Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’da Hedef Galibiyet

16. hafta mücadelesinde Edirnespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçında evinde Derincespor ile karşılaşacak.

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen İl İçi Yurtlar Arası Futbol Turnuvası heyecan dolu karşılaşmalarla tamamlandı. Muğla Erkek Yurdu, Milas Öğrenci Yurdu, Fethiye Öğrenci Yurdu, Ortaca Öğrenci Yurdu ve bu sene yeni açılmış olan Turgutreis Öğrenci Yurdu olmak üzere toplam 5 takım ve 105 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar belli oldu.

Şimşeklere Çiçekli Karşılama

16.hafta da deplasmanda karşılaştığı Edirnespor’u 1-0 ile geçerek üst üste 5. Karşılaşmasını da kazanan Fethiyespor evine döndü. Fethiyespor’u Dalaman Havalimanı’nda Apaçi Taraftar Grubu çiçekler ve tezahüratlar ile karşıladı.

Başakşehir Koleji Evinde Mağlup 2-3

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı evinde Mihalıççık Spor’a 2-3 mağlup oldu.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: BAL 9.BÖLGE 3.GRUP Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup 7. hafta da Muğlaspor evinde Alaçatıspor’a 5-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Muğlaspor 6 puan ile 8. Sıraya geriledi. Yatağanspor ise Bornova Yeşilovaspor’a konuk oldu. Mücadeleyi Yatağanspor 2-1 kaybetti. Bu sonucun ardından Yatağanspor 10 puan ile ligin 5. Sıraya geriledi. Bu sonuçların ardından Muğla temsilcisi iki takım haftayı puansız bir şekilde tamamladı.

Fethiyespor Beşte Beş İçin Edirne’de

Fethiyespor TFF 3.Lig 3.Grup 16.Hafta müsabakasında deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak. Edirnespor-Fethiyespor arasında oynanacak müsabakayı Gürel Uzuner yönetecek.kaybettiği Karbel Karaköprü karşılaşmasından sonra oynadığı 4 maçıda kazanan Fethiyespor’da hedef beşte beş yapmak.

Fethiye Belediyespor Farklı Kazandı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 11. Hafta'da evinde Ted Ankara’yı konuk etti. Fethiye Belediyespor mücadeleyi farklı kazandı. 104-70

Fethiyespor Edirne Yolunda

3. Lig 3.Grup'ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için yola çıktı. Lacivert beyazlı ekip bu deplasmandan evine 3 puanla dönmek istiyor.

Fethiyespor Edirne Seferinde

3,Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için Edirne yolculuğuna çıkıyor. Lacivert beyazlı futbolcular yolculuğa çıkmadan önce akşam yemeğinde Barbun Restoran’da bir araya geldiler.

Bizim Çocuklar Neredeler

Geçtiğimiz yıl sadece Muğla’yı ya da Fethiye’yi değil, aynı zamanda tüm Akdeniz bölgesini ING Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden tek takım durumunda bulunan, ancak ligin son maçında küme düşen Fethiye Belediyespor bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) orta sıralar için mücadele ediyor. Biz de geçen sezon takımın ana omurgasını oluşturan bazı oyuncuların bu sezon nerelerde neler yaptıklarını sizler için araştırdık.

Fethiyespor Edirne Virajında

TFF 3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 1-0 kazandığı Karşıyaka maçından sonra Pazar günü Saat 13’de deplasmanda oynayacağı Edirnespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Fethiyespor Edirne Deplasmanından Umutlu

TFF 3.lig 3.Grup’ta en yakın rakibinin 6 puan önünde lider bulunan Fethiyespor’da keyifler yerinde. Karşıyaka maçını yağmurlu hava ve ağır zemine rağmen 1-0 kazanan Fethiyespor Edirne maçına hazırlanıyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel her hafta olduğu gibi bu hafta da haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı, Evinde Nilufer Bld’ye Mağlup Oldu

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı evinde oynadığı karşılaşmada Nilufer Bld’ye 30-23 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Köyceğiz Belediyespor 6 puan ile 9. sırada yer aldı.

Fethiye'nin Sultanları Deplasmanda Mağlup 3-0

Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Sivrihisar Bld.’ye 3-0 kaybetti.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: Süper Amatör B Grubu mücadelesinde Dalaman Bld.G.Spor Seydikemer Bld.Spor karşılaşması saha zemini futbol oynamaya elverişli olmadığı için başka bir güne ertelendi.

Selahaddin Hoca Ve Futbolcuları Maçı Değerlendirdi

Fethiyespor Karşıyaka maçını 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Fethiyespor teknik Direktörü Selahattin Dinçel maçı değerlendirdi. Dinçel “Şartlar ne olursa olsun Fethiyespor evinde 12. Adamı ile kurduğu baskıyla rakibine gücünü hissettiriyor bu baskı sonrası maçı kazanacak ve 3 puanı alacak golü bulduk, maçı bu şekilde bitirmeyi de bildik” dedi.

Fethiye Gsk’da Moral Kahvaltısı

Fethiye GSK Spor Kulübü bugün saat 14:00’da deplasmanda oynayacağı Karaçulha maçı öncesi yönetim teknik kadro ve futbolcular ile birlikte moral kahvaltısında buluştu.

Hayvanlar İçin Fethiyespor Maçında Pankart Açtılar

Marmarafed Hayvan Hakları Federasyonu Fethiye Temsilcisi Eda Sheldon farkındalık yaratabilmek adına Fethiyespor Apaçi Taraftar Grubu ile sokak hayvanları için pankart açtılar.

Fethiye Belediyespor Yükselişte

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 10. Hafta’da Gemlik Basketbol Kulübü'ne konuk oldu. Fethiye Belediyespor mücadeleyi deplasmanda 80-72 kazanmasını bildi.

Toplam 1804 haber.