Spor

Spor Haberleri

Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 12. hafta karşılaşmaları başlıyor

8 takımın bulunduğu 1. Amatör C Grubu’nda 12. hafta karşılaşmaları başlıyor. Son haftalara girildiği 1. Amatör C Grubu’nda bu hafta oynanacak mücadeleler büyük önem taşıyor.

Süper Amatör B Grubu’nda son hafta

Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda son haftaya girildi. 

Fethiye Belediyespor galibiyet için Kocaeli’nde

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 16. hafta mücadelesinde Kocaeli deplasmanından galip gelmek istiyor.

Şimşekler Erokspor’a hazırlanıyor

3. Lig 3. Grup’ta 18 maçta topladığı 46 puan ile lider durumda olan Fethiyespor 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’de Esenler Erokspor Stadyumu’nda karşılaşacak. Fethiyespor Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Genç Judocular yarıştı

Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda 9 ilden 176 sporcunun katılımı ile Judo Bölge Grup Birinciliği karşılaşmaları yapıldı.Yapılan karşılaşmaların ardından dereceye giren sporcuların madalyaları verildi.

Fethiye Belediyespor, Kocaeli deplasmanına hazırlanıyor

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 16. hafta da karşılaşacağı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kâğıt Spor karşılaşması hazırlıklarına başladı.

Fethiyespor taraftarının yanında 

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Yardımcı Antrenör Cahit Paşa ve Futbolcular Nurettin Çakır, Soner Birinci, Onur Öztonga trafik kazası geçiren Muammer Beylem ve Kırıkkale B.A Spor müsabakasında gol sevinci esnasında ayağı kırılan Tuncay Kaya'yı ziyaret etti.

Ortaca Belediyespor’dan voleybol akademisi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile sporun her dalında başarılı elde etmek ve genç sporcuları desteklemek amacı ile çalışmalarına devam eden Ortaca Belediyespor Kulübü bünyesinde voleybol spor akademisi kuruldu.

Fethiyespor şampiyonluğa koşuyor

3.Lig 3.Grup’ta 46 puan ile en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 9 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor emin adımlarla şampiyonluğa doğru gidiyor.

Fethiye’nin çocukları basketbolda Muğla birincisi

Fethiye yıldızları U-14 Basketbol Takımı Fethiye ilçe birinciliğinin ardından oynanan final maçında Türdü Basketbol Takımını mağlup ederek Muğla İl şampiyonu oldu. Zorlu geçen final maçının ardından Muğla’yı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Takım kaptanı Efe Dündar’ın ve daha birçok oyuncunun bireysel performansının ön plana çıktığı  maçı aileleri tribünden izleyerek destek verdi.

Okul Sporlarında taekwondo şampiyonları belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakaları büyük ilgiyle devam ediyor. 

Amatör futbolda bu hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı.

Fethiyespor'da yüzler gülüyor

Fethiyespor evinde Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u 1-0 mağlup etti. Serhan Yılmaz’ın 66. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyete ulaştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Yardımcı Teknik Direktör Cahit Paşa ve futbolcular karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundular.

Şimşek kaldığı yerden 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 18. hafta mücadelesinde evinde Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u ağırladı. Üstün oyunuyla taraftarın sevgisini toplayan lacivert beyazlılar ikinci devrenin açılış maçını 1-0 kazandı.Karşılaşma trafik kazasında hayatını kaybeden Milli takım ve Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık için 1 dakikalık saygı duruşu sonrası başladı.

Başakşehir Koleji evinde mağlup oldu

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı evinde Çanakkale Bld.’ye 0-3 mağlup oldu.

Öztürk’ten Spor Lisesine ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Turgay ÖZTÜRK, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Milli Eğitim Muğla İl Müdür Vekili Hasan Arslan Gençlik ve Spor il ve ilçe Müdürleri, Kızılay Muğla İl Başkanı Şadi Pirci , Milli Eğitim ilçe Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile birlikte Gülçen Gökçe Spor Lisesi’ni ziyaret etti.

Futbolcular, akşam yemeğinde bir araya geldi

Lacivert beyazlılar Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşması öncesi akşam yemeğinde bir araya geldi.

Saran’dan spor kompleksi

Fethiye Belediyesi ve Saran Group işbirliği ile Eldirek Mahallesi’nde bulunan Okullar Bölgesi’nde yapılan Atatürk Spor Salonu düzenlenen tören ile açıldı.

Dinçel, zemin biraz ağır

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısına 43 puanla lider olarak girdi. Ligin ilk devresinin tamamlanmasının ardından Fethiyespor yönetimi saha zemini yenileme çalışmalarını başlattı. Çalışmaların devam ettiğini söyleyen Fethiyespor Teknik Drektörü Selahaddin Dinçel ‘’10 gündür aşırı yağışların olması zemin hazırlıklarını bozdu’’ dedi.

Toplam 1814 haber.