Spor

Spor Haberleri

Selahaddin Hoca ve Futbolcular Maçı Değerlendirdi

Fethiyespor Ağrı 1970 Spor maçını 1-0 kazanarak lideliğini sürdürdü.Maçın ardından Fethiyespor teknik Direktörü Selahaddin Dinçel maçı değerlendirdi.Dinçel “İnanıyorum ki 12. Adam, Apaçiler Fethiyesporu yalnız bırakmayacaklar”dedi.

Fethiyespor taraftarı çok mutlu

Fethiyespor’lu taraftarlar takımlarının gidişatından oldukça mutlu. Taraftarlar Ağrı 1970 maçından hemen sonra alınan galibiyeti futbolcular ve Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile beraber kutladılar.

Apaçiler Fethiyespor’un yanında

Yıllardan bu yana iyi günde de kötü günde de Fethiyespor’u iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Apaçi grubu Ağrı maçına da hazır.İç saha maçlarında tribünde her zaman yerlerini alan Apaçiler Fethiyespor’u tezahüratları ile hiç yalnız bırakmıyorlar.

Fethiyespor Ağrı’yı aştı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Ağrı 1970 Spor’u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yendi.Puanını 34 e çıkaran Fethiyespor en yakın rakibi Kırıkkale Büyükanadolu Spor ile puan farkını 6’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Fethiyespor ligde 15. Hafta maçında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Fethiyespor’da baklavalı antrenman

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıkları esnasında yaptığı antrenmanda bir taraftar bir tepsi baklava ikram ederek futbolculara sürpriz yaptı.

Fethiyespor’da tek hedef 3 puan

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli oluşları dikkat çekerken tüm takım Ağrı maçından 3 puan almaya kilitlenmiş durumda.

Kaymakamlıktan futbol turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

Fethiyespor’dan dolandırıcılara karşı uyarı

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumda olan Fethiyespor sosyal medya hesabında kulüp adına bağış toplandığı ifade edilerek dolandırıcılara karşı dikkatli olunması için bir mesaj yayınladı.

Fethiye, Fethiyespor İçin Kenetlendi

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu Fethiyespor’un maçlarında taraftarın stada gelmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.Fethiye olarak tüm STK’lar ve kurumlar ile görüşerek stadın dolması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Gündoğdu ayrıca iç saha maçlarında kadınların ve öğrencilerin stada giriş ücretlerini yönetim kurulu olarak üstlendiklerini ve kadınlar ve öğrencilerden maç ücreti alınmayacağını belirtti.

Bakırcı; ”Suç duyurusunda bulunacağız”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede Fethiyespor ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı suçlayan bir haberle ilgili basın açıklaması düzenledi.

Dinçel’den gündem değerlendirmesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel Pazar günü saat 13’de karşılaşacakları Ağrı 1970 maçı öncesinde gündemi değerlendirdi.

Basketbol maçı taraftara açıldı

Misli.com TBL’de mücadele eden Fethiye Belediye Spor Basketbol Takımı, evindeki beşinci maçına çıkıyor.

Yalıkavak Hentbol Yenimalle’yi ağırlıyor

Yalıkavak Kadınlar Hentbol Spor Klübü Evinde Yenimahalle Belediye’yi ağırlayacak.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce Alınan Çim Biçme Traktörleri İlçelere Teslim Edildi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alımı yapılan 8 adet çim biçme traktörü ile kök havalandırma ve kum serpme makinalarının Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerine teslim töreni Muğla Atatürk Stadında gerçekleştirildi.

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı, Tokat’a konuk oluyor

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı 9. haftada ligin son sıralarında yer alan Tokat’a konuk oluyor.

Fethiye’nin Sultanları Fenerbahçe Terrazzo’yu ağırlıyor

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 8. Haftada kendi evinde Fenerbahçe Terrazzo’yu ağırlayacak. 7.hafta maçında Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Fethiye Bahçeşehir Fenerbahçe karşısına galibiyet için çıkacak.

Fethiye Belediyespor galibiyet istiyor

Misli Com.Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 9. haftada Cumartesi günü kendi evinde Akhisar Belediye ile karşılaşacak.

Fethiyespor iki hafta kendi evinde

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden lider Fethiyespor, 14.hafta maçında 28 Kasım Pazar günü kendi sahasında 9. Sırada bulunan Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Ardından 15. hafta maçında da kendi evinde oynayacak olan Fethiyespor Karşıyaka ile karşılaşacak.

Amatör futbolda haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Toplam 1804 haber.