Spor

Spor Haberleri

Doğal Uçkun Günlükbaşıspor’da

Muğla 1. Amatör Lig’de yer alan Günlükbaşıspor, altyapısından yetişen ve son olarak Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor’da oynayan Doğal Uçkun ile anlaşmaya vardı.

Şimşekler Mersin’de çaktı

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karşılaştığı İçel İdman Yurdu’nu uzatma dakikalarında Ali Han’ın attığı gollerle 4-2 mağlup etti.

Günlükbaşıspor'da yeni antrenör Aytaç Ergün

Bu sezon Muğla 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Günlükbaşıspor, antrenörlüğe eski kaptanı Aytaç Ergün’ü getirdi.

Hokey Antrenörlük kursu başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen, Hokey 1. ve 2. Kademe Antrenörlük Kursu, Kredi Yurtlar Kurumu Konferans salonunda Özel Antrenman Bilgisi dersi ile başladı.

Fethiyespor-İçel İdmanyurdu karşılaşması için Mersin’de

3. Lig 3. Grup’ta bulunan Fethiyespor, 3. haftada deplasmanda İçel İdmanyurdu’na konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Cuma günü öğle saatlerinde Mersin’e hareket etti.

Apaçiler Taraftar Grubundan basın açıklaması

”Apaçiler” taraftar grubundan basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında, “APAÇİLER” olarak bizler ilk hafta alınan talihsiz mağlubiyeti unuttuk. Takımımızdan ve teknik heyetimizden ricamızda bu haftaki eksiklerimizin unutulmasıdır. APAÇİLER yeniden toparlanıp herkesin gözlerinin aradığı APAÇİLER olarak yerini bir sonraki iç saha maçında kesinlikle alacaktır” ifadeleri yer aldı.

Teknik Direktör Dinçel, “Fethiyespor taraftarını tam kadro istiyoruz”

Fethiyespor yeni sezonda iki maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan bir yenilgi ve bir galibiyet alan Lacivert-beyazlılar sezondan fazlasıyla umutlu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel , “Geçen hafta lige istemediğimiz şekilde başlamıştık. Kazanmak istediğin zaman sahaya her şeyi veriyorsun ve kazanıyorsun. İnşallah evimizdeki galibiyet bu serinin başlangıcı olur” dedi.

Muğla Karya Gsk Basketbol Kadınlar Bölgesel Liginde

Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü 2021-2021 sezonunda Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde(KBBL) mücadele edecek. Başvurusu Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kabul edildi. Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ki 27 takımdan birisi olmayı başaran Karya Gençlik Spor Kulübü, maçlarını Muğla Atatürk Spor Salonunda oynayacak.

Fethiyespor- Esenler Erokspor maçı bugün

3.Lig, 3.Grupta ikinci hafta karşılaşmalarında Fethiyespor kendi evinde Esenler Eroksporu ağırlıyor. Fethiyespor- Esenler Erokspor Karşılaşması bugün saat 19.00 da Fethiye şehir stadında oynanacak. Bu maçın bilet fiyatları Kapalı 30, Maraton 15 ve kale arkası 10 TL olarak belirlendi. 3.Lig, 3.Grupta ikinci hafta karşılaşmalarında Fethiyespor ilk kez taraftarı karşısına çıkıyor.

Milli Boksör Başarısını Başkan Otgöz İle Paylaştı

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Pedallar Patara’da Çevrilecek

İlki 2020 yılının Uluslararası Patara Yılı ilan edilmesi nedeniyle düzenlenen Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışı’nın 2.si 9-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Kaş-Patara Antik Kenti ve Letoon Antik Kenti-Seydikemer arasında 2 gün 2 etap şeklinde düzenlenecektir.

Fethiyespor eli boş döndü; 3-1

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, sezon açılışı ilk mücadelesinde deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonu!

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonu oldu.

Başarılı Basketçiler Fethiye Belediyespor’da

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Fethiye Belediyespor, yeni transferleri ile kadrosunu güçlendirdi.

İlman’dan yapımı devam eden tesislere ziyaret

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’dan, yapımı devam eden ve bakım onarım çalışmaları süren tesislere ziyaret gerçekleşti.

Muğlaspor Yönetiminden Ak Parti İl Başkanı Mete’ye Ziyaret

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’yi ziyaret etti.

Milletvekili Girgin'den Muğlaspor'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, Muğlaspor’u ziyaret etti. Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Milletvekili Girgin, Muğlaspor’un daima destekçisi olacağını söyledi.

Günlükbaşıspor’da yeni yönetim görev dağılımını yaptı

Günlükbaşıspor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında göreve gelen Timur Cenk Budak ve ekibi görev dağılımını yaptı.

Günlükbaşıspor’da yeni dönem başladı

Günlükbaşıspor’da yapılan olağanüstü kongrede tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Timur Cenk Budak başkanlığa seçildi.

Toplam 1804 haber.