Harmony Boya'dan, Ftso Üyelerine Özel P İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Harmony Boya arasında imzalanan protokolle, FTSO üyeleri, su bazlı Armoni ve Armoni Plus markalı boya ürünlerini P indirimli alabilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Harmony Boya Anonim Şirketi Kurucusu Nagihan Ülker tarafından imzalanan indirim protokolü uyarınca, FTSO üyelerine, Armoni ve Armoni Plus markalı su bazlı inşaat boyaları, su bazlı ahşap boya ve vernikler, su bazlı demir boyalarında liste fiyatı üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak. FTSO’nun üyeleri arasındaki dayanışmaya ve ticaretin gelişmesine önem verdiklerini bu nedenle indirim protokolleri imzaladıklarını belirten Osman Çıralı, protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi. 

Fethiye’nin tek su bazlı boya üretimi yapan firması olduklarını vurgulayan Harmony Boya Anonim Şirketi Kurucusu Nagihan Ülker de “Firmamız üstün kaliteli ürün ve hizmet sunmanın yanı sıra çevreyi korumayı da temel ilkesi kabul ederek çevreye duyarı su bazlı boya üretimi yapmaktadır. Su bazlı boyalar, yapısında su olan, içeriğindeki suyun buharlaşması ile kuruyan ve insan sağlığına zarar vermeyen boya çeşitleridir. Su bazlı, kokusuz, insan sağlığına zarar vermeyen, çevre dosttu, Armoni ve Armoni Plus markalı tüm ürünlerimiz için geçerli indirimli protokolünün hayırlı olmasını dilerim. Harmony Boya olarak, FTSO üyelerine indirimli hizmet vermekten mutluluk duyacağız.” dedi.  

İndirim protokolü uyarınca; Harmony Boya, 22 Şubat 2023 tarihine kadar 1 yıl boyunca FTSO üyelerine, Armoni ve Armoni Plus markalı su bazlı inşaat boyaları, su bazlı ahşap boya ve vernikler, su bazlı demir boyaları tüm ürünlerde liste fiyatı üzerinden %50 indirim yapacak. İndirim, sipariş esnasında ödemesi yapılan ürünler için geçerli olacak. FTSO üyeleri, indirimden yararlanmak için FTSO üyesi olduklarına dair kimlik kartını veya mevcut durumlarını açıklayan bir belgeyi Harmony Boya’ya ibraz edecekler. İndirime konu olan ürünler, sadece FTSO üyelerinin kullanımı için olacak, başka firmalara veya şahıslara satışı söz konusu olmayacak. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN