Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Avrupa'nın en golcü kulüplerinden

TFF 3. Lig 3. Grup'ta lider olan Fethiyespor, 9 maçta attığı 29 golle Türkiye'de profesyonel liglerdeki 132 takım arasında en golcü takımlar arasına girdi.

Fethiyespor Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlıyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden lider Fethiyespor, 31 Ekim Pazar günü kendi sahasında 14. Sırada bulunan Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak.

Opet Muğla Cup Four Cross, Fethiye’de Start Aldı

Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından düzenlenen OPET Muğla Cup Four Cross, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Fethiye’de başladı.

Dinçel, “Fethiyespor zirvede bitirecek”

3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Ceyhanspor’u 3-0 mağlup ederek; galibiyetlerine bir yenisini eklemişti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ligde oynanan her maçın büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Muğlaspor'da Neler Oluyor?

Muğlaspor Teknik Direktörü Tayfun Hut ile kulüp arasında yollar ayrıldı.

Bakırcı ve Çatal 90 dakikayı değerlendirdi

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor'u 3-0 mağlup etti. Seriyi bozmayan Fethiyespor’a 90 dakikalık maç değerlendirmesinde bulunan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Böyle maçlar zor maçlardır Ceyhan’ın altta olmasına bakmayın benim en korktuğum maçlar böyle maçlardır. Hayırlısıyla çocuklar bu işin üstesinden geldiler 3-0 ile maçı aldılar” dedi.

Fethiyespor - Ceyhanspor Maçı sonrası takımlardan FRT TV'ye değerlendirmeler

3.Lig 3.grupta 22 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren Soner, Nurettin ve Ali Han golleri ile rakip takım Ceyhanspor’u yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundular.

Sonbahar yelken yarışları 1 Kasım’da başlıyor

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar Yelken Yarış Haftası, bu yıl 01-05 Kasım 2021 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek. Yarış haftasına katılmak üzere 120’ye yakın teknenin ön kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Fethiyespor seriyi bozmuyor 0-3

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor’u 3-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Soner, 65. dakikada Nurettin ve 78. dakikada Ali Han kaydetti.

Fethiyespor-Ceyhanspor Maçı FRT TV’de Canlı Yayınlanacak

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor Ceyhanspor maçı FRT TV’nin Facebook ve Youtube hesaplarından canlı yayınlanarak izleyicileri ile buluşacak.

Dinçel, “Hedefimiz şampiyonluk”

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana’da Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor kafilesini kadroda yer almayan futbolcular ile Fethiyespor çalışanları uğurladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise, “Tek hedefimiz kazanmak” şeklinde konuştu.

Dinçel, “Taraftarımız inanılmaz bir güç veriyor”

3.Lig 3.grupta 8 maçta 19 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Gümüşhanespor'u Alihan (2), Nurettin ve Talha’nın attığı gollerle 4-2 yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV’de değerlendirmelerde bulundular.

Fethiye’nin Sultanları deplasmanda mağlup oldu 3-2

Voleybol Sigortashop Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Çanakkale Belediyespor’a 3-2 kaybetti. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede kazanan 5. sette belli oldu.

Fethiyespor, büyüyü bozdu 4-2

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Gümüşhanesporu konuk etti. Bu sezon 7 maçtır gol yemeyen Gümüşhanespor’a, Fethiyespor 4 gol atarak büyüyü bozdu. Fethiyespor evindeki galibiyeti ile puanını 19’a çıkardı.

Off-Road Fethiye Yarışı nefesleri kesti

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. Ayak Fethiye yarışı sona erdi. Yarışmada başarılı olan sporcular ödüllendirildi.

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. ayak Fethiye yarışı nefesleri kesiyor

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. ayak Fethiye yarışı tüm hızıyla devam ediyor.

Dinçel, “7 maçta gol atan lider bir Fethiyespor var”

Lig 3. Grupta Orduspor 1967 ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak liderliğini koruyan Fethiyespor, ligin hiç gol yemeyen tek takımı Gümüşhanespor karşısında galibiyet ve 3 puan hedefliyor.

FGSK transferler ile gücüne güç katıyor

Fethiye Gençlik Spor Kulübü 30 Ekim'de başlayacak olan 1. Amatör ligi maç sezonuna yeni transferler ile hazırlanıyor. Her hafta sürpriz transferler ile gündeme gelen Fethiye Gençlik Spor Kulübü gücüne güç katmaya devam ediyor.

Fethiyespor Ordu’dan lider döndü

3. Lig 3. Grup’un 7. haftasında Fethiyespor, Karadeniz deplasmanında Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği SK takımına konuk oldu. İlk yarıda Ömercan’ın golü ile geriye düşen Fethiyespor, ikinci yarıda Nurettin’in golü ile eşitliği sağladı.

Toplam 1804 haber.