Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor deplasmanda da yalnız değil

Fethiyespor 13.hafta karşılaşmasında İstanbul Takımı Modafen’e konuk oldu. Fethiyespor’lu taraftarlar lider Fethiyespor’u İstanbul’da da yalnız bırakmadı. İstanbul’da yaşayan Fethiyesporlu taraftarlar 3-0 kazanılan maç sonrası stattan mutlu ayrıldı.

Dinçel “Taraftar ile işimiz daha kolay”

Modafen maçını deplasmanda farklı kazanan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel 3-0 kazandıkları MODAFEN maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Modafen Hakemden Şikayetçi

Lider Fethiyespor’a kendi evinde 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Modafen FK.Takımı’Nın Teknik Direktörü Tamer Gürsan hakemden şikayet ederek düdük çalmadan başlatılan oyun sonrası gol yediklerini ifade etti.

Başkan Bakırcı, “Taraftarımızın stadı doldurmasını bekliyorum’’

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı Modafen maçını değerlendirdi. Maç sonrası FRT TV’ye açıklamalarda bulunan Bakırcı, “Buraya galibiyet için geldik. Sonuç beklediğimiz gibi oldu. Yolumuzda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz” dedi.

Fethiyespor 3 puanı 3 golle aldı

Fethiyespor deplasmanda karşılaştığı Modafen’i 3-0 mağlup ederek 13. hafta sonunda 31 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

Menteşe Belediyesi’nden ev hanımlarına ücretsiz tenis kursu

Menteşe Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak yetişkinlere yönelik verilen Kış Dönemi Kurslarına tenis kursu da eklendi Menteşe Belediyesi Sosyal Tesislerinde ev hanımlarına yönelik başlatılan tenis kursuna 20 kursiyer katılıyor.

Bakırcı'dan Esnaf Hastanesine teşekkür

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadelesini sürdüren Fethiyespor Kulübü desteklerinden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e teşekkür etti.

Amatör spor çok dertli

Fethiye Gençlik ve Spor Hareketi Antrenörü Kemal Çeliktaş Spor Günlüğü’ne konuk oldu. Çeliktaş programda amatör sporun büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu ve gereken desteği alamadığını söyledi.

Fethiyespor Modafen’e hazırlanıyor

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor Pazar günü saat 13.00’da deplasmanda oynayacağı Modafen maçının hazırlıklarına yaptığı sabah antrenmanı ile devam etti.

Muğla’da spor dolu bir hafta geride kaldı

Muğla’da geçen hafta sonu yelken, atletizm, oryantiring, izcilik, satranç, yüzme, müsabakaları ve hentbol, basketbol, voleybol, futbol maçları dahil olmak üzere toplam 46 müsabaka yapıldı.

Dinçel, “Fethiyespor zirveden inmeyecek”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında haftayı değerlendirdi.

Amatör Futbol’da heyecan sürüyor

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta Muğla’dan Muğlaspor ve Yatağanspor mücadele ediyor.3.hafta karşılaşmalarının geride kaldığı ligde bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarda Yatağanspor  kendi sahasında Aydın Yıldızspor karşısında 2-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatırken, Muğlaspor Çine Madranspor’a deplasmanda 1-0 yenilerek puan alamadı.Ligde Efeler 09 Spor’un 7 puanla lider olduğu 3.hafta sonunda Yatağanspor 6 puanla 2.,Muğlaspor 2 puanla 7.sırada yer aldı.

Dinçel, “Kazanmak her şeyden önemli”

3.Lig 3.grupta aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, evinde konuk ettiği Çankayaspor’u 1-0 yendi. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundu.

Fethiyespor’un Güvenlik Ordusu

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Fethiyespor’un iç saha maçlarında saha içinin güvenliğini sağlamak için özel güvenlik güçleri görev yapıyor.

Fethiyespor kazayı unuttu 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Çankayaspor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Çankayaspor'u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yenerek, Karaköprü mağlubiyetini unuttu. Grubunda lider olan Fethiyespor 28 puanla liderliğini korurken, 15 puanla 10. Sırada bulunan Çankayaspor puan alamadı.

Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 7. haftada kendi evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Üstün bir oyunla rakibini 90-74 mağlup eden Fethiye temsilcisi, 2. galibiyetini aldı.

Fethiyespor yeni seri peşinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, Çankaya F.K.’yı ağırlayacak. Lacivert beyazlılar pazar günü saat 13:00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak olan maçın hazırlıklarını tamamladı.

Dinçel, “Şampiyon olacağız”

3.lig 3.grupta lider olan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel FRT TV’de Spor Günlüğü Programı’nın konuğu oldu. Dinçel Fethiyespor ile ilgili birçok konuda açıklama yaptı. Çankaya maçını kazanmayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Selahattin Dinçel “Sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

Fethiye Belediyesi’nin Okçuluk Kurslarına Büyük İlgi

Fethiye Belediyesi tarafından Kasım ayı başında başlatılan modern okçuluk kurslarına gençlerin ilgisi büyük oldu. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından verilen modern okçuluk kurslarına 60 kadar öğrenci katılıyor.

Toplam 1804 haber.