Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor 2022’nin ilk antrenmanını gerçekleştirdi

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Lacivert beyazlılar 2022’nin ilk antrenmanını Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve ekibinin yönetiminde Antalya’da gerçekleştirdi.

Amatör kümede ilk yarıya girildi

İkinci devre karşılaşmaları ise şu şekilde; BAL 9.BÖLGE 3.GRUP BAL 9.Bölge 3.Grup ilk yarıyı tamamladı. İlk yarıyı Yatağanspor 13 puanla 5. sırada tamamladı. Muğlaspor ise 9 puanla 7. sırada ilk devreye girdi. İkinci yarı karşılaşmaları 30 Ocak Pazar günü başlayacak.

Fethiyespor çalışmalarına Antalya’da devam ediyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Lacivert beyazlılar 16 Ocak’ta ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasının hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

Bodrumspor voleybol şubesi kuruluşu basın toplantıyla duyuruldu

Bodrum Belediyesi’nin katkıları ile Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı kuruldu.

Fethiye Gençlik Ve Spor Kulübü Yeni Başkanı Songül Arslan Ayten

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da başkanlığa Songül Arslan Ayten getirildi. Ayten, “Böyle başarılı bir kulübün başkanı olarak bende çıtayı biraz daha yukarı çıkarmaya çalışacağım. Fethiye’mizin ismini başarılarla, gençlik ve spor faaliyetleri ile ve organizasyonlarla duyurmaya çalışacağız” dedi.

Okullar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Milli Eğitim Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası Fethiye’de devam ediyor.

Fethiyespor’da Hedef Rövanşı Almak

Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı. Lacivert beyazlılar ikinci yarının ilk maçında 16 Ocak’ta ligin ilk maçında yenildiği Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u konuk edecek. Hedef maçı kazanarak 3-1 kaybedilen maçın rövanşını almak.

Fethiye Belediyespor 2 Farkla Kaybetti

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 13. hafta da evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 97-95 mağlup oldu.

Fethiyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

İlk yarının bitmesiyle birlikte izine ayrılan Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı.

Fethiyeli Güreşçilerden 8 Altın Madalya

Fethiye Gençlik Ve Spor Güreş Kursu Muğla Serbest Güreş Okullar Arası İl Birinciliğinden 8 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

Gol Makinesi Nurettin

TFF 3. Lig . Grup’ta ilk yarıyı en yakın rakibi Esenler Erokspor’un önünde 43 puanla lider bitiren Fethiyespor’un bu sezon en çok gol atan futbolcusu Nurettin Çakır attığı 13 golle 3.Lig 3.Grup’ta gol krallığı yarışında önde bulunuyor. Fethiyespor’un diğer gol makinesi Alihan Tunçel’de 11 golle ikinci sırada.

Köyceğiz’in Gururu Selvi İlyasoğlu

Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda Selvi İlyasoğlu Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Fethiye’ye Birincilikle Döndüler

85 sporcunun katılımıyla Isparta’da gerçekleşen Boks Sparring antrenman maçına katılan Fethiyeli sporcular yapılan müsabakadan birincilikle döndü.

Fethiyespor İlk Yarıda Lider

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 17. hafta mücadelesinde evinde Derincespor'u ağırladı. Fethiyespor ilk devrenin son maçında mücadeleyi 1-0 kazandı. Bu sonucun ardından lacivert beyazlılar ligin ilk yarısına lider olarak girdi.

Okul Sporları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen okul sporları müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fethiye Belediyespor Deplasmanda Mağlup Oldu

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 12. hafta da deplasmanda OGM Ormanspor’a 85-72 mağlup oldu.

Köyceğiz Belediyespor Evinde Kazanmasını Bildi 28-26

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig'inde mücadele eden Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı evinde oynadığı karşılaşmada Trabzon Büyükşehir Belediye’yi 28-26 mağlup etti. Bu sonucun ardından Köyceğiz Belediyespor 8 puan ile 9. sırada yer aldı.

Fethiye Belediyespor Galibiyet İçin Sahada

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 12. Hafta'da deplasmanda OGM Ormanspor’a konuk olacak. Karşılaşma 20 Aralık Pazartesi günü 19:30’da oynanacak.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

Toplam 1814 haber.