Spor

Spor Haberleri

1,98'LİK DEV KALECİ MUĞLASPOR'DA

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Muğlaspor, tecrübeli file bekçisi Ali Tokat'ın ardından kaleye bir takviye daha yaptı.

KAAN AŞNAZ MUĞLASPOR'A İMZA ATTI

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk parolasıyla transfer çalışması yürüten Muğlaspor, birbirinden önemli isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

BALCI'DAN FETHİYESPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

TFF 3.Lig 3. Grup'ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiyespor yönetimi kolları sıvadı.

Kaymakam Balcı, kolları sıvadı

TFF 3.Lig 3. Grup'ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiyespor yönetimi kolları sıvadı.

NAZİLLİ BEL. SPOR KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fethiyespor, 29 Temmuz Cuma günü seyircisi önünde Nazilli Bel. Spor ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

ÇATAL, “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

TFF 3.Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, transferleri ve sezon hazırlıklarını FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

FETHİYESPOR, SEZON HAZIRLIKLARI HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah-Akşam idmanlarını sürdüren Fethiyespor aynı zamanda 29 Temmuz Cuma günü Nazilli Bel. Spor ile hazırlık karşılaşmasına hazırlanıyor.

ESNAF HASTANESİNDEN DEV ANLAŞMASI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 2022-2023 sezonunda Fethiyespor ile sponsorluk anlaşması yaptığını yayınladıkları basın duyurusuyla duyurdu. Sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir diyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak Fethiyespor’la 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak olan sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyarız. Bu anlaşma sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader/ ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir” ifadelerine yer verdiler.

MUĞLASPOR U11 TAKIMINA MANGAL MORALİ

2011 ve 2012 doğumlu futbolculardan oluşan Muğlaspor U11 takımı, 29-30-31 Temmuz tarihleri arasında Kavaklıdere'de yapılacak olan Yerküpe Çocuk Futbol Şenliği öncesinde mangal etkinliğinde bir araya geldi.

FETHİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta başarılı bir sezonun ardından 2. Olarak playofflara kalan ve playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’ yükselen Fethiyespor’da transfer çalışmaları son hızla devam ediyor. Transfere Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşarak başlayan Fethiyespor teknik heyetin raporu doğrultusunda yürütülen titiz bir çalışma ile gerekli bölgelere transferler yapılıyor.

FETHİYESPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar Murat Demir ve Oğuz Özden ile anlaşmaya vardı.

FETHİYESPOR ESKİ FUTBOLCUSUNU TRANSFER ETTİ

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak Fethiyespor altyapısında da forma giyen Rıdvan Türker ile anlaşma sağladı.

DİNÇEL İÇEL’DEN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u çalıştıran ve TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-offa kalarak takımı şampiyon yapıp 2. Lige yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Selahattin Dinçel Fethiyespor’dan ayrılarak İçel İdman Yurdu ile anlaşmıştı. Daha sezon başlamadan İçel İdman Yurdu Selahattin Dinçel ile yollarını ayırdığını duyurdu.

FETHİYESPOR İLK HAFTA ZONGULDAK DEPLASMANINDA

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’un ligdeki ilk maçı belli oldu. 3. Lig’de şampiyon olarak bir üst lige yükselen Fethiyespor 2. Lig’deki ilk maçını 28 Ağustos’ta Zonguldak Kömürspor ile oynayacak.

FETHİYESPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

MENTEŞELİ KARATECİLER İZMİR’DE FIRTINA GİBİ ESTİ

Menteşe Belediye Spor Kulübü Karate Takımı Türkiye Karate Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen İller Arası Karate Turnuvasından 3 Altın, 2 Gümüş ve 4 bronz madalya ile döndü.

FETHİYESPOR DEFANSINI GÜÇLENDİRDİ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

Fethiyespor’da Görev Dağılımı

TFF 3.Lig’den playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor 2 Temmuz Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni yönetimini oluşturan Fethiyespor’da Esat Bakırcı bir dönem daha başkan seçilirken yönetim olarak görev dağılımı yapıldı.

Toplam 1806 haber.