Spor

Spor Haberleri

Destek ekibi gençlerin yüreklerine dokunmak için sahada

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerine bağlı gönüllü gençler yangından etkilenen mahallelerde destek çalışmaları yapıyor.

Özgür Çelik Fethiyespor’da

Fethiyespor, Pendiksporun başarılı savunma oyuncusu Özgür Çelik ile anlaştı. Lacivert Beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzalayan Özgür Çelik, “Fethiyespor’u hak ettiği yerlere çıkaracağız” dedi.

İlman “Hem spor yapıyoruz hem de zihinsel gelişimimize katkı sağlıyoruz”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Satranç İl Temsilciliği tarafından 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde “2021 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası” Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlendi.

Kürek takımından Türkiye ikinciliği

Deniz Küreği Türkiye Kupası Kürek Yarışlarına katılan Fethiye Belediyespor Kürek takımı, C-Kadınlar 2x kategorisi final yarışlarında Türkiye ikincisi olarak Gümüş Madalya kazandı.

Fethiye Belediyespor maç programı belli oldu

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Fethiye Belediyespor’un, federasyon kupasındaki rakipleri belli olurken; lig fikstürü de belirlendi.

Fethiyespor kursları devam ediyor

Fethiyespor Futbol Okulu kursları devam ediyor. Fethiyespor çocuklar için futbol kursları açarak, çocuklara spor bilinci kazandırıp, yeni nesil futbolcular yetiştiriyor. Fethiyespor kurs antrenörü Fatih Genç, “Sporcularımızı temel teknik, uyum bilgisi, oyun ahlakı, iyi bir sporcu ve Türk gençliğine yaraşır şekilde bir futbolcu yetiştirmeye uğraşıyoruz” dedi.

Serhan Yılmaz Fethiyespor’da

3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor transfer çalışmalarına da devam ediyor. Lacivert-beyazlılar Çarşambasporda forma giyen forvet oyuncusu Serhan Yılmaz’ı renklerine kattı.

Muğla Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye şampiyonu oldu

Eskişehir'de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nda Minik Erkekler Kategorisinde Muğla Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu, Minik Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Büyük Kadınlar Kategorisinde ise Türkiye 3.sü oldu.

Muğlaspor'un yeni Teknik Direktörü Tayfun Hut oldu

1988-1990 sezonlarında Muğlaspor’da top koşturan Tayfun Hut, takımın teknik direktörlüğüne getirildi. Hut “Muğlaspor'un benim için ayrı bir yeri var” derken, alınan bilgiye göre Muğlaspor'un toplam borcunun 4 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.

Fethiyespor 3-2 Al Khor SC

Fethiyespor, hazırlık dönemindeki dördüncü özel maçında Katar Süper Ligi ekiplerinden Al Khor SC ile karşı karşıya geldi.

Fethiyespor, Onur Taha Takır’ı Transfer Etti

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor’un transferleri baş döndürüyor. Yine takıma yeni bir oyuncu kazandıran Lacivert- beyazlılar geçtiğimiz sezon kiralık olarak Niğde FK forması giyen, TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu futbolcusu Onur Taha Takır ile anlaştı.

Köymen, “Tek bir amacım kalıyor; alt yapı”

Seydikemer Belediyesporda beşinci yılını doldurmuş olan Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen geçen beş yılın değerlendirmesini yaptı. En iyi alt yapıya sahip olmak istediklerini belirten Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen, “Önümüzdeki en önemli iş sahamızın yapımı. Bunu da yine Belediye Başkanımızın gayretleriyle başaracağız. Bütün her şey istediğim noktaya gelince tek bir amacım kalıyor; alt yapı” dedi.

Soner Binici Fethiyespor'da

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor Soner Binici ile el sıkıştı.

8. Kulüpler Plaj Korfbol Turnuvası Ortaca Sarıgerme Sarçed plajında yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye Gelişmekte olan Spor Federasyonu 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan “8. Ulusal Plaj Korfbol Turnuvası” 06-08 Ağustos tarihlerinde Ortaca Sarıgerme Sarçed plajında yapıldı.

Fethiyespor Kartepe kampında güç topluyor

Bu sezon 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, Kartepe kampında güç topluyor. Lacivert-beyazlılar Kartepede yaptığı ikinci hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Fethiyeli sporcular Muaythai şampiyonasından dereceyle döndü

15 Temmuz Şehitleri anma Minikler - Yıldızlar Ege bölgesi Muaythai Şampiyonası’ndan Fethiye Gençlik Spor Kulübü Arslan Fight Arena sporcuları derece ile döndü.

Fethiyespor’un başarı yolculuğu Kırıkkale deplasmanında başlıyor

3. Lig 3. Grup’ta bulunan Fethiyespor, ilk hafta deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile karşılaşacak.

Altın Kemer Kubilay Alcu’ya Geçti

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu'nun Gürcistanlı Rakibi Paata Varduashvılı'nin Covid-19 Testinin Pozitif çıktığı için (UBO)Fedarasyonun kararına göre Altın Kemer Kubilay Alcu' ya geçti.

Beşkaza Platformundan Şampiyon Güreşçi Atlı’ya Destek Klibi

Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek olan milli güreşçi Süleyman Atlı’ya, Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu üyelerinden işaret dili ile destek mesajı verildi. Başkanlığını Devrim Karakuş’un yaptığı Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformunun hazırladığı video klip Muğlalılardan büyük ilgi gördü.

Toplam 1804 haber.