HALK MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Koro Ve Orkestra Ekibi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Fethiye’de düzenlenen değişik etkinlikler ile kutlanmaya devam ediyor. Değişik kültür sanat etkinlikleri düzenlenen haftada Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Koro Ve Orkestra Ekibi tarafından Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cazağ’da katıldı.
Türk Halk Müziği konseri için 1 yıl boyunca provalar yapan koro ve orkestra ekibi izleyicilere güzel bir görsel şölen gösterdiler. Halk Eğitim Merkezi’nde Ekim Ayı’nda başlayan kurs, öğretmenlerle ve kursiyerlerle bugüne kadar birçok program da düzenledi. Konser de her yöreden türkülerle kulakların pasını silen koro ve orkestra ekibi büyük beğeni topladı. 
Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğretici olarak çalışan Müzik Öğretmeni Eylül Özkan “Fethiye’ye yeni geldim. Koro keman derslerine giriyorum. Kursumuz Ekim Ayı’nda başladı bu süreçte tabi başka programlar da düzenledik, bu artık emeğimizin son ürünü” dedi.HALK MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI“EMEĞİMİZİN SONUCUNU FETHİYE HALKI’NA GÖSTERMEK İSTEDİK”
Müzik Öğretmeni Eylül Özkan “Programın amacı 1 yıllık emeğimizin sonucunu Fethiye Halkı’na göstermek. Konserimiz de her yöreden türkülerimiz değişlerimiz mevcut. Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte derledik ve düzenledik. Kursiyerlerimizle birlikte güzel bir sonuç çıkardığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN