Harun Reşit Yiğit, 'Fethiye'mizin Ve Muğla'mızın Cumhur İttifakı Belediyeciliğine İhtiyacı Vardır'

AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit, Fethiye'de Cumhur İttifakının adayının belli olmasıyla teşekkür mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Harun Reşit Yiğit, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamıştı. Hareketli geçen seçim çalışmaları sonucunda Fethiye’nin Cumhur İttifakı adayı MHP’den Muhammet Kökten oldu. AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit ise bir teşekkür mesajı yayımladı. 
Harun Reşit Yiğit mesajında, “22 Kasımda Ak Parti aday adayı olarak görevimden istifa ettim. Bugün geldiğimiz süreçte Muhammet Kökten kardeşim aday olmuştur. Fethiye’mizin ve Muğla’mızın Cumhur ittifakı belediyeciliğine mutlaka ihtiyacı vardır. Muhammet Kökten kardeşimin ilçemize, Prof. Dr. Aydın Ayaydın Hocamızın da İlimize güzel hizmetler yapacağına inancım tamdır. Bu süreçte bizlere destek veren Ak Parti Milletvekillerimize, Ak Parti İl ve İlçe Başkanlarımıza MHP il ve İlçe başkanlarımıza çok çok teşekkür ederim. Saygılarımla” ifadeleri yer aldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN