Spor

Spor Haberleri

FETHİYESPOR DEFANSINI GÜÇLENDİRDİ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

Fethiyespor’da Görev Dağılımı

TFF 3.Lig’den playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor 2 Temmuz Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni yönetimini oluşturan Fethiyespor’da Esat Bakırcı bir dönem daha başkan seçilirken yönetim olarak görev dağılımı yapıldı.

FETHİYE ZİRVE SPOR KULÜBÜ’NDEN KARACA’YA ŞAMPİYONLUK ZİYARETİ

Sezonu altı kupa ile sonlandıran Eczacıbaşı Geleceğe Smaç’ın altyapı kampüsü Fethiye Zirve Spor Kulübü yönetim, antrenör ve sporcuları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN OTGÖZ, KIRKPINAR’IN ŞAMPİYONUNA ALTIN HEDİYE ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boyda 1’inci olarak Seydikemer’a altın madalya kazandıran Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Muhammed Enes Özcan’a altın hediye etti.

661. KIRKPINAR’DAN MUĞLA’YA 2 MADALYA

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

Fethiyespor Genel Kurulu yapıldı

Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez ertelenen Fethiyespor Olağan Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplandı. Yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olarak giren mevcut başkan Esat Bakırcı bir dönem daha Fethiyespor Başkanı olarak seçildi.

FETHİYELİ BOKSÖR ŞAMPİYON OLDU

İstanbul Kadıköy'de düzenlenen Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Uluslararası Boks Şampiyonluğu Kupası’nı kazandı.

FETHİYESPOR 2. LİG KIRMIZI GRUP’TA

TFF 3. Lig 3. Grup’ ta play off karşılaşmaları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor’un rakipleri belli oldu. Fethiyespor 2022-2023 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek.

MUĞLA’DA 15 BİN GENÇ SPORLA BULUŞUYOR

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına 29 Haziran 2022 tarihinde Menteşe Spor Salonunda görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi.

SELİM KAYACI FETHİYESPOR’DA

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Sarıyer forması giyen Selim Kayacı ile anlaştı. Selim 2 yıl Fethiyespor forması ile ter dökecek.

FETHİYESPOR’UN ŞAMPİYONLUK KUPASI DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

TFF ikinci lige yükselen Fethiyespor’da taraftarlar derneği şampiyonluk kupasını Fethiyespor’un unutulmayan efsane taraftar ve futbolcularının mezarlarına götürerek aileleriyle duygusal anlar yaşattı.

FETHİYESPOR’DAN KARACA’YA ZİYARET

3. Lig 3. Grup'ta lig 2. si olarak play-off oynayarak play- off şampiyonu olan ve TFF 2. Lig'e yükselen Fethiyespor 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşmaya varmıştı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim ve yeni teknik direktörü Toros, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

MESUT TOROS 3. KEZ FETHİYESPOR’DA

3. Lig 3. Grup’ta lig 2. si olarak play-off oynayarak play- off şampiyonu olan ve TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşmaya vardı.

FETHİYELİ BOKSÖR İSTANBUL’DA

Ringlerde mini Tyson lakabı taşıyan Fethiyeli boksörü Kubilay Alcu, 29 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkacak.

KONGRE TEKRARDAN ERTELENDİ

25 Haziran Cumartesi günü gerçekleşmesi beklenen kongre yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumundan ötürü 2 Temmuz tarihine ertelendi.

DÜNYA YOGA GÜNÜ MENTEŞE’DE KUTLANDI

21 Haziran Dünya Yoga Günü Menteşe’de kutlandı. Yoga eğitmeni Semra Ekşi yoga tutkunları ile birlikte dün akşam saatlerinde gün batımında meditasyon ve yinyoga hareketleri yaptı. Katılımcılar etkinlikte fiziklerini, ruhlarını ve zihinlerini dinlendirdi. Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz, yoga öncesi etkinliğe katılarak, katılımcıların Dünya Yoga Günlerini kutladı.

FETHİYESPOR’UN HOCASI İÇEL İDMAN YURDU İLE ANLAŞTI

Fethiyespor’u İkinci Lig’e yükselten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu ile anlaştı.

KARACA’YA KUPALARLA GELDİLER

Fethiye Belediyespor Güreşçileri Ali Yanatma ve Alpaslan Güçlü Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Fethiye’nin iki değerli güreşçileri Güçlü ve Yanatma, geçtiğimiz günlerdeki yağlı güreşlerde aldıkları kupaları Karaca ile paylaştılar.

“GAZA BASMA PEDALA BAS” ETKİNLİĞİ

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından “Gaza Basma Pedala Bas” sloganıyla Beşkaza Meydanı’nda bisiklet şenliği düzenlendi.

Toplam 1808 haber.