Haberleri

Kritik maçın kazananı Fethiyespor

Fethiyespor evinde ligde 3. sırada bulunan Orduspor 1967 ile karşılaştı. Kritik maçı lacivert beyazlılar Ali Han’ın güzel golü ile 1-0 kazanmasını bildi. Karşılaşmayı yaklaşık 3000 taraftar izledi. Galibiyetin ardından lacivert beyazlılar puanını 52’ye yükselterek ligde ki yerini korudu.

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı. Çalıca pazaryerinde birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikde keyifli dakikalar yaşandı. Şarkılar ve türküler ile başlayan kutlama Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ilk madalyayı oyuncuya takması ile devam etti. Sonrasında konuşan Karaca,’’ Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ dedi.

Karbon yakma yağ yak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘’Karbon Yakma Yağ Yak’’ adlı bisiklet turu birçok sporsever vatandaşın katılımıyla Türk Büyükleri Anıtı toplanma noktasında başladı. Buradan başlayan tur Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Beşkaza bölgesindeki yerleşkesinde bulunan İşletme Fakültesi’nde sona erdi.

Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Küçük Erkekler Futbol İl Birincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Kötekli Futbol Sahasında yapıldı.

Fethiyespor, Orduspor 1967 maçına hazırlanıyor

Fethiyespor, Orduspor 1967 karşılaşmasının hazırlıklarına Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum, dünya şampiyonasına hazırlanıyor

2022 Dünya Optimist Şampiyonasına ev sahipliği yapacak Bodrum’da, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nde içinde yer aldığı İçmeler mevkiinde bulunan Yelken Kulüp’te yenileme çalışmaları devam ediyor.

Fethiye Belediyespor evinde Samsunspor’a karşı

Fethiye Belediyespor evinde oynayacağı Samsunspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Büyükler Köyceğiz kupası kürek yarışları sona erdi

Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen “Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları” Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

2. Amatör küme başladı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme 20 Şubat 2022 tarihi itibariyle başladı.

Puan farkı 1’e düştü

23 hafta sonunda zirve yarışını sürdüren Fethiyespor ve Esenler Erokspor arasındaki puan farkı 1’e düştü.

Fethiyespor kötü gidişata 'dur' dedi

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 23. hafta karşılaşmasında ligin son sırasında bulunan Karabükspor ile karşılaştı. 4 maçtır kazanamayan lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Burak Başkaya, Talha Mayhoş ve Ali Han Tuncer’in golleri ile 0-3 kazanmasını bildi.

Çıkış noktası Karabük

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçların ardından tekrar yükselişe geçerek Esenler Erokspor’a kaptırdığı liderliği almak için çalışmalarını sürdüren Fethiyespor yarın saat 13’de oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı için Karabük’e gitti.

Bocce Muğla il birinciliği sona erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Bocce İl Birinciliği Müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı.

Eski Muğla sokaklarında hedefe koştular

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Oryantiring İl Birinciliği Yarışları Eski Muğla Sokaklarında yapıldı.

Genç güreşçiler heyecanlandırdı

Minikler Kategorisinde Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Fethiye Spor Salonu’nda yapıldı. 50 sporcunun katıldığı müsabakalarda oldukça çekişmeli maçlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Bocce müsabakalarında şampiyon Karagedik Ortaokulu

Okul sporları Bocce İl Birinciliği müsabakalarında 4 kategorinin 4’ünde de başarılı olan Karagedik Ortaokulu şampiyon oldu.

Bakırcı “Eleştrilecek Tek Kişi Benim”

3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Fethiyespor ligin devre arasına 9 puan farkla lider girmesine rağmen üst üste aldığı 4 mağlubiyet sonrası Esenler Erokspor’un 3 puan gerisine düştü. Son dört haftada alınan kötü sonuçlardın ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı basın açıklaması yaptı.

Fethiye Belediyespor Ankara deplasmanında

Fethiye Belediyespor, 20. Hafta mücadelesinde Mamak Belediyesi ile karşılaşacak.

Muğla Karya bisiklet takımı hazır

Türki Bisikletinde Kulüpleşmeye en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde Muğla Karya GSK yeni yapılanması ile Türk Bisikletine yepyeni bir soluk getirme yolunda bir hayli iddialı.

Toplam 1806 haber.