Hasan Gizli Çaba Göstereceği Vaatlerle Dikkat Çekiyor

31 Mart'ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Fethiye Karaçulha Mahallesi için muhtar adayı olan Hasan Gizli seçim vaatleri ile öne çıktı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Karaçulha Mahallesi muhtar adayı Hasan Gizli gerçekleştirmek için çaba göstereceği seçim vaatleri ile öne çıktı. Esnaflık yapan ve iki çocuk babası olan Gizli, teknolojiden güvenliğe, alt yapıdan çevre düzenlemesine kadar geniş bir yelpazede vaatlerde bulunarak mahalle sakinlerinin oyuna talip olduğunu ifade etti.
Karaçulha Mahallesi muhtar adayı Hasan Gizli, mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla 7/24 ulaşılabilir olduğunu belirtti. www.hasangizli.com internet sitesinin yanısıra Hasan Gizli, vatandaşların herhangi bir konuda iletişime geçebilmesi için mobil numarasını (0532 173 52 99) paylaştı.
Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen Karaçulha, köklü ve belediyesi bulunan beldeler arasında yer alıyordu. Karaçulha’nın belediye olduğu dönemde uzun süre mahalle muhtarlığı yapmış bir aileden geliyor olması Gizli’nin avantajlarından birisi olarak öne çıkıyor.
Projeleri dikkat çekiyor.
Karaçulha Mahallesi muhtar adayı Hasan Gizli, Karaçulha Mahallesi muhtarlığına seçildiği takdirde kurumlarla iş birliği içinde yerine getirmek için çaba göstereceği vaatlerini şu şekilde sıraladı.
Mahallemizde mevcut imarlı bölgelerde 18. madde uygulamalarının tamamlanması yeni imar çalışmalarının yapılarak yol ve çevre düzenlemelerinin yapılması.
Mahallenin her bölgesinden tek dolmuş ile merkeze ve hastaneye ulaşım düzenlemesinin yapılması.
Halk Eğitim Merkezi ve derneklerle iş birliği içerisinde kursların mahallemizde açılması.
Yeni park ve etkinlik alanlarının yapılarak çeşitlendirilmesi.
Bisiklet ve yaya yürüyüş yollarının yapılması.
Çalıca köprüsü başta olmak üzere köprülerin genişletilerek trafik yoğunluğunun azaltılması.
Nikah, düğün, taziye ve dua kullanımı için çeşitli bölgelerde tesisler yapılması.
Çiftçilere özel fuar, festival ve sosyal organizasyonların gerçekleştirilmesi.
Sulama arklarının beton yapılması ve gereken bölgelerde üzerlerinin kapatılması.
Kanalizyon sisteminin yapımının başlatılması ve hızla tamamlanması.
Kayıkseki mesire alanı başta olmak üzere sosyal alanların yeniden düzenlenmesi ve geliştirilmesi.
İhtiyaç sahibi aileler ile hayırseverlerin buluşturulacağı yardım sisteminin oluşturulması.
Karaçulha İlkokulu bahçesinde atıl durumdaki binanın eğitime kazandırılması ve normal öğretime geçilmesi.
Gençlerimizin spor alanlarının arttırılması ve turnuvaların organize edilmesi.
Karaçulha’nın tarihi başta olmak üzere kültürüne ait fotoğraf ve videoların yer alacağı internet sitesi kurulması. (öğrencilerin ve araştırmacıların yararlanabileceği içerikli)
Kamu kurumları tarafından yapılan hizmetlerin mahallemize etkin ve verimli şekilde sunulması.
Mahalle sakinleri için Whatsapp bilgilendirme, istek ve ihbar hattı açılması.
Karaçulha’nın herkesin huzurlu ve mutlu olacağı örnek bir mahalle olması için üniversite ve STK’larla iş birliği yapılması.

 Hasan Gizli KİMDİR? 
1982 yılında Fethiye’nin Karaçulha mahallesinde doğdu. Ahmet (merhum) ile Tursun’un 4 çocuğundan en küçüğüdür. İlkokulu ve Ortaokulu Çalıca’da, liseyi ise Fethiye Ticaret lisesinde tamamladı. 2007 yılında iş hayatına Karaçulha Belediyesinde başlayan Hasan Gizli, sırasıyla Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinde çalıştı. Mücadeleci kişiliği, hareketli yapısı, bitmeyen enerjisi ve insanlara yardımseverliği ile tanınmış ve sevilen bir kişi olan Hasan Gizli, 2020 yılında ticaret hayatına atıldı.

Karaçulha tarihinde büyük bir dönemi kapsayan süreçte, babası Merhum Ahmet Gizli 6 dönem, ağabeyi Mustafa Gizli 2 dönem muhtarlık yaptı. Toplum yararına ve hayırseverlik çalışmalarına öncülük eden Hasan Gizli aynı zamanda Fethiye Ziraat Odası Meclis Üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2024-2029 dönemi için Karaçulha Mahallesi muhtar adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN