Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Taraftarı Yağmurda da Susmadı

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor durdurulamıyor.Bu sezon evinde oynadığı 8 karşılaşmayıda kazanan Fethiyespor bu hafta evinde oynadığı Karşıyaka’yı da 1-0 mağlup ederken hiç durmadan yağan yağmura rağmen taraftarı yalnız bırakmayarak 90 dakika destek oldu.

Esenler Erok Mağlup Kırıkkale Galip

3.Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor 15. Haftayı da kayıpsız geçerek 37 puanla liderliğini devam ettirdi.Fethiyespor’un en yakın rakibi durumunda bulunan Esenler Erokspor Çankaya Futbol Kulübü’ne deplasmanda 3-1 mağlup olurken Kırıkkale Büyük Anadolu Spor deplasmanda Modafen’i 1-0 mağlup etti.

Bakırcı; “Bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırsı Fethiyespor Karşıyaka maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.Başkan Bakırcı “Bu ligden bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz” dedi.

Fethiyespor galibiyet serisine devam ediyor 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta evinde Ağrı 1970 Spor’u Serhan’ın golüyle 1-0 mağlup etmişti. 15. hafta mücadelesinin ilk yarısı yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada evinde Karşıyaka’yı ağırladı. Maçı zor da olsa kazanmasını bilen Fethiyespor puanını 37’ye yükselterek liderliğini devam ettirirken konuk takım ise 19 puan ile 11. sırada kaldı.

Fethiye Belediyespor Gemlik Basketbol Kulübüne Konuk Oluyor

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 10. Hafta da Gemlik Basketbol Kulübü’ne Konuk Oluyor.

Fethiye Bahçeşehir Koleji Sivrihisar Belediye’ye Konuk Oluyor

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Sivrihisar Bld.’ye konuk oluyor.

Okul Sporları Kros Yarışları Sona Erdi

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okul sporları kros müsabakaları sona erdi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2021-2022 yılı okul sporları faaliyet programları kapsamında yer alan ‘Okul Sporları Kros İl Birinciliği’ yarışları Ula Göleti'nde yapılan yarışlarla tamamlandı.

Futbolculara Baklava Ziyafeti

Lacivert beyazlıları destekleyen Özantep Baklavaları Fethiye Şubesi Sahibi Alican Birincioğlu Fethiyespor antrenmanında futbolculara baklava ikram etti. Antrenman öncesi futbolcular ikram edilen baklavaları yerken keyifli dakikalar yaşandı.

Karşıyaka maçına müzikli antrenman

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor Cumartesi günü saat 13.00’da kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına müzik eşliğinde yaptığı sabah antrenmanı ile devam etti.

Taraftarımızla Karşıyaka’yı Yeneceğiz

Lider Fethiyespor Cumartesi günü Karşıyaka maçına hazırlanıyor. Son üç maçını kazanan lacivert beyazlı takım kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçını da kazanıp dörtte dört yapmak istiyor. Fethiyesporlu futbolcular da Karşıyaka maçını kayıpsız şekilde atlatacaklarına inanmışlar. Futbolcular Cumartesi günü taraftarlarının desteği ile Karşıyaka’yı eli boş göndereceklerini ifade ediyorlar.

Fethiye Bahçeşehir Devlerle Mücadele Ediyor

Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Başkanı İbrahim Erdem FRT TV’de Salı günleri canlı olarak yayınlanan Spor Günlüğü Programı’na konuk oldu. Erdem programda program sunucusu Necati Kanbur ve program yorumcusu Fevzi Sevinç’in sorularını yanıtladı.

Balkan Üçüncüsü Fethiye'den

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Hatice Sena Kayacan Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde gerçekleştirilen 21. Ümit Genç U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü oldu.

Dinçel, ''Karşıyaka kolay lokma değil''

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’un 6 puan önünde bulunan Fethiyespor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını bekliyor.Geçtiğimiz hafta Fethiye’de Ağrı 1970 takımını 1-0 yenerek galibiyet serisini devam ettiren Fethiyespor’da Selahaddin Dinçel değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye Belediyesinin Okçuluk Kursları Sona Erdi

Fethiye Belediyesi tarafından gençler için düzenlenen modern okçuluk kursları sona erdi. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından ücretsiz olarak verilen kurslara 60 öğrenci katıldı.

Fethiye GSK Fethiyespor’un yanında

1.Amatör C Grubu’nda mücadele eden Fethiye Gençlik ve Spor Hareketleri Futbol Takımı 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor’a destek olmak için Cumartesi günü Fethiye’de oynanacak Karşıyaka maçında tam takım olarak maçı izlemeye gelecek.

Fethiye Bahçeşehir mağlup oldu 1-3

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Fenerbahçe Terrazzo’ya evinde 3-1 mağlup oldu.

Fethiye Belediyespor evinde kazanmasını bildi, 80-76

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 9. haftada kendi evinde Akhisar Belediye ile karşılaştı. Taraftarının desteği ile Fethiye Belediyespor mücadeleyi kazanmasını bildi.

Amatör Futbol’da haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Yaralı Martı 3 puana uçtu!..

Geçen hafta kendi sahasında bariz hakem hatalarıyla dolu maçta lig lideri Dalaman Belediyespor’a 2 - 0 yenilen ve aynı maçta kırmızı kart gören 4 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Menteşe Yerküpespor’u tek golle mağlup eden Marmarisspor, ligdeki iddiasını sürdürüyor.

Toplam 1804 haber.