Spor

Spor Haberleri

KONGRE ERTELENDİ

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’nın sağlık problemlerinden dolayı 04.06.2022 tarihinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu 2. toplantısı 11 Haziran 2022 tarihinde saat 15.00’a ertelendi.

SERKAN ÖZDEMİR'DEN ÇİFTE KUPA

Sporcularımız Yunanistan, İtalya ve Bosna Hersek’te yapılan şampiyonalarda mücadele ederken, Avrupa Ralli Kupası’nın Yunanistan ayağında milli sporcumuz Serkan Özdemir birinci oldu.

FETHİYESPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

TFF 3. Lig 3. Grup Play - Off Final maçında Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmada İçel İdman Yurdu’nu penaltılarla 5-4 mağlup ederek 2. Lige yükselen fethiyespor şampiyonluğunu Beşkaza Meydanı’nda kutladı.

OTURARAK VOLEYBOL TAKIMI İLE ESNAF HASTANESİ ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fethiye Oturarak Voleybol Takımı ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması sağlandı. Anlaşmaya Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’te katıldı.

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Almanya’da düzenlenen ilk profesyonel boks müsabakasında galibiyetle ayrılan Muğla, Fethiye ve Seydikemer’in ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten ve Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’u ziyaret etti. Ziyarette Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

‘’TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN SPORUN BAŞKENTİ MUĞLA'DA 3 BİN TEKVANDOCU GENCİMİZİ AĞIRLIYORUZ’’

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü altı gün boyunca 3 bin sporcuya ev sahipliği yapacak.

GÖRME ENGELLİ SPORCU YÜZMEDE TÜRKİYE 3’SÜ OLDU

Türkiye Yüzme Şampiyonasında Muğla’yı temsil eden görme engelli sporcu Yusuf Eşin yüzmede Türkiye 3.’sü oldu. Yüzmede alınan bu başarıyla Muğla’nın gururu oldu.

FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNDÜ

Arslan Fight Arena Sporcusu ve Antrenörü Songül Ayten çıkmış olduğu ilk profesyonel boks müsabakasından galip gelmesini bildi.

BAŞKAN ÇIRALI’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

TFF 3. Lig Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu’nu seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Fethiyespor, Fethiye’yi sevince boğdu.

FETHİYE’DE ŞAMPİYONLUK COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiyespor - İçel İdmanyurdu maçının tarafsız sahada oynanmasından ötürü Ankara’ya gidemeyen Fethiyespor taraftarları, şampiyonluk penaltısından sonra Fethiye sokaklarına akın ederek davul ve zurnalarla büyük sevinçle gelen şampiyonluğu kutladı.

ŞİMŞEKLER 2. LİG’DE

Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.

YATAĞAN’DAKİ BİSİKLET TURUNA YOĞUN İLGİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu, Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Belediyesi iş birliğinde düzenlenen bisiklet turuna, bisikletliler yoğun ilgi gösterdi.

YİĞİT BETON’DAN FETHİYESPOR’A TAM DESTEK

Yiğit Beton, Fethiyespor’u desteklemek için tüm personeli ile Ankara yolunda.

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SPORCUSU TANER EREN TÜRKİYE İKİNCİSİ

Muğla'ya Okçulukta bir madalyada Taner Eren'den.

AK PARTİ’DEN ANKARA SEFERİ

Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiyespor ve İçel İdman Yurdu karşılaşması için Ankara’ya yola çıktı.

DÜNYA ŞAMPİYONU MUĞLALI HAZAL BURUN

ISF 2022 Gymnasiade Liseler arası Okçuluk Dünya Şampiyonu Hazal Burun oldu.

VALİ ORHAN TAVLI ŞAMPİYON GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

FETHİYESPOR 2. LİG SEFERİNDE

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligi 2. Sırada bitirerek 2.Lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan Fethiyespor play-off maçlarında İçel İdmanyurdu ile final maçına çıkacak. Kazandığı takdirde 2. Lige yükselecek olan takımımız maçın oynanacağı Ankara’ya hareket etti.

PLAJ VOLEYBOLUNDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Kötekli Gençlik Festivali kapsamında yapılan Voleybol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu. 16 Erkek ve 11 kadın voleybol takımının katıldığı turnuvada Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı şampiyon olurken, erkeklerde Beşkaza Platformu Voleybol takımı şampiyon oldu.

Toplam 1806 haber.